стил

Естествената хармония на зелено и като носят дрехи

A natural harmony of green and how to wear clothesПравилното съчетание на цветовете в облеклото е основен компонент женски образ. Затова трябва да се обърне внимание на избора на подходящи цветове. Всяка жена има свой любим цвят, който тя предпочита, не един, а няколко. И умение да се комбинират заедно, зависи от това колко модерно и стилно ще изглеждате.

Зеленото е един от най-често срещаните в природата. Цвят на хармония и спокойствие, помага за релаксация на нервната система, свързани с молодостью, спокойствие, така че той винаги популярни и винаги присъстват в много модни тенденции.

Кои цветове се съчетават със зелени?

Най-естествен от всички цветове е богата на разнообразни нюанси: от светло, освежаващо, с наситени, дълбоки, перфектно се съчетава с други цветове. Правилно подбрано съчетание от нюанси, за да създадете хармоничен начин. Тази таблица ще ви помогне за правилния избор сред основните нюанси на зелено и други цветове.

A natural harmony of green and how to wear clothes
[Забележка]зелен цвят се образува от сливането на синьо и жълто в цвета кръг между тях.[/Забележка]

Част от тези цветове се отнася за студена и топла част. Поради своята принадлежност към природата този цвят има безброй нюанси на пролетта и през лятото може да се наблюдава комбинация от зелен с други цветове.

Как да се създаде образ?

Светло зелен лекота и свежест, женственост и романтика. За тази схема са:

    Шам-фъстъци; мента; зеле.

Те са препоръчани от дизайнери за създаване на летния стил или топ, за офис костюм.
Положително мислене носи нюанси на ярко-зелен:

    Билков; вар; тюркоаз.

С тяхна помощ става закачлив, а понякога и дръзко изглежда за млади момичета.

Затъмнени нюанси на зелено: изумруд и бутилки – цвят, елегантни и луксозни образи, които са подходящи за офис костюми. Тъмно-зелено на цвят, с добавянето на кафяв или сив цвят, основен стил „милитари“, „сафари“ и „случайни“.

Като препоръка за модата, трябва да се отбележи, че топлите нюанси на зелено, по-подходящи за блондинки, и студено – дъбени брюнеты.

Как да се съчетаят зелен?

Наличност в гардероба на нещата зелени нюанси ги прави собственика, за да се запознаят с основните правила за тяхното съчетаване. Това е необходимо, за да се избегнат повреди в изграждането на техните образи. Преди всичко трябва да помним, че студените нюанси на зелено, в комбинация със същите нюанси и други цветове.

Зелено и бяло
A natural harmony of green and how to wear clothesВинаги и за всички комбинация. Всеки нюанс на зелено в комбинация с бял изглеждат в летните комплекти. Бели панталони или рокля яке допълнена с тюркоаз, салатовый или ментов оттенък придава външен вид, свежест и елегантност.

Зелен и червен
A natural harmony of green and how to wear clothesКомбинация за уверени в себе си жени, привлича вниманието, а това значи, че наказанието не трябва да бъде. Важно е да не позволят грубост в начина, или не се правят твърде скучна и непривлекателна. Затова светъл нюанс на същия цвят трябва да се комбинира с леки други. В този случай, това може да се направи доста добри комплекти, например:

    Тъмно зелена рокля с туфлями алого цвят; светло зелена блуза и бордо панталони; топ топъл оттенък с пола хакове, домати-червени, Яблочно-зелен сарафан със светло коралови летни шапки.

Зелено и оранжево
A natural harmony of green and how to wear clothesВ комплект с тази комбинация от добре изглежда светъл нюанс на зелено, но не желая. За оранжеви няма никакви ограничения: ярки или приглушени ще изглежда добре на зеления фон на печат или цвят аксесоари.

Зелено и жълто
A natural harmony of green and how to wear clothesЕдин от най-важните и положителни комбинации. Веднага се представят ярки жълти шапки, глухарчета на фона на зелената трева. Благодарение на разнообразието както на сянка, така че можете да ги използвате, за да създавате групи за романтични момичета и дръзки момичета. Така или иначе, картината ще носят заряд радост и оптимизъм.

Зелени и кафяви
A natural harmony of green and how to wear clothesТези два естествени цветове са в хармония един с друг. Елегантен и зрял поглед очертава тих, зелен, кафяв нюанси:

    Блатното нос и високи кафяви ботуши; туника с леопардовым принтом панталони ментов оттенък; emerald сарафан с sumaji сандали в розов и кафяв цвят.

Зелен и лилав
A natural harmony of green and how to wear clothesКомбинация от студени смарагд, тюркоаз нюанси на зелено с лилаво може да дават вид на романтиката и елегантността, в зависимост от избрания оттенък. Бледа светло-зелен цвят в облеклото добре се съчетава с лек пурпурен или бледо-лилаво аксесоари. В вечер прекрасни изображения, за предпочитане е най-дълбоките, тъмните тонове на зелено и лилаво.

Популярността на зеления му дава способността да успокоява и радва окото. Всички нюанси вижте всички снимки са на всякакви стилове и тенденции за момичета и жени на всяка възраст. Различни варианти на комбинация от зелен на цвят, с други цветове дава много възможности за създаване на оригинални цветови комбинации в облеклото.

Theme by Anders Norén