грим

Грим 2018 – модни тенденции

Четката на стрелки, сини сенки и кристали на устните му, ние Ви представяме колекция от модни тенденции в грима, които ще бъдат актуални през 2018 година.

Смело ярки, екстравагантни и геометрични – това са основните принципи, които ръководят художници последните седмици на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, и ние предлагаме да се вземе това се повтаря образи подиумных модели.

Makeover 2018 – fashion trends
Fendy, Джейсън Ву, От Rochas

Тенденции за красота — графични стрелките

Широки графични стрелка във външните ъгли на очите ще е все още актуални за топлия сезон пролет-лято 2018 година. В допълнение към обичайните форми, да изразиш себе си и двойни стрелки, като в шоуто Monse и ярки, като модели на Оскар де ла рента. Между другото, като работи за тяхната грим, гримьор е Пешо добавен в черни линии ярки опашки.

Грим 2018 — сочна праскова

За зимата притока на пролетта и лятото на 2018 отива праскова. За грим изглежда колкото се може по-хармонично, художници са използвали руж не само на бузите модели, но дори и на клепачите и веждите.

Makeover 2018 – fashion trends
Кушни et ochs с, дом на Холандия, носенето на неща хесуса del pozo

Бунт от цветове

В своя чанта пролетта трябва да бъдат ярки сенки. Мат, блестящо текстура, за всички ще бъде еднакво подходящ и актуален. Новис предлага жълто монотонността, без сенки и преходи, Tadashi а шоджи – светло зелен металик със син молив на долния клепач, Автопортрет, розово с жълто, и chroma – неоново-оранжев вътрешните ъгли на очите.

Makeover 2018 – fashion trends
Снимка по-горе Пам Хогг
2 снимка marni и къща Холандия

Makeover 2018 – fashion trends

Грим 2018 — сини сенки

И отново, да. През 2018 година гримьори препоръчват да се даде предимство на матова текстура сини нюанси и те обхващат всички мобилни клепач.

Makeover 2018 – fashion trends
Пам Хогг, Миссони

Метални

През следващото лято, сребърни сенки не е толкова много, въпреки че ехото присъстваха на шоуто на Кейти Галахър и Джонатан Симхая. Има гримьори използват за грим на очите и сребърен молив със същия тон сянка.

Makeover 2018 – fashion trends

Грим тенденции 2018 — апликация

Тенденцията за прилагане в различни варианти е здраво закрепен на модните подиуми. За да се повтаря, например, грим от Джеръми Скот, не е задължително да притежават умения на специалиста: минимализъм и няколко кристали под очите – готови. Но по пътя на Лорънс & Чико ще бъде по-трудно, но по-интересно: това приложение, и оригинален грим.

Makeover 2018 – fashion trends

Блясък и кристали

Те могат без колебание да се прилага върху устните, клепачите, скулите. И нека това да е единственият акцент в грима.

Makeover 2018 – fashion trends
Makeover 2018 – fashion trends

Руж, вместо на скулптора

С други думи, драперии. Този вариант грим, представени на шоуто Fenty х Пума. Гримьор избра прасковени нюанси руж, а под очите хит златна хайлайтер, хармонично перекликаясь със сенки в същия цвят в ъгли на очите.

Бронз Смоуки

Вариант на Смоуки златисто-бронзови тонове, които ще бъдат на място в по-топлите сезони, може да се види на Дъкс шоу. За това, да се повтаря, трябва да се смесват автозагар и кафяви сенки за очи, за да се постигне желания цвят.

Makeover 2018 – fashion trends
Дъкс

Очна линия – тенденция в грима 2018

Една от най-често срещаните техники за грим на очите, ще бъде силен тренд 2018 година. В модерните модни гримьори Робърт Эинер се използват билки-зелен молив на долния клепач, друг гуру красота обърна на модели галаш широки линия черен молив.

Makeover 2018 – fashion trends
Каролина Ерера, Марк Джейкъбс

Ярки устни

Разбира се ясно е, графика, четка ярки устни ще дойдат през следващия сезон, за да замени зацелованный и леко докосна докосване. Предимство пред Скарлет, korallovyi, фуксия. И само в двойка с минималистичен грим на очите.

Makeover 2018 – fashion trends
Философията На Ди Лоренцо Серафини, Блюмарин

Сияние под очите

Блясък на гърба на носа, кърлежи над устните, под веждите и бузите вече никого не можеш да удивиш. Сега гримьори предлагат се прилага хайлайтер под очите. За да направите това, първо выровняйте подходящия парцел плътен коректор, и постави маркер, имитиращи кожата влажна.

Makeover 2018 – fashion trends
Бальмен, Джанбатиста Вали

Акцент на мигли

Колкото по-дебел е и става по-сложен мигли през новия сезон, толкова по-добре. Няма никакви ограничения. Например, настройки показва Акилано Rimondi и Кристиан Диор са съвсем приложими в живота. Най-важното е да не се докосва устните и бузите.

Makeover 2018 – fashion trends
Акилано Rimondi, Кристиан Диор

Устните влажни – тенденция грим през 2018 г.

За създаване на ефект на влажни устни достатъчно, за да вземе стария вид на прозрачен гланц. Но ако по-рано той не може да говори с акцент, само голи, блестящи устни, и нищо повече.

Makeover 2018 – fashion trends
Валентино

Theme by Anders Norén