маникюр

Френски образец: 55 идеи за 2019

Френски маникюр принадлежи към категорията на универсални. Той е идеален за всички жени, независимо от тяхната възраст и социален статус. Това може да се обясни с факта, че на оградата в продължение на доста дълго време не излиза от мода. С всеки нов сезон маникюр ноктите става новата чипове. Така че можем да очакваме от французите през 2019?

Основни тенденции

Как изглежда френски маникюр, на първо място, зависи от дължината и формата на ноктите. Как през 2019 г., преобладаващата мода, не е естествено, а на върха на популярността, ще нокти с овална или са бадем форма с дължина на свободния край не повече от 3-5 мм. Добавяне на креативност и оригиналност ще лак необичайни фактури, например, матови или смес от матирана с метално покритие. Не толкова отдавна на мода „отрицателно пространство“, когато ноктите е покрита с лак, върху който са нанесени само в последния ред. Не по-малко актуални ще са декорирани с французите. Можете да използвате приложение от прости ленти, техника на щамповане, етикети, графични орнаменти или художествена рисувани.

Действителния цвят

 

Въпреки факта, че през 2019 г. той ще се върне на мода в пастелни нюанси, някои момичета си мислят, че класически френски-това е скучно. Да им се даде възможност да се подчертае своята индивидуалност, дизайнерите предлагат да се разшири палитрата на използваните цветове. Собствениците на светла кожа може да изберете цветове, подобни на бледо розов или прасковен и тъмно-дръжки ще изглежда перфектно в розов цвят с нюанс на сиво. И независимо от цвета на кожата, могат да се използват мляко, сметана и масло цветове. Ярки стилисти момичета предлагат нюанси на горски плодове, злато, сапфир, черно и червено. Ярки цветове могат да бъдат използвани за създаване на усмивки на ноктите с неутрална покритие или дори да създадат смели на състава, съчетавайки розово с тюркоаз, червено с черно или злато. И вие можете да направите необрезной всеки пръст с различен цвят.

Френски маникюр за къси нокти

  

За момичетата, които не могат да се похвалят с дължина на своите нокти, Френски маникюр, става пръчка-выручалочкой. Така като го дръжка винаги изглежда чисто и атрактивно. Този маникюр елегантно изглежда не само в пастелни тонове и бяло, но в цветен вариант. Ако имате желание визуално да направят ноктите по-дълги, можете да комбинирате сакото с вертикални ивици, подобни нюанси (пясък, жълто, зелено с тюркоаз и т.н.).

Декор на счупено стъкло или камимусуби

Предимства на френския включва своята перфектна комбинация с много тенденции в областта на дизайна на ноктите. В една от тези модни новости включват конфети камимусуби, които бързо печелят сърцата на модата. Тези кръгове, независимо от техния диаметър, може да се използва за подчертаване на усмивка. Те могат да се прилагат не само елегантен, но и прави разсейване в горната част на нокътната плочка. Още един вариант за декорация на френски акцент с конфети отделни отпечатъци. Чуй, тази песен е съвършен и изразителен. Важно е, че цветовете са подбрани декор в съчетание с маникюр. Не по-малко привлекателни ще изглеждат ноктите, украсени със „счупени стъкла“. Но, за да не развалят общото впечатление е важно да се запази чувството за мярка при използване на декор. Достатъчно го украсят като път на няколко пръста, за да видите ефекта.

Френски гел полски

Френският маникюр винаги е на своята гъвкавост. Тя ще изглежда добре не само в офиса, но и в страната. Ето защо е разбираемо, че момичетата искат да останат колкото се може по-дълго на ноктите си. За това и са създали гел лак, който може да удължи живота на маникюр в продължение на няколко седмици. Благодарение на огромния асортимент от подови настилки, момичета имам широко поле за творчески експерименти. Трябва да се отбележи и една подробност: въпреки факта, че дори след 2-3 седмици нокътната плоча, изглежда идеално, отглеждане на основата на нокътя ще несвежесть маникюр. За да се избегне подобен ефект е препоръчително да се използват естествени цветове.

Матиран Френски

Матирано покритие на ноктите винаги изглежда благородно и изискано. Максималният ефект може да се постигне чрез създаване на френски маникюр в контрастни цветове-сиво-лилаво, черно и бяло, синьо и бежово, и т.н.) новост 2019 г. ще бъде обичайната яке с матово покритие за нокти и гланц най-линия. Украсете маникюр метална лента, кристали и други аксесоари.

Действително рисунки за френските

 

Страхотна новина за момичета, които обичат да изразяват своята индивидуалност с помощта на различни рисунки на нокти. Сега те могат да бъдат в съчетание с френски маникюр. Различни графични модели отдавна са украсени с различни техники за нанасяне на лак за нокти. Да им могат дори и тези, които не съм силен в живописта. Пускането на нокти с различни форми, може да се създаде истински шедьоври. Флорални мотиви са прекрасно допълнение за френски маникюр. Дори поотделно, те са образец на женственост и изтънченост. Това не е важно, това е просто едно цвете или цяла цветен режим. Съчетавайки ги с Френски маникюр, може да се нарече образец на елегантност. Особено добре изглежда художествена картина, но дори и да рисува вие не знаете, можете да използвате специални етикети. Дантелени рисунки, направени от тънки линии, ще бъде прекрасна украса не само на вашата сватба или празник, но и ден за ден маникюр. Ефектно ще изглеждат черен или бял модел на пластична основа. За празничен маникюр, можете да използвате малко количество страз.

Както виждате, през 2019 г. дава модницам много нови идеи, които ще им помогнат да изразят своята индивидуалност.

Theme by Anders Norén