маникюр

Грей маникюр: 25 интересни идеи за маникюр в оттенъците на сивото

Ако не обичате прекалено ярки цветове и причудливи украшения маникюр и бежови тонове вече приелись, за да ви помогне да дойде в сиво маникюр.

Грей маникюр-това е не само чудесен вариант за студено време на годината, но също така е идеален за тези, които предпочитат минималистичен маникюр. Сиви нокти не ще претовари вашата красота гледам, а ноктите-сив цвят идеално ще се комбинира не само с някои модни палта, но с времето отвън.

Грей маникюр

Спокойно може да се каже, че е черен маникюр-това е стилно, а най-важното е, универсално решение в маникюре. В края на краищата, сиви ноктите не означава скучен сив моно-маникюр, креативен дизайн на ноктите. Можете да направите стилен територии, маникюр, украсете ноктите си с блясък или дори да направите цветен френски маникюр.

Между другото, има едно съществено предимство. Фактът, че черният маникюр изглежда шик, дълги и къси нокти на краката, а това означава, че можете да изберете всяка форма на ноктите. Тук смисъла е съвсем всички — дори пирони от гробищата, въпреки че pointe обувки.

    

Ако говорим за успешно съчетаване на цветове за двухцветного маникюр, то тук трябва да бъдем внимателни. Сив лак за нокти се съчетава с черен, бял, розов и сребрист цвят.

Бъдете внимателни със сив лак мат: той може да направи светла кожа, много бледа.

Theme by Anders Norén