прически

Екраниране на коса, какво е това: описание на процедурата, снимки преди и след

Повече за процедурата на проверка на косата

Бягство-това е специален метод, който помага за възстановяване на къдрици своя блясък, гладкост и еластичност. Благодарение на специален състав, който се нанася върху косата, за всеки косъм е покрит с тънък филм, тя прави къдрици по-плътни, а също така дава възможност да задържат влага във всеки косъма и подобряват структурата на къдрици.

Shielding hair what it is: a description of the procedure, before and after photos

Филмът е изключително тънък, само за да я види косата е просто невъзможно, но ефектът от тази процедура е видим веднага. Много дами искат да знаят не само за това, какво е екраниране на косата, но колко дълго трае ефектът след прилагането на състава. Тук точните дати не, всичко ще зависи от това, колко често тя се мие главата. Самото покритие е с висока устойчивост на износване, с подходящи грижи, той ще остане на косата е от две до пет седмици. Също така следва да се има предвид индивидуалните особености на косата, например, вида на косата и тяхната структура.

Дори ако къдрици са силно повредени, екраниране позволява запълване на пукнатини и кухини, които са се образували на повърхността на всеки косъмчета. Това позволява привеждане на структурата, но в допълнение, за да се осигури допълнително вътрешно хранене.

Повърхността е защитена с фина лъскава обвивка, която е безцветна. Благодарение на този корицата, косата изглежда по-гладка и добре поддържан, косата придобива естествен блясък, а цветът става по-наситен и ярък.

Как да се готви

В Интернет може да намерите много мнения, че това е „защита на косата“, в повечето случаи, мнения за тази техника е доста положителни. Но има и такива мнения, които негативно говорят за тази процедура. Проблемът тук е да се индивидуалните особености на косата, неправилно приложени на състава, както и липсата на подготовка на косата. Веднага трябва да се каже, че съставът трябва да бъде с високо качество, ако Можете да спестите средства, а резултатът ще бъде краткотрайна.

Много майстори твърдят, че са евтини козметични композиции не може да даде ефект, който дава професионални инструменти. В края на краищата, жената просто ще губите време и пари. Също така си заслужава да се помни, че обучението може да бъде доста скъпо, тъй като за това ще трябва да купуват специални инструменти.

Shielding hair what it is: a description of the procedure, before and after photosПодготовка за процедурата

Първото нещо така първото нещо, което придобие себе си, ако момичето реши да направи за себе си. След това е важно да се намери шампоан и балсам от същата серия, като купени състав. И за да не се губи време за търсене на отделните продукти, е по-добре да придобие пълен асортимент, който ще включва шампоан и балсам.

Важно е също така да се използват овлажняващи маски, тъй като той ще бъде крайната фаза във възстановяването на косата. В допълнение към това, момичето, с което искате да се вземе голяма хавлия и сешоар.

Правилата на процедурата

Ние мълчаха, каза, че това е екраниране на косата, можете да помислите за ревюта и снимки преди и след, за да видите резултата. Сега струва повече анализира самия процес на използване на тези съединения в къщата.

Shielding hair what it is: a description of the procedure, before and after photosКак изглеждат косата си преди и след проверка на

Етапи на проверка на косата:

Първо, вие трябва да миете косата си, тъй като продуктът може да се прилагат единствено на чиста коса. Шампоан използвате, но ако има възможност по-добре да вземе шампоан при покупка на комплекта. Също така е подходящ за всяко друго почистващо средство, което ще ви помогне бързо и дълбоко почистване на косата от мръсотията и себума. След това можете да нанесете климатик, отмие и косата хранителна маска с хидратиращо. Този етап е много важно, пропуснете го е абсолютно забранено, иначе ефектът от процедурите ще е видим. Заслужава да се отбележи, че преди да използвате маска, косата трябва да е малко суха, и състава на разпространение на гребен, тъй че всички косми са покрити с шнорхел. На този етап, къдрици само проматывая кърпа, за да се предотврати им капе вода, това ще позволи на маската да проникне по-добре. Сега можете да поставите браво на инструмент, който създава „огледало“ на косата. Той също се разпределя по повърхността на коса с помощта на гребен. Това е много важно, за да се покрият всички замъци, в противен случай резултатът няма да изглежда привлекателно. На опаковката ще показва времето на облъчване, в очакване в продължение на определен период от време, а след това да се измие с вода. Изплакнете брави трябва да бъдат много внимателно. Не трябва да се увеличи времето на въздействие на тези вещества върху замъци, тъй като по-добър ефект няма. Кичур се изсушава със сешоар, трябва да се постави уреда на максимална скорост и температура. След изсушаване, може да се покрие повърхността на косата, с помощта на специален fortifier, той трябва да присъстват в комплекта. Той се нанася първо върху всички направления поотделно, а след това в корените и краищата. Процес на поръчка е лесно, ако трябва да използвате четка за коса. Наладчик ще е само в случай, че те са изложени на топлина. В салони правят различни устройства у дома, можете да използвате обикновен сешоар. Заслужава да се отбележи, че режимът трябва да бъде слаба, горещо засягат въздуха за всяко направление. Ако правилно сухо халки, резултатът ще бъде много забележим почти веднага. Този процес се осъществява. Можете да си гребен къдрици, и да видим крайния резултат. За дамите, които не знаят какво е екраниране на косата, снимки с резултатите. (17, 9340282, 9890);

Shielding hair what it is: a description of the procedure, before and after photos

Някои важни нюанси:

Вече разбрах, че тази процедура може лесно да се направи в домашни условия, достатъчно е да купите специален комплект за провеждане на скрининг. По-подробна информация за това, че те са проверка на косата, може да поиска от фризьори и стилисти в добър салон. Има някои нюанси, които трябва да се помисли за използване на набор от дома:

Shielding hair what it is: a description of the procedure, before and after photosОт професионални козметични средства за коса ще има балсам, той със сигурност малко изсушава. Да направите това е по-лесно с помощта на кърпа, защото мокри къдрици тази процедура не може да бъде продължена. Достатъчно е просто да избършете с кърпа на главата косата да не капе вода. Използвайте Сешоар в тази ситуация не е необходимо, тъй като устройството може да суха коса, които ще развалят резултат след прилагане. Търкайте косата силно не си струва, тъй като това може да распушить структурата на всяка нишка. Движенията трябва да бъдат плавни и внимателни. Специален инструмент може да бъде прозрачен или определен цвят. Във втория случай замъци в процеса трябва да бъдат допълнително боядисани. Това вещество също може да оцвети кожата, по тази причина, линиите на челото и-износител задължително да нанесете мазен крем, това ще ви помогне да защитите кожата си. Тази процедура се извършва непосредствено след нанасяне на дължина балсам. Само тогава може да се лекува косата. Преди прилагането на вещества от набор от къдрици, трябва внимателно да прочетете инструкцията, приложена към кит. Всяка част се държи на косата в продължение на определен период от време, и общи указания за прилагането им няма. Ако момичето реши да използва висококачествен професионален набор, това вещество не трябва да отнеме твърде дълго време, за да повлияе на косата. Важно е точно да се спазва интервал от време, или космите ще бъдат унищожени. Когато времето изтече, вещество се изплакват с косата, с помощта на балсам. Можете да намерите много мнения за това, как минава процедурата и какво е екраниране на косата с помощта на Естел. Ако е възможно, трябва да използва тази марка, тъй като той се отнася до бюджетните, но с професионално качество линия средства.Shielding hair what it is: a description of the procedure, before and after photosС помощта на скрининг козметика може да се извърши в къщата

Предимства на процедурата

Ако едно момиче търсят отзиви от снимката, че това е „защита на косата“, то тогава трябва да прочетете определен списък с положителните качества на този метод на възстановяване на красотата къдрици:

    След нанасяне на състава, структурата на космите стават по-гъсти и здрави. Това създава ефект на еластичност и огледално покритие, къдрици еластичност и висока якост на опън;косата придобиват не само красота и трайност, но и допълнително покритие;тази процедура се извършва, за да се предпази косата от въздействието на високи температури, сух въздух и студ;екраниране е много полезна, тъй като тя спомага за насищане на косата с влага и полезни вещества, се случва и запечатване на сеченых връхчетата;състава на такива средства има много полезни съставки, тези от естествен произход;дори естествени коси, които не бяха боядисани, филм върху повърхността дава красив и наситен цвят;ако този инструмент се използва върху вече боядисана коса, цвят на боята става по-дълбоко и по-ярка.

Shielding hair what it is: a description of the procedure, before and after photos

Трябва да се отбележи, че екраниране има и други положителни качества, като технология, е много лесна за изпълнение, така че можете да го направите от дома си, без да има определени познания. Съставът се задържа на повърхността на всяка нишка от две седмици до шест седмици, в зависимост от грижа за косата. Но освен това средство има кумулативен ефект, така че с всеки нов прилагането на състава, на филм ще остане в косата си по-дълго.

Недостатъци на екраниране на косата

Въпреки, че този начин за възстановяване на косата и има много предимства, тя също има някои недостатъци. Например, много дами търсят отговор на въпроса за това, че е „защита на косата“, и каква е цената на тази процедура. Всъщност, каква цена-това е основният недостатък, тъй като той може да варира от петстотин до три хиляди рубли.

Цена на грижи може да си позволи далеч не всички дами, особено като се има предвид, че ефектът може да продължи само няколко седмици. Също така трябва да се има предвид, че актуализации полезни слой на повърхността на косъма, ще имат най-малко един път на месец и половина, така че по-добре да си купите домашен комплект.

Shielding hair what it is: a description of the procedure, before and after photos

Но дори и в домашни условия процедура ще струва около час и половина хиляди, така че един комплект ще има точно същата цена.

Освен това, важно е да се отбележи, че, въпреки че този вариант грижа помага да направите къдрици по-блестящи, плоска и гладка филм на повърхността на допълнително утяжеляет косата и придава пищност на косата. По тази причина, къдрици могат да станат прекалено твърди. Друг недостатък е, че процедурата трябва постоянно да се повтаря, тъй като филмът постепенно ще се измие от повърхността на косата.

Има ли противопоказания?

Почти всяка козметична процедура може да има собствен списък специфични противопоказания. Екранировка има и редица забрани, например, едно момиче трябва да се откаже от прилагането на състава, с по-силен косопад. Луковиците трябва да бъдат здрави, за да издържат теглото на брави, покрит със специален състав. Ако за възстановяване на загубите, само ще се засили. И от тази процедура трябва да се откаже момичета с дълги и гъсти локонами.

Shielding hair what it is: a description of the procedure, before and after photos

По-добре да не харчат пари за процедура, ако кожата на главата се отделя прекомерно количество себум. Опасно да се направи ламиниране в случай, когато една жена има състояния на кожата, тъй като съставът може да доведе до неочаквани реакции на кожата. Категорично е забранено да се използват, когато на кожата на главата има отворени рани или повреда.

Мнения за екраниране на косата

Виктория 31

По мое мнение, тази процедура просто е спасил. Косата за няколко часа може да доведе до идеално почиства дома предвид, че за мен най-важното нещо. Можете да го направите и без да посещавате фризьорски салони, така и у дома за постигане на ефект на козметичен от вида на ламиниране и kartirovanija, и не толкова скъпо!

Мая, 24 г.

За първи път на екрана направих в салона. Платени са около 2,5 милиона, но там е скъпо, и фризьор — професионалист. Ние провозились доста дълго време, точно един час и половина са минали, и затова процедурата ми хареса — никакви неприятни усещания не е имало, кожата на главата не е ада, не се изгори, не косопад след имах, и дори миризма на пари едва забележим, выветрился с коса само за няколко часа. Косата след проверка е била просто красива — като стана два пъти по-дебел, толкова е трудно, еластични, блестяха просто невероятно, и гребен е по-лесно, плюс още след вятъра държеше прическа косъм до волоску. Косата не спутываются и не се обърква, не се е появил. Уви, щастието трая дълго, след 2 месеца, ефект започва да намалява. Майстор посъветвал да заеме средства от Естел за домашна версия на реда, за да не харчат толкова много пари. Ми това е два пъти по-евтино, но на мен това не ми харесва. Всички заедно, силно и остро миришеше, въпреки, че направих всичко според инструкциите, ефектът не е на висотата на очакванията. Да, косата е лъскава, но копринена гладкост аз не се получи, плюс няколко седмици, дори този ефект изчезна. Един извод — по-добре да не съжалявам пари и да направи бягство в салона, отколкото ето така се влагат пари, се опитват да спестят.

Didito, 29 години

Винаги е мечтал да екраниране на косата. Разбира се, той е загрижен за резултата, защото услугата не е от най-евтините. Мечтата да помогне на мъжа си дал сертификат за тази услуга. Няма да съжалявате. Чувствам косата си „живи“. Появи допълнителен обем и блясък. При мен ефектът трае около 2 месеца. Всички съветват!

Анна, на 27 години

Веднъж екраниране на косата. Честно казано, бях изненадан и не е очаквал такъв прекрасен резултат. Мислех, се различават за коса не от прост помывки коса добър шампоан. Ще направя отново процедура, искам подобряване косата ми.

Татяна, на 30 години

Правех екраниране на няколко пъти, това трябва да се прави един път в месец, в края на краищата, колкото по-дълго се поддържа! Но ефектът надмина всички мои очаквания, аз наистина започнах да гледам здрави, да не се бърка краищата не стърчат в различни посоки! По принцип е хубаво нещо, жалко, че трябва да се прави често!

Theme by Anders Norén