прически

Естествени бои за коса Хлавин

Естествени бои за коса-това е един уникален инструмент, който ви позволява да запазите косата си здрава и красива, както и за защита на вашия организъм от вредни токсини.

Специално за нашите читатели, ние сме един от най-закупени бои за коса в чужбина Хлавин.

Тайните споделя природна красота, опитен фризьор и colorist Виктория ОРДО.

Natural hair dye Hlavin„Днес повечето жени боя на косата в различни нюанси. Салон грижа позволява ви да запазите косата красива за дълго време. Въпреки това, ако говорим за боядисване на косата у дома, тук потребителят трябва да избере на натурални средства. Защо?

Естествени бои за коса са по-безопасни, те оказват положително влияние върху растежа на косата и дори може да укрепи косата ми. Това е много важно, защото, както знаете, над 60% от токсините, които ние парцел на кожата, да проникнат дълбоко в тялото и създаване на сериозна тежест в черния дроб.

В нашата страна много хора са запознати с натурална козметика, благодарение на широката рекламна кампания на масовия пазар. Днес най-голяма популярност се радва на косата на основата на билки и етерични масла от Хлавин. Бях изправен пред тази боя за първи път преди няколко години и веднага се влюбих в нея.

Боя Хлавин е богат на ензими, полисахаридами и, което е важно, витамини А, C и E, минерали, протеини. Боята не съдържа амоняк, тя е подходяща за всички типове коса. Въпреки това, аз съм особено го препоръчвам обладательницам тънка коса, които са загубили блясъка си и обема. Харесва ми, тъй като боята върши работа, то е напълно закрашивает седину, и затова е подходящ за жени от всички възрасти. Преди няколко години започнах да поръчате тази боя на майка ми и тя беше изненадана от резултата. Това е чудесен инструмент за тънка коса, който нежно подхранва и придава блясък“.

След възторжени отзиви стилисти и фризьори, ние сме решили да прекарате лятната си експеримент и поръчах няколко проби от бои за коса. Резултатът е просто зашеметяващ. Нека да обсъдим боя, а и говорим за палитрата и как и къде е по-изгодно да поръчате естествен оцветител.

Natural hair dye Hlavin
Първото нещо, което трябва да се обърне внимание, е текстурата на боята.

Чудесна текстура боя (гел): нисък разход и лесно нанасяне. Боя се отмива средно през 3-4 седмици.

За производителя:

Хлавин корени се простират почти четири поколения. Първите композиция от натурални продукти за коса, предназначени граф Ливио Зуана дела.

Тези благородни формули, предавани от поколение на поколение. През 1960 г., г-н Микеле Альберго, последните от управителите на тези древни формули, започнал производството и пускането на пазара на Хлавин средства, в престижния Промишлена зона ВИА Тибуртина в Рим, Италия. Мишел Альберго, с голям опит и познания за естествена козметика, е завършил по-задълбочен анализ на пазара, който ясно показва, че продукти от естествен произход твърди.

Natural hair dye Hlavin

По този начин, Хлавин линия е достъпна за голям брой хора. Всеки продукт на компанията-подобрява здравето, жизнеността и блясъка на косата, подобрява естетическия вид, без да уврежда косата. Хлавин-водещ производител на бои за коса на базата на естествени компоненти на световния пазар, в продължение на тридесет години.

Линия бои за коса е уникален с това, че нейните компоненти трябва да бъдат биологично съвместими с озон. Хлавин се грижи за околната среда дълго преди това, този проблем се превърна в остра за човечеството.

Линия Хлавин продукт превъзхожда по качество и сигурност на много производители. Това се постига чрез внимателен контрол на качеството на суровини, на стандартите на ДПП, съвременни микробиологични и токсикологични изследвания.

Natural hair dye HlavinВ момента линия Хлавин успешно продава своите продукти в 28 страни, включително и в Европа, Северна Америка, Австралия, Южна Африка, Тихоокеанския регион и Близкия Изток.
Хлавин не съдържа амоняк и съдържа минимално количество пероксид.
Цвят, получен от натурални екстракти от билки. Растителни (полу постоянен цвят), не съдържа амоняк и е резултат от растителни компоненти.

Че под капака?

Хлавин формула на базата на екстракти от растения.
Amamelide (Дева), известен още като witch hazel Вирджинского има силно хомеопатично действие.

Това растение расте в Северна Америка, а също така се отглежда в Европа. Името на хамамелис (вещица леска) идва от комбинацията на гръцката дума прошуто и пъпеш. Растението съдържа голямо количество дъбилни вещества, флавоноиди и етерични масла, които успокояват, създават успокояващо, противовъзпалително действие.

Лайка-това е тревисто растение от семейство сложноцветни. Използва се като противовъзпалително средство, което почиства косата и премахва пърхота.

Алое вера е известен на милиони хора, благодарение на своите лечебни свойства.
Алое вера-това е кактус със сочни листа, от които можете да извлечете сок.
Алое вера е богат източник на антиоксиданти, витамини, ензими и минерали. Тя се прилага успешно и в козметиката, като допълнителен елемент за боя за коса.
В боя:
Лаурет-5; екстракт от Алое Вера, вода, пропилен гликол, орех, екстракт от ревен; PEG-75 поляна масло; екстракт от ехинацея узколистной екстракт и др

• без амоняк
• без аромат
• без алкохол
• без парабени с
• малко количество водороден с естествен резултат от

Трябва да се отбележи, че цената на боя в нашата страна значително се различава от цената, посочена на сайта на производителя. Ние открихме още по-изгоден вариант за придобиване на актив. Това е международен магазин за доставка на стоки на IHerb в Русия, Украйна и други страни. Доставка от 4 $до 10$. И не забравяйте, че от първата си поръчка от iherb можете отстъпка от 5 $до 10$.

Указания за употреба:

1) с помощта на пластмасов или стъклен контейнер се смесват крем-гел и разработчик на гликол.
2) Нанесете боята с помощта на специално четка върху суха коса.
3) оставете за 40 минути.
4)използвайте шампоан и балсам, за да се запълнят боя.

Theme by Anders Norén