стил

Есенен тренд: палта за печат

Козината принт-тенденция, която ще ни позволи да преминат през тест за перфектния вкус. Версаче, Фенди, Валентино, „Гучи“, Майкъл Corse – ключ модни къщи, като той се уговорил, обещават весел есен: остри и една грешна комбинация, и вие губите. Fall trend: fur coats print AU Jour Le Jour Пре-Есента на 2018 Г.

Отново есен кожа влиза в своите права. Тази година тази тенденция може да бъде заловен като се започне с колекция pre-fall, които обикновено се появяват в бутици, че в края на май.

Тази тенденция е винаги с нас, и, както изглежда, трябва да дойде край, но дизайнерите с завидно постоянство и енергия с нещо. Така че, на всички любители на кожа, този път модна къща е подготвила палто съвсем различна дължина и фасона – с цветен кожа.

Тази година кожа не са изпълнени в техника на мозайка, наподобяваща цвят-блок, както и в миналото, и не заобикалят ярки посредник, както по-рано. Тази есен в палто тенденция с петна кожа, и доста разнообразна – от растението, а в Фенди, колекция на Michael Kors и Valentino, дата, като „Гучи“, или геометрични, а в Версаче. Палто-това е толкова запомнящ се дизайн препоръчваме да носите със однотонным брючные костюми и рокли, подобни на нощни ризи, които също ще бъдат много актуални тази есен. Но имайте предвид: да се обедините палто с отпечатана неща, първо трябва да честно признай си, че не сте сигурни в своя идеален смисъл на думата вкус. В противен случай, малко не така, и суровата комбинация може да играе срещу вас.

Fall trend: fur coats print Версаче Пре-Есента На 2018Fall trend: fur coats print Фенди, Пре-Есента На 2018Fall trend: fur coats print „Гучи“ Пре-Есента На 2018 Fall trend: fur coats print J. Martin С, Пре-Есента На 2018 Г.Fall trend: fur coats print Майкъл Corse Колекция Pre-Fall 2018Fall trend: fur coats print Валентино Пре-Есента На 2018Fall trend: fur coats print Томи Хилфигер Пре-Есента На 2018 Г.

Theme by Anders Norén