Eyebrow shape: how to choose

Създаване на изображение с помощта на грим започва с веждите. Променя само ги огъване, можете да постигнете зашеметяващ ефект. С помощта на корекция може не само да подчертае красотата си, но и значително да променят овал на лицето, а оттам и на целия облик на човека. За да се разбере, коя форма на веждите е точно за вас, и да решават, какво точно да спре, да експериментират пред огледалото, прави си различни опции с помощта на козметичен молив. Тази сесия ще бъде от полза не само за вашия външен вид, но и много забавно.

Модерна форма на веждите: важно

Често жените се интересуват, че днес в тенденция. Техният въпрос е ясен, но засега е невъзможно да се каже точно. Мода непрекъснато се променя, тъй като в облеклото или на обувките, както във всеки друг аспект, така че е трудно да се справи. Днес, формата на веждите, не диктува тенденции. Както се казва, в тренд всичко, което е красиво — и това е правилно и е много удобно. Така че по този въпрос на върха на популярността в момента е естествена и непринудена.

Целия облик на човека трябва да отговаря на съвременните тенденции, и вежди на захваченном изображението. И основният критерий е, че човек не трябва да изглежда смешно и глупаво. Разбира се, ако той не е клоун, чиято професия забавляват други. Но весел Арлекин сваля маската си, да напускат помещението на цирка. В реалния живот той е същият човек, както и всички ние. Но, да се върнем към бровям.

Днес, на върха на популярността на така наречените оптимистичните варианти. Този ефект се постига чрез използване на различни цветове при тонировании вежди. Оригинални и необичайни опции изглеждат, скъсване с цвета на косата. Блондинката, например, може да се прави перманентен грим черен цвят изглежда много впечатляващо. Между другото, когато това се е смятало за признак на древен род и „синя кръв“.

Младите, като правило, екстравагантност и желание да се отличи, така че много млади момичета често правят своите експерименти външен вид. Например, това изглежда стилно почивка ефект, когато линията рязко прекъсва, след това започва малко по-нататък. Формата на веждите може да има фантастични извивки, понякога по-долу или по-горе основен релса. Трябва да се отбележи, че подобни експерименти да се изправи на хората само с правилните функции.

Между другото, и изражението на лицето зависи в голяма степен от формата на вашите вежди, размер и цвят. С помощта на пинсета, козметичен молив и бои, а също и перманентен татуаж, можете да конфигурирате тези настройки и да даде на вашето облекло е необходимо. Ако се чудите Как да направите модерни вежди, под формата на най-интересните опции, които можете да видите на снимките, представени на нашия сайт. С радост представяме на всички съществуващи варианти — да видим колко той може да променя хората.
Eyebrow shape: how to choose

Как да променя външния вид на жените в зависимост от формата на веждите

Обърнете внимание на извити опции: те правят човека по-зрял, строг и твърд. Те са най-подходящи за сериозна жена – бизнес-дама и офис служители, за да прави кариера. Но внимание, това е форма на веждите ще изглежда добре само при дрехите, които предпочитат класическия стил.

Къси варианти ще ви направят визуално по-млада, която, както знаете, са много удобни за много жени. Изражението на лицето, с тях е много трогателно и малко наивно, че е подходящ за жени с мек характер. Повечето от тези формата на веждите е подходяща за блондинки и светловолосых момичета, които предпочитат дрехи младежки или романтичен стил.

Високите тънки опции, за да направите лицето си израз изненада, а понякога малко отстраненная, мечтателна в постоянна живот, честно казано, неестествено, но модата понякога диктува своите закони. Все още пресни в паметта на времето, когато бяха популярни вежди: тяхната висока тънка форма сводила мъже луд.

Гъсти широки варианти, ниско разположени над очите, прави изражението на лицето ядосан, но на външен вид на жената да даде твърд поглед. Със сигурност има момичета, които приличат на външен вид не се развалят. Но трябва да се отбележи, че този израз не е благоприятна за женски чар.

Възможности също избута към ръба на лице и са разположени далеч един от друг, дават лицето тъжно, скорбное израз. Разговорно ги наричат „вежди Пиеро“. Няма смисъл специално да ги направите сами, доверете се на нашия опит. Има достатъчно мъка, защо се влоши тези чувства особено! Неутрален правилната форма на веждите, така наречената класика, във всеки случай ще бъде по-добре, „Пиеро“.

Опции надолу от вътрешния ръб и външния вдигане на високо дават лицето на няколко хищное и уверено изразяване. Те са най-подходящи за хора с текущите властови напълно неспособно да си превъзходство в този свят, но, отново, не винаги има положителен ефект върху женския чар.

Освен това, местоположението на веждите, дължина и форма и влияние върху външния вид на жената. Възможности, в която външни краища на възходяща линия, визуално удлиняя лицето. И за да преоразмерите изображение с помощта на хоризонтални вежди. Не се влияе пропорционално добре лицето на дъга — те са подходящи, ако искате да се съсредоточи върху други елементи изглеждат. Горната част на лицето може да се разшири визуално, ако поставите вежда е по-близо до външния ръб. Ако ги подредите по-близо до носа, ще получим обратен ефект — да се стесни. Вежди с изломом в средната част на визуално да променя пропорциите на лицето не причиняват. За визуално разширяване на долната част, просто трябва да пропусне външен върха надолу. Хоризонтална или близко до него място вежди визуално подчертава челото, и значително стеснява долната част на лицето си — важно е да се помни, че. Средно положение линия не се променя съотношението на пропорциите на лицето — това също е удобна класика.

Грижи за веждите

Разбира се, красотата изисква трескаво и внимателно отношение. За веждите, както и всички лица се нуждае от постоянна грижа. Те са много полезни за четки специални четки, изработени специално за тази цел. Въпреки това, има и други варианти: правилната форма на веждите-това всъщност е доста лесно да се грижи. Може за тази цел да се използват добре измити и малка четка от стара спирала или четка за зъби.

Първо срешете веждите в посока към носа, а след това в обратна посока. Това ще ви помогне да ги блестяща и копринена, а също така да им предоставят с голяма част от младите хора. Освен това, от време на време на веждите е полезно да се хранят. Това може да се направи чрез всяко косточковое масло — праскова, кокосов орех, зехтин. Можете да смажете вежди със смес от рициново и камфор масло, взети в равни пропорции. Между другото, една и съща структура могат да бъдат обработени и мигли. От това те ще станат по-дебел и по-дълъг.

Както виждате, красиви вежди форма е във вашите ръце. Фокусирайки се върху горните правила, ще можете да го правят идеален за създаване на изображения, независимо дали е бизнес, случайни или дома изглеждат празнично. Знаейки това, как да изберете формата на веждите и как да го поддържа в идеално състояние, можете да се наблегне на ползите от вашия мил човек.