стил

Джинсовое рокля: 11 стилни образи 2019

Дънки-това винаги са комфорт, не прави изключение и рокли от деним. Такива дрехи никога не излиза от мода, защото това е практично, стилно и красиво. Поради факта, че дънки доста плътен материал, рокли поддържат форма и са в състояние да скриете недостатъците на фигурата, силует облекло винаги е ясна.

Denim dress: 11 stylish images 2019

Деним най-често се асоциира със стил casual, но и други стилове, дънкови рокли, идеално ще се впишат в лук. Рокли от този материал са самостоятелни и ще изглежда добре, без никакви добавки, за да получите стилен имидж, който искате да добавите само няколко аксесоари.

Denim dress: 11 stylish images 2019Denim dress: 11 stylish images 2019

Какви дънкови рокли са на мода?

Романтични рокли

През този сезон само в мода и дамска лятна рокля деним. Можете да си купите разкроена рокля-midi, рокли с волани, директно или трапециевидного силует. Кулминацията на рокли може да бъде кожена каишка, подчеркивающим на талията, бродирани детайли отпред, шипове на спагети презрамки, открити рамене, асиметричен приятелка или дантела.

Denim dress: 11 stylish images 2019

Рокля-риза

Този сезон тенденцията такъв стил като рокля-риза. Изрязани ризи и закопчалка отпред е много органичен вид с денимом. Тази рокля в комбинация с обувки на токчета или сандали на вечеря в ресторант и сбогом, и ако носите рокля със сандали на приплъзване на обувки или сандали на ниско движение и имат добър всекидневен вариант. Стилно ще изглежда роклята, ако се тълпят ръкави.

Denim dress: 11 stylish images 2019 Denim dress: 11 stylish images 2019 Denim dress: 11 stylish images 2019

Denim dress: 11 stylish images 2019

Denim dress: 11 stylish images 2019 Denim dress: 11 stylish images 2019

Как да изберете рокля?

    за пълни момичета подходящи такива фасоны: Рокля-риза, рокля-туника, рокля свободно, директно, намаляване с висока талия, за да подчертае талията, трябва да изберете модел с колан или завязками; за момичета с ниска растеж трябва да е V-образно деколте рокли той съдържащите силует; рокля с джобове е най-добре да не се избират момичета с пищни бедра, те само ще привлече внимание към проблема с тютюнопушенето.

Denim dress: 11 stylish images 2019

Theme by Anders Norén