прически

Фата за дълга коса. Снимка и препоръки

Дългата коса на булката специален. В неговия празник, всяко момиче мечтае да изглежда перфектно, да има перфектна прическа и рокля.

Обаче стилисти казват, че за създаването на сватбена начин на всички важни елементи от дрехи, аксесоари и прическа. Днес ние ще говорим за това, каква булчински воал изберете за дълга коса, ние също ще обсъдим най-популярните сватбени прически за дълга коса.

Veil for long hair. Photos and recommendations

Фата за дълга коса: коя да избера?

Избор фаты за дълга коса зависи от прически. Ако предпочитате да къдрите косата, идеалното решение е къс було или воал със средна дължина. Оправя го на космите с помощта на диадеми. Дълъг воал има по-голяма тежест, и може би не сте съвсем удобно да го носите през цялата нощ. Ако сте избрали прическа с дълга коса и плитки, можете да си позволите да булчински воал на всяка дължина. Важното е да се обърне внимание на стила на фаты. Прозрачен параметри на въздуха не спрячет на вашата прическа от други.

Veil for long hair. Photos and recommendations

За момичета, които предпочитат ретро прически с начесом, идеалното решение е да се воали със средна дължина. За прически в гръцки стил, която предполага дълга коса, идеално дълъг воал с дантела, воали и средна дължина.

Твърде къс воал не са подходящи за дълга коса, това ще наруши хармонията начин. Единственото изключение е гъста, многопластова воали, която изглежда страхотно в комбинация с локонами. Гладка дълга коса изглежда много дълга однослойная воали от органза. Този начин определено ще бъде запомнен и други ще направи на булката е по-женствена.

Veil for long hair. Photos and recommendations

Прически за дълга коса с фатой

Булчински прически за дълга коса могат да бъдат най-различни. На първо място, те зависят от стила на изображенията. Например, ако за сватбеното тържество булката избра рокля в гръцки стил, и прическата трябва да съответства на образа. По-специално, сред гръцките прически за дълга коса надделя заобиколен от гръцки плитки, къдрици къдрици. Прическа в гръцки стил включва много аксесоари. Можете да я украсите перлена нишка, цветя, диадеми и т.н.

Veil for long hair. Photos and recommendations

Сватбена прическа с плитки-чудесен избор за романтични булки, които са избрали свободни струящиеся рокли. Това е лека и закачливо прически, който създава усещане за свобода и лекота. За създаване на опашка на свобода косата могат да бъдат различни методи. Например, можете да плитка коса на челке, и напълно отворено лице. Този вариант е подходящ булки с пропорционална форма на лицето. Възнаграждения могат също да се събират в кръг, образувайки ефект на водопад. За създаването на тази прическа тъкане на ухото. Тази полагане изглежда много стилна и женствена. В тандем с такава наклонена къс воал отлично се съчетава с фатой със средна дължина.

Прическа с локонами това е най-популярният вариант за сватбеното тържество. Тя е много красива и женствена прическа, която изглежда страхотно в комбинация със средна дължина на завесата. Днес на мода големи „холивудски къдрици“, който е на мода да създадете ефект на обем. Това е много лесно с помощта на прежди от вълна и заострени плойки. Озарява косата с помощта на превръзки, изискан аксесоар, цветя и т.н.

Veil for long hair. Photos and recommendations

Прическа малки къдрици са много популярни сред много булки. Дълга коса изглежда много красиво и нежно. Ако ви харесва романтична решение е това, което ви трябва.
Коса от двете страни на избраните направления изглежда много стилно. В този случай странични кичура коса се събират от двете страни на главата, и заколет го в задната част на главата невидимками или ароматно незабележими. Някои направления на косата добре се съчетава с локонами. Понякога фризьорски салон предлага издигане на горната част на косата в bouffant. Тази прическа изглежда страхотно в двойка с аксесоари.

Освен това, украса на свобода косата може да бъде перлена нишка, или отделни цветни декорации. За да прическа е още по-забавно да се намери странични кичура в косата си или на няколко косичек. Тази прическа върви добре с къси и дълги завесата и диадеми.

Veil for long hair. Photos and recommendations

Допълнителни аксесоари

Отлично решение за формиране на сватбена начин ще бъдат допълнителни аксесоари. Например, ако сте избрали сватбена прическа с дълга косата си, идеалното решение, малка диадема в двойка с воал, която прави картината по-изразителен и ярки. Украсете дълги свобода косата в различни видове аксесоари, например, обемни цветя, ленти за глава в гръцки стил, пера, щипки за коса с камъни и т.н.

Покривало за дълга коса могат да бъдат най-различни дълги, всичко зависи от това какъв стил прическа ще изберете.

Theme by Anders Norén