Гардероб за ниски жени

В модната индустрия толкова много различни посоки, че е трудно да вземете на един най-образ, който ще се обърне на особеностите на своето тяло. Създаване на гардероб за ниски момичета, трябва да се обърне внимание на следните моменти:

    дрехите трябва да се подчертае предимствата на фигурата; препоръчително е да облекло визуално увеличава ръста, а не обратното; съдържание костюм пропорции на тялото.

Основната задача на стилист при създаване на изображение е правилно да се определи тип на фигури и неговите пропорции. Има няколко вида размери, че трябва да се разчита на:

Пясъчен часовник-перфектна фигура, еталон за красота, момичето е от този тип тяло почти всички са подходящи. Круша масивна част от долната част на тялото, широки бедра, бране на дрехи, трябва да се създаде обем в горната част на тялото, с акцент на раменете. Правоъгълник – това е фигура, почти без талия, затова рокля трябва да се подчертае. Триъгълник – широки рамене в сравнение с тесни бедра, в този случай вие трябва да направите фигурата на пясъчен часовник тип, който се формира чрез балансиране на обема на бедрата.

Неща, които трябва да бъдат изтрити от библиотеката, тъй като те се скъсяват визуално фигурата:

    безформени дрехи не подчертава фигурата, в това число големи дрехи; рокли с дължина на глезена; панталони бермуди; широка периферия шапка; масивни щампи на дрехи; хоризонтални ивици в боя.

Прибиращ се фигура на ниски жени

За да удължат фигурата ще помогне на обувки на висок ток или танкетке. При избора на обувки трябва да се обърне внимание на контраста, обувки трябва да бъде продължение на краката, за избягване на хоризонтални линии. През лятото на подходящи обувки голи, в студено време на годината, можете да изберете обувки по цвят панталони и чорапогащи.

Изместване на талията и удължава краката, миниатюрни момиче трябва да избират панталони, поли и рокли с висока талия. Разбърква се и среща ги с къси топами и блузками.

Closet for low women

Вертикалните ивици по дрехите нарисува фигура, но трябва да се избягва дебели вертикални линии, за предпочитане да е по-шарени само един от елементите на костюма.

Closet for low women

Дължина на полата, midi и Maxi, в първия случай показва малко краката, във втория – се скрие, но в друг вариант се добавя фигура на излишни сантиметри растеж.

Closet for low women

Closet for low women

Ако шапки с дълги полета, за да се даде, шапка с малка периферия добре комплимент елегантен костюм.

Closet for low women

От аксесоари трябва да изберете дълги бижута, обеци, шалове, всичко, което може да създаде допълнителни вертикални линии.

Closet for low women

Closet for low women

Колани, за да се подчертае талията и не я покрие, ние препоръчваме предпочитат тънки доброто бретельки.

Чанти са или малки или средни размери.

Closet for low women

Closet for low women

Елементарни неща за жени с нисък ръст

Базов гардероб за ниски момичета може да изглежда така: дънки или панталони с висока талия, блузка, пола-midi, класически кожа, голи обувки, жилетка със средна дължина, малка черна рокля.

Closet for low women

Closet for low women

Closet for low women

Капсулата гардероба се подбират в зависимост от предпочитания и начин на живот и може да изглежда по следния начин:

Лятото: къси панталони, поли, sundresses, рокли, блузи, сламени шапки с къси полета, остроносые обувки.

Closet for low women

Есен: популярни обувки в цвят панталони, палта с тънък колан, кратък пуловер.

Closet for low women

Зима: туид класически костюм, монофонични брючный костюм, средни по размер чанта.

Closet for low women

Closet for low women

Пролет: рокля с открити рамене, приглушени цветове сандали, малка ръчна чанта.

Closet for low women

Гардероб за ниски жени, в зависимост от възрастта

35-годишна жена вече знае, какво иска, на практика няма ограничения за дрехи в тази възраст не, единственото нещо, ние препоръчваме да бъдете внимателни с младежки стил, за да не изглежда като тийнейджър.

Всички правила за моделиране-ниско трябва да се спазват.

Closet for low women

40 години – мотиви в облеклото на по-сдържаните, обикновен плат, не показно. Моля, обърнете внимание, че облеклото Рийз Уидърспун на снимката, нейната височина е само 154 см

Closet for low women

Closet for low women

50 години – специален стил в тази възраст жената е в стил минимализъм.

Closet for low women

Въпреки че, като Сара Джесика Паркър, дори 50 палав ли е и дънки кожи, които подчертават неговите добродетели.

Closet for low women