грим

Грим 2018 – модни тенденции

Четката на стрелки, сини сенки и кристали на устните му, ние Ви представяме колекция от модни тенденции в грима, които ще бъдат актуални през 2018 година.

Смело ярки, екстравагантни и геометрични – това са основните принципи, които ръководят художници последните седмици на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, и ние предлагаме да се вземе това се повтаря образи подиумных модели.


Fendy, Джейсън Ву, От Rochas

Тенденции за красота — графични стрелките

Широки графични стрелка във външните ъгли на очите ще е все още актуални за топлия сезон пролет-лято 2018 година. В допълнение към обичайните форми, да изразиш себе си и двойни стрелки, като в шоуто Monse и ярки, като модели на Оскар де ла рента. Между другото, като работи за тяхната грим, гримьор е Пешо добавен в черни линии ярки опашки.

Грим 2018 — сочна праскова

За зимата притока на пролетта и лятото на 2018 отива праскова. За грим изглежда колкото се може по-хармонично, художници са използвали руж не само на бузите модели, но дори и на клепачите и веждите.


Кушни et ochs с, дом на Холандия, носенето на неща хесуса del pozo

Бунт от цветове

В своя чанта пролетта трябва да бъдат ярки сенки. Мат, блестящо текстура, за всички ще бъде еднакво подходящ и актуален. Новис предлага жълто монотонността, без сенки и преходи, Tadashi а шоджи – светло зелен металик със син молив на долния клепач, Автопортрет, розово с жълто, и chroma – неоново-оранжев вътрешните ъгли на очите.


Снимка по-горе Пам Хогг
2 снимка marni и къща Холандия

Грим 2018 — сини сенки

И отново, да. През 2018 година гримьори препоръчват да се даде предимство на матова текстура сини нюанси и те обхващат всички мобилни клепач.


Пам Хогг, Миссони

Метални

През следващото лято, сребърни сенки не е толкова много, въпреки че ехото присъстваха на шоуто на Кейти Галахър и Джонатан Симхая. Има гримьори използват за грим на очите и сребърен молив със същия тон сянка.

Грим тенденции 2018 — апликация

Тенденцията за прилагане в различни варианти е здраво закрепен на модните подиуми. За да се повтаря, например, грим от Джеръми Скот, не е задължително да притежават умения на специалиста: минимализъм и няколко кристали под очите – готови. Но по пътя на Лорънс & Чико ще бъде по-трудно, но по-интересно: това приложение, и оригинален грим.

Блясък и кристали

Те могат без колебание да се прилага върху устните, клепачите, скулите. И нека това да е единственият акцент в грима.


Руж, вместо на скулптора

С други думи, драперии. Този вариант грим, представени на шоуто Fenty х Пума. Гримьор избра прасковени нюанси руж, а под очите хит златна хайлайтер, хармонично перекликаясь със сенки в същия цвят в ъгли на очите.

Бронз Смоуки

Вариант на Смоуки златисто-бронзови тонове, които ще бъдат на място в по-топлите сезони, може да се види на Дъкс шоу. За това, да се повтаря, трябва да се смесват автозагар и кафяви сенки за очи, за да се постигне желания цвят.


Дъкс

Очна линия – тенденция в грима 2018

Една от най-често срещаните техники за грим на очите, ще бъде силен тренд 2018 година. В модерните модни гримьори Робърт Эинер се използват билки-зелен молив на долния клепач, друг гуру красота обърна на модели галаш широки линия черен молив.


Каролина Ерера, Марк Джейкъбс

Ярки устни

Разбира се ясно е, графика, четка ярки устни ще дойдат през следващия сезон, за да замени зацелованный и леко докосна докосване. Предимство пред Скарлет, korallovyi, фуксия. И само в двойка с минималистичен грим на очите.


Философията На Ди Лоренцо Серафини, Блюмарин

Сияние под очите

Блясък на гърба на носа, кърлежи над устните, под веждите и бузите вече никого не можеш да удивиш. Сега гримьори предлагат се прилага хайлайтер под очите. За да направите това, първо выровняйте подходящия парцел плътен коректор, и постави маркер, имитиращи кожата влажна.


Бальмен, Джанбатиста Вали

Акцент на мигли

Колкото по-дебел е и става по-сложен мигли през новия сезон, толкова по-добре. Няма никакви ограничения. Например, настройки показва Акилано Rimondi и Кристиан Диор са съвсем приложими в живота. Най-важното е да не се докосва устните и бузите.


Акилано Rimondi, Кристиан Диор

Устните влажни – тенденция грим през 2018 г.

За създаване на ефект на влажни устни достатъчно, за да вземе стария вид на прозрачен гланц. Но ако по-рано той не може да говори с акцент, само голи, блестящи устни, и нищо повече.


Валентино

Theme by Anders Norén