маникюр

Елегантен черен маникюр 2019: модерни и стилни варианти (30 снимки)

В последните години черен маникюр заема водещи позиции в списъка на най-стилните на ноктите. И всичко това благодарение на своята универсалност и отлична съвместимост с други цветови палитри и техник.

Черен маникюр е идеален за лук, добавете към него и да го направи по-пълен.

Вие все още се колебаете дали да правя черен маникюр? Тогава ние ще развеем вашите съмнения, с помощта на страхотни идеи в този елегантен нокти, които ще се срещнат по-нататък в тази статия.

 

Ние сме събрали за вас най-модерни и стилни варианти на черно маникюр 2019. Разбира се, те ще впечатли вас и просто да ви накара да направите това.

Черно-белият маникюр 2019

Черно-бяла класика никога няма да бъдат забравени, дори върху ноктите си. Опитайте се да допълват вашия имидж с тези цветове, което изглежда страхотно в такива техники като: черно-бял френски маникюр, Лунен маникюр с еднаква комбинация на черен лак и бяло изображение, бели ивици на черен фон и т.н. Идеи просто не могат да намерят. Всичко зависи от вашата фантазия. Така че не се колебайте да експериментирате с това цветово решение и използването на различни техники на изпълнение на маникюр.

Елегантен черен маникюр 2019: тенденции, идеи, снимки

  

Theme by Anders Norén