стил

Есенна мъжки обувки: три варианта

Ами, есен е настъпила? Отишли топли вечери, и приятели, все по-често започнаха да се появяват в традиционните снимки на момичета с охапками жълти листа? Вашата бодрост намалява пропорционално увеличаване на дъжд зад прозореца? „Доста скучно време“, както пише на руски класик, и вие с него са съгласни и твърдят, че есента е най-мрачно време на годината. Но, не, не! Нека бъдем оптимисти. Есен-време е за обновяване на гардероба си, време на продажбите и нови покупки. Правилно би било да пресъздам себе си и да получавате удоволствие от живота. Днес бих искал да обсъдим това, което, вероятно, е първият елемент в списък за покупки — есен мъжки обувки.

Въпреки факта, че ние се ограничаваме само три вида мъжки обувки, и трите варианта ще покрие широк спектър от стилове — от ежедневна до строго бизнес. Изберете какво ви подхожда, да отговаря на вашия начин на живот и се обръща към ваш вкус.

Ако се съди по първите дни на септември, времето не ще да е суха. Аз умишлено е ограничен избор и предлагам да купуват обувки от кожа, тъй като велур, уви, за руските условия не са много подходящи в сила на постоянна влага по пътищата. Струва си само да се препънат на непреодолима препятствието паркирани на тротоара автомобили, веднага ви чудесна замшевая обувки ще се развали. Първата локва-и сбогом външен вид. Въпреки това, ако имате възможност сухо трябва да имате добър чифт обувки от велур.

Есенна мъжки обувки: класически, изпитан

И така, три надеждни възможности за различни поводи. Разбира се, вие не трябва да се ограничава до тези три, просто знам, че след обувки може да се нарече „правилни“, на съответните канони мъжки стил, и до голяма степен универсална.

Тъй като голяма част от нашата нация се намира в студена климатична зона, а след това за преглед аз избрах висока есента обувки.

Челси (Челси ботуши)

Едно от основните предимства на обувки Челси е, че те могат да се носят с бизнес-костюм. По-гладка кожа и по-тъмен на цвят, толкова повече те са подходящи за тази роля.

Главната отличителна черта е гумени вложки от двете страни, което позволява без усилия да ги застреля и да се облича.

Челси имат британското произход, и са наследство, което трябва да ни е от английски аристократи. Много популярен в Америка и Европа те са се превърнали в шейсетте, когато движението модове са вписани в списъка на задължителните атрибути. Известно е, че този вид мъжки обувки много обичаше Бийтълс. Има разлика между „Челси“ и на висок ток сега по-долу, така че те придобиват по-мъжествен вид.

Обикновено са с изисканата си форма, което не позволява да ги носят с широки панталони. Челси-една от редките сортове през есента мъжки обувки, които можете да носите със строг класически костюм или с дънки.

По-груба версия на тази обувка е родена в Америка, когато с бързи темпове започна износ на вълна в други страни. Пастири и овце обувки челси от груба кожа и подсилени пръсти са много удобни иновация, тъй като е лесно да се отстранява и се облече.

Днес ги отличава груб, заоблени носа и забележима текстура на кожата. Оптимално да ги комбинирате с дънки.

Високи броги дантела

Колкото повече украсява повърхността на обувките, толкова по-ниски стават стил. Така че броги, като обувки, в известна степен перфорирани (има дупки в повърхността), не са подходящи за по-строг бизнес дрес-код. Тяхната съдба — да бъдат част от стила на смарт кэжуал.

Първите броги носеше в Ирландия и Шотландия в началото на ХХ век. Това е най-удобни мъжки обувки за жителите на блатисти местности, като през дупки в чорап обувки естествено отсасывания натрупаните вода. Модерни броги, разбира се, не е през дупки, но перфорация на кожата и изрязани декоративни хастар — присъщи черти на този тип обувки.

Те ще изглеждат чудесно в джинси и вълнени панталони. За най-подходящ спортен сако или блейзър. Туид, кадифе, фланела — всички тези тъкани перфектно с brogame.

Работни обувки

Мъжки обувки за есен ще се използват така наречените работни ботуши. Варианти има много и различни стилове е доста широк в зависимост от конкретния модел. Но всички те се вписват в концепцията за ежедневния стил. Можете да се обличаш в стил американски работник, ако заедно с такива обувки

Да се носят, например, издържат дънки, карирана фланелевую риза, и плетени шапчица. Както може да се създаде по-умен начин, ако спортно сако, дънки или chinos сложите ето тези обувки, които също имат право да се нарече работния:

Освен тези модели можете да видите още нещо от препоръчва за пролетта възможности. Определено е добър Chukka ботуши ще са добри за есента.

Понякога причинява трудности, че е на случаен принцип и формално. Ето няколко прости, универсални съвети.

    Кожена подметка каучук винаги формалност. Оребрена подметка-това е най-неформален. Гладки текстурирани кожа формалност, която от своя страна по-формальна от велур. Обувки — по-ежедневни обувки от обувки. – Тежка форма — знак за по-строг стил, за разлика от меки обувки (като десерт).

Есенна мъжки обувки може да се извърши във всеки стил, но много е важно тя да е качествена и е служил дълго време, ще запази топлина и сухота в суровия есен, ще бъде доста висока, ходила, ами и изглеждаше страхотно. Купи обувки не е трудно. Много по-трудно да вземем наистина качествен, подходящ за вас съд. Не хвърляйте пари на вятъра — добра обувки не може да ви струва много евтино.

Това е преглед на мъжки обувки за есента. Забавлявайте се и бъдете стилни!

Theme by Anders Norén