грим

Добра Китайска козметика – най-добрите козметични марки

Известни марки, не са скъпи, оценявам вашия грим, така че рядка момиче може да си купите червило и друга козметика от Том Форд или Chanel. Но нашите Азиатски приятели предлагат много удобни средства за красота. Но е важно да се знае, че козметиката е наистина добра и заслужава доверие?

Можете да отидете чрез опити и грешки, чрез закупуване на червило, сенки, прах и кремове на базата на коментари, написани от клиенти, и да експериментира върху себе си. И вие можете да си спомните няколко имена на марки, които предлагат наистина добра Китайска козметика, доказана от милиони китайци.

Така, най-добрите козметични марки в Китай.

1. HERBORIST

Китайските жени обичат Herborist козметика за безопасна и проста структура. Herborist съчетава в себе си основите на традиционната китайска медицина и съвременните технологии. Така, марката продава не само в Китай, но вече е спечелил доверието на европейските жени и се продават в Париж, например, в магазин „Сефора“ на Шанз-елизе.

Търси двойно лице: първо нанесете черна маска, която ще пречиства порите, а след това бял — това ще омекоти кожата.

2. ЧАНДО

Козметика Чандо компанията се радва на голяма популярност в Китай, той е представен във всички търговски центрове на Китай и има много собствени магазини.

Марка Чандо създаден през 2000 г. в Шанхай. Компанията активно си сътрудничи с известни китайски модели, актрисами и певци, за да популяризират своите продукти. Припомни кремове и серуми, които са разработени в сътрудничество с японските специалисти.
Купи Чандо продукти, основното внимание трябва да се обърне на овлажняващи кремове, те са най-търсени в Китай.

3. ПРОЯ

Проя на дружеството е насочена към купувачите от средния доход. В началото на 2018 г. Проя переманил към себе си водещи специалисти от известния японски марка Кос? и френски има? e Лаудер, за да се гарантира високо качество на своите продукти и завладяване на нови пазари.

4. ДАБАО

Много от китайските жени казват — ефектът серуми и кремове Дабао веднага се забелязва. Кремове и серуми, Дабао многократно е декориран със златни и сребърни медали на престижни изложения. В Дабао козметика на много достъпни цени.

Асортимент от Дабао продукти е представена от петте линии за грижа за лице, коса, тяло, козметика и продукти за грижа за кожата. Вижте на дневен и нощен крем.

5. ТИГРОВИ БАЛСАМ

Известният балсам е създаден през 1870 година. Балсам универсален: може да помогне за облекчаване на напрежението в тялото си (нанесе на тялото след тренировка), за да се ускори процеса на заздравяване на наранявания. Преди да се нанесе балсам за кожата, загрейте го в дланите.

6. SKINJOY

Марката се произвежда в Шанхай, и пуска пет линии (анти-акне, избелване и др). Лосиони и тоници свиват порите и овлажняват, прах за пране позволява да почистите лицето си буквално, а млякото успокоява и подхранва кожата.

7. ВЕЙ ЗА КРАСОТА

Марката е особено известен със своите маски — те са снабдени с гъста четка за нанасяне. Връзки, които се базират на традиции от Китайската Народна медицина, затова толкова много витамини и естествени съставки.

8. ЛИНГ ГРИЖА ЗА КОЖАТА

С тази марка се търсят средства за защита за чувствителна кожа. Най-продаваната книга на серум от покраснений, които успокояват, овлажняват, да се отървете от ограниченост. Идеален за кожа, склонна към куперозу.

Сега вие знаете имената на марки, които предлагат наистина добра Китайска козметика. Само чрез закупуване на козметика в aliexpress, ние трябва да прочетете внимателно инструкциите на продавача, тъй като в Китай обичат да копират успешни марки и популярни продукти…

Theme by Anders Norén