стил

Годишният деликатен жилетка: 7 причини, за да го купи през новия сезон

Годишният деликатен жилетка е Много изтънчен, романтичен и женствен елемент от облеклото. Той ще е идеален в горещото време на годината, допълват вашия имидж и се добави някаква жар. Днес ще ви разкажем за най-модерните модели летни ажурни жилетка, които се чудят ще изглеждат за жени на различна възраст и от обвързване.

Съкратен деликатен летен жилетка копчета или цип

Ако искате да си лък привлекателни и женствени, ние ви препоръчваме да се свържете класически съкратен якета, които могат да бъдат копчета или цип. Красивата това облекло ще изглежда страхотно с рокли, туниками, ризи или футболками.

Годишният деликатен сако със средна дължина, застегивающийся

Красива така или иначе ще влезе в Лятна ажурная яке със средна дължина. Той ще работи в тандем с пола или панталони. Освен това, не забравяйте, че колкото по-голям модел, и тя се свържа с жилетка, толкова повече снимки можете да получите. Докато тънките нишки прежда ще помогне да се създаде етерният и романтичен лук.

Дълги години деликатен сако

Без значение дали сте слаба или искате да скриете някои недостатъци на тялото, разбира се, дълги якета с дължина може да достигне пол прави отлични своята задача. Можете да изберете елегантна и женствена с жилетка, който ще изглежда чудесно в бохо или кънтри.

Деликатен жилетка с качулка и джобове

Освен това, аз ви съветвам да не се пренебрегват модни летни жилетка с качулка и джобове. Този вариант ще работи перфектно в тандем с ежедневните неща или спортен стил. Допълнени с деликатен жилетка с качулка и джобове можете в любимите си дънки и като топ. Обувки можете да използвате, като маратонки, и по-елегантни варианти с една пета.

Theme by Anders Norén