Гел лак за къси нокти: дизайн и нови идеи

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Къси нокти — тенденция 2018-2019 години, така че днес може да се намери огромно количество снимки в Интернет, с примери на различни идеи и нови технологии в сегмента на дизайн на ноктите, в частност с прилагането на такова покритие, както гел-лак. Защото освен, че тя дава възможност за създаване на дългосрочен играе маникюр, благодарение на широката цветова палитра можете да получите красив и богат дизайн.

Така че ако мечтаете за модерния маникюре, по-долу са представени най-новите и светли идеи, които ще се превърне в истинска украса на вашите нокти.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Топ „свежи“ идеи 2018-2019 за вашия маникюр

2018-2019 характеристика на многообразието в сегмента на арт-дизайн на ноктите, защото днес това е тенденция, като класическия минимализъм, така и съвсем нови и дори противоречиви идеи в дизайна маникюр, с помощта на гел-лак, които потвърждават различни снимки в списания. Въпреки това, сред този асортимент, ние сме избрали най-добрите варианти за украса, които най-често се използват за къси нокти. Към тях се отнасят следните:

  Метален блясък. Сребро, злато, бронз и мед покритие, се използва днес не само като допълнителна украса, но като твърд субстрат. Често те отделят някои елементи на дизайна или на един или повече от ноктите си. По-смела личност, да се направи метално покритие на всички нокти.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Тънък дизайн

  Тънки ивици. Един от най-големите „хитове“ за сезона, който също изглежда добре на къси и на дълги нокти. Често се използва като основа прозрачен или бежово покритие, над които се нанасят цветни ивици.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Тънки ивици и сребърен цвят

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Важно! Основната новост за нокти този сезон е мраморен маникюр. Акцентът е в това, че на върха на влажна основа, показани в хаотичен ред тънки ивици, в резултат на което са вълнуващи и новаторски дизайн.

  Airbrushing. Днес, благодарение на нова техника за нанасяне на гел-лак в крайна сметка е направила необичаен дизайн на ноктите под формата на различни накити, абстракция и дори Омбре. Единственият недостатък е цената, тъй като без специална апаратура, може да се направи. Аерограф е скъпо, затова цената е такава маникюр в салона ще бъдат не от бюджета. Твърдо. Минимализъм отново е на мода. Цветно покритие създава ефектен маникюр визуално удължават нокътната плоча и я прави по-спретнат. В този сезон, по-добре да се предпочитат sudovym и пастелни тонове, а също така плодове, вино и шоколадов оттенък. Не забравяйте за червената палитра, като през този сезон той е особено важно.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Интересен и фактурный дизайн в наситени сини тонове

  Абстракция. Мода през 2018-2019 г. много сложен дизайн, което в зависимост от използваната цветова палитра на гел лакове за нокти, ще изглеждат през лятото и есента, маникюр, примери за които са показани на снимката по-долу. Това е лесно да се направи дори и у дома. Ние трябва да започнем с еднакви нюанси и постепенно да се премине към по-контрастни решения. Точки, ивици, пръски и просто хаотично намажете може да ви помогне в това. Аксесоари. Мъниста, кристали, пера, камимусуби, камъни и други аксесоари, които да разнообразят дори и най-скучен и прост дизайн на изпълнение. Важното е да подредите правилно акценти и не се претоварвайте готов маникюр.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Цвят на кутията с кристали

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Важно! Педикюр също така да използвате аксесоари за създаване на различни дизайни с помощта на гел-лак. Поради факта, че ноктите са къси, те не разполагат с възможности за възпроизвеждане на съраунд метод за дизайн на ноктите, така че използването на декоративни аксесоари е най-подходящото решение.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

  Витраж. Стилен и интересен дизайн, която може да бъде постигнато само с гел-лак котешко око. Да се допълни с ще помогне за мозайка или камимусуби, които ще направят крайния резултат е още по-впечатляващ. В резултат се получава плътен и дълбок маникюр с ярки петна на ноктите. На френски език. Въпреки факта, че той е неразрушим класика, къси нокти, тази техника е претърпял значителни промени. Днес на мода цветен френски маникюр, състоящи се от набор от ленти или с неясни граници е нещо като градиент.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Ярък маникюр с штемпелевать

  Ефект на счупено стъкло. Този дизайн е един от най-популярните варианти за дизайн на маникюр. Нейната особеност се състои в това, че парчета фолио се разстила върху горната част на нокътната плочка по начин, който създава ефект на хаотично са разпръснати цветни парченца стъкло.
  Лунен. На къси, средни и дълги нокти е маникюр с помощта на гел-лак изглежда по свой начин стилно и необичайно. Полумесец, тя може да бъде както прозрачен, така и боядисани в контрастни цветове или са обозначени с различни аксесоари, като кристали. Освен това, лунен маникюр може да служи като основание за прилагане на по-сложни методи на декорация на ноктите, като боядисване или airbrushing.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Светъл лунен маникюр

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Важно! Предимство на лунния маникюр е, че за разлика от пълно покритие на нокътната плочка лак, тъй като той прераждане тырнет просто няма да се вижда. По този начин, лунен дизайн може да се носи много по-дълго, отколкото обикновено. Gel Polish on short nails: design and new ideas

Дизайн на черен фон

  Чертежи. Без тях, разбира се, не само с модерен маникюр. На къси ноктите те също са добре, въпреки малките размери на плочи позволяват реализиране на овладяване на всички свои художествени идеи и трябва да бъде ограничено до прости рисунки. Днес на мода геометрични, флорални, етническа и животински мотиви. Не по-малко уместни и минимализъм. Просто обвели край на нокътя или малки рисувани вензелями ще помогне да се подчертае индивидуалността и творчеството.

Gel Polish on short nails: design and new ideas

Тънък дизайн Омбре

Гел-лак днес е един от най-популярните материали за създаване на красиви и актуални в дизайна 2018-2019 не само дълги, но дори и на къси нокти, можете да се уверите в това, като разгледате различни снимки на готови творби на водещите майстори на ноктите на услугата. Надяваме се, че предложените идеи ще ви вдъхнови за създаване на нови и иновативни проекти, благодарение на които вашите нокти със сигурност ще се превърне в украса на целия образ.

Gel Polish on short nails: design and new ideas