маникюр

Есенен дизайн нокти 2018 снимка стилни нови идеи

Есенен маникюр създава романтично, нежно настроение. И съвременното изкуство на ноктите има настроение: тя се променя с невероятна скорост, напротив, вече няколко сезона подред, ще бъдат преустановени. Въпреки липсата на глобални промени през 2018 г., различия в нюанса и проекти са налице, макар и незначителни.

 

Есенен маникюр за къси нокти 2018 снимка възможности

„С настъпването на есента постепенно се променя предпочитанията на клиентите в избора на цветове и дизайн. Първото нещо, което трябва да се обърне внимание на формата на ноктите. Следвайки модните тенденции, акцентът е върху шапки и mindalevidne форма — комбинация от мекота и елегантност. Ъгли и квадрати избледняват на заден план. Предпочитания цвят: меки нюанси пастели. След яркото лято, искам да успокояващи тонове-бежово, меко кафяво, лилаво, бледо розово. Простота и минимализъм.

Всички променливи, топли цветове, за да отговарят на настроението и времето на годината. Също така много популярни сред купувачите, придобиване ефект метални нокти, което може да бъде постигнато не само с помощта на металлизированную термопленку, но и stirky пигмент. червени класически промяна на нюанси. Между другото, много ми хареса проекти, корнизи, кадифе модели, пуловери и други подобни, ние ще станем добри помощници и ще направят образ на клиента завършен и тема.

Ако през есента на миналата година е бил Марсала, на гърба класически червено или оранжево-червен, червено-пурпурен. тъмните нюанси ще бъдат много актуални – шоколадова, бордо, слива, черен, котешко око, като ги примамливи отблясъци. По-близо до края на есента, а след това предпочитание може да се отдаде на любимите си плетени модели, затопляне чар“.

Есен лунен маникюр с гел лак фото-2018 идеи опции

Един от най-ярките в лунен маникюр Есен-2018 е правилният избор и комбинация на цветове по ноктите. Това може да бъде демонстрация на вашия вкус и подчертават вашият уникален стил. Но грешен избор на нюанси ще изглежда вулгарно и неестествено.

В избора на цветове и текстури през есента на 2018 г., има някои негласные правила. Например, не е добре дошъл да се смесват в един маникюре седеф и матиран лъки, съвременни майстори често се пренебрегва, тази препоръка. В същото време, комбинация от матирана и метални покрития ще изглежда необичайно и ярко.

За ежедневието изберете класически нюанси и текстури, и за вечерта начин можете да използвате смели ярки комбинации, които ще се слее не само помежду си, но и с вечерна рокля. Например, много ефектно изглежда светъл лунен маникюр, изпълнен в червено с дупка бледо розов, черен, златист или сребърен цвят. Черен базов слой, който перфектно хармонира със сребърен или златен усмивка.

Есенен маникюр с кристали 2018 снимка на най-новите варианти

Есенен маникюр 2018 – това е комбинация от различни техники на маникюр със сезонни цветя. За създаване на модерен есенен маникюр, перфектен злато (Златни нокти), меден или бронзов нокти. Това може да бъде ламиниране, маникюр с пайети или кристали, които ще се преливат на слънце. Алтернативен вариант може да бъде лак, с подплънки или седеф.

Пайети и кристали-един от най-ефектните декорации за маникюр. Можете да изберете ги в различни цветове и размери, да се поставят на правилното място. Кристали и пайети ще направят ноктите си блясък, както и отражения на дисплея. Този маникюр е, със сигурност ще привлекат внимание.

„Най-добрите приятели на момичетата – това диаманти“ – известната фраза. Наистина, тайнствен блясък на скъпоценни камъни има невероятна способност да се подчертае мистерията на женската природа. Маникюр с кристали придава на вашия начин на луксозна нотка на елегантност. Малки кристали не само ще направят уникален дизайн, но също така може да замени всяко бижу, например, пръстен.

Есенни цветове на гел-лакове новости снимка 2018 маникюр

Един от важните фактори за всеки маникюр е правилния избор на цветовата палитра, защото, на първо място, той трябва да бъде модерен, и на второ място- ако това не е празничен маникюр и всеки ден, вие сте длъжни да бъдете гъвкави.

Един от най-модерните лакове може да се нарече бордо, той е подходящ под есенното настроение, и е подходящ за различни изображения. Не по-малко популярни есенни цветове-жълт, златен, червен, оранжев, кафяв, и на някои други.

Първите шест седмици от сезона, свързани с оранжев цвят, защото дърветата са покрити с жълто-оранжеви листа, и земята е покрита с одеяло от кафяво-оранжеви листа. Но в оставащите месец и половина типичните синьо-сиви нюанси, времето съвпада с тази цветова гама.

 

Красива украса на ноктите може да имитира капки дъжд искри, или да си нарисува ги с помощта на четка. Избор на пет различни нюанси на цветовете, които добре се съчетават по цвят-от светло до тъмно, може да се красиво, украсете ги под формата на „морска вълна“.Червените нюанси на лак за нокти в модата през цялата година, включително и през есента. Червен лак за нокти е най-подходящият избор, когато се използват различни видове дрехи.

 

Есенен маникюр с пайети през 2018 снимка стилна новости

За есента изглеждат неброскими елементи за нокти, особено пайети и кристали топли есенни цветове. Могат да се създават абстрактни модели или пълно покриване на ноктите. Добре ще изглежда плътен фактурный лак с ефект на пясък или кракелюр. Нарастващата популярност на дизайн на ноктите в стил задължителен за нокти, удобни, Оригинални и красиви. В зависимост от избрания от вас цвят и дизайн, тези параметри могат да бъдат подходящи за ежедневна есенния начин, и за специални случаи.

 

През есента, свързани с най-топли тонове. Дизайн на ноктите, доминиран от червени, жълти, оранжеви и кафяви тонове. Специално място е отделено на цвят злато и бронз: те са лесно да се реализират на всяка фантазия. Например, с помощта на специално фолио, за маникюр, може да се постигне необичаен ефект гладка Златен лак или направи блестяща фигура — леене на ноктите си.

 

За да направите това задраскване комбинация от цветове на ноктите може да бъде самостоятелно оригинално или просто с помощта на общоприетите прилагане на златен лак. Така че ноктите могат да се прилагат изцяло златист лак, а върху него сложете златни пайети. Играта на светлината в златни цветове, правят този маникюр е наистина ослепително.

Маникюр с модел за есента на 2018 г. снимка най-красивите идеи

В новия есента сезон, най-популярни модели на все едни и същи геометрични композиции, животни мотиви, и да се премести на ноктите на изображението завързана кърпа. Конструкция може да бъде изпълнена по всички нокти на веднъж, но всеки.

 

Освен това, можете смело да комбинират в едно начина на няколко техники и модели, например техника, френски маникюр и геометрични „щампи“. Този въпрос също може да има никакви ограничения, всичко зависи от вашата фантазия и умения и изисквания на клиентите.

 

Есенни мотиви върху ноктите, пълен с възможности. Това може да бъде жив дизайн с россыпью от разноцветни листа, или някакъв абстрактен украса в жълто-червени и зелени нюанси. Някой избира за декор кленов лист, а за някои е за предпочитане, за да украсят си маникюр по-замысловатыми модели. Всъщност, вариантите на подобно оформяне на голямо разнообразие.

 

Френски маникюр за есен-2018 г. снимка свежи идеи в нови продукти

Отлична възможност остава използването на френски маникюр със злато. Върховете на ноктите са боядисани със златни пайети, поставени в стегната топка, а покриват целия нокът с лак прозрачен цвят. Доста смело и ефектно изглеждат с маникюр се нанася върху ноктите на тъмна основа син, лилав или черен лак за нокти, на върха на които ноктите е изобразен на Златна ивица. Този златен лист създава ефект на лукс и на празника. Може би затова магически блясък на тези благородни метали от древни времена стои при създаването на грим и маникюр.

    

Също така не излизат от мода и френски класически стил, в който сегашните дизайнерите съчетават в себе си най-различни нюанси и пастелни цветове, като прави изображението да изглежда особено изгодно. Някои дизайнери препоръчват използването на лунен вид маникюр, след като призна ретро стил, и наскоро получи второ дишане. Ако обичате пайети и цветни камъни, тогава вие можете да не се страхувате, за да декорирате ноктите си с прозрачни камъни и парчета лед. Нюанси на синьо и бяло за съвременно изкуство на ноктите също е изключително важно.

    

Какъв маникюр ще бъде актуален през есента на 2018 г. снимка новости

През есента на 2018 година на мода ще бъде златни маникюр. Златен лак добре се съчетава с Бордовым. Вечерни рокли стилисти препоръчват да се спре избор на цвят слива. И за онези момичета които предпочитат практични и чист неутрален маникюр, перфектен бежово и млечно цветове, които обикновено се използват в изкуството на голи. Освен това, в областта на модата и да остане за нокти цвят на мокър асфалт и черен.

    

Тази есен ще бъдат украсени с наситени цветове маникюр с лак виолетово и лилаво цветове, оранжеви и бежови тонове, каки и винен оттенък. И не напразно, защото дизайнерите могат да видят оригинален маникюр аксесоар, затова внимателно обмислят му до най-малките детайли.

Theme by Anders Norén