Дънкови поли 2019: от класика до одежонка

Denim skirts 2019: from classics to duds

Навън е пролет и вече искат да носят поли и рокли! За щастие, днес тенденцията женски образи, включително всички ваши любими дънкови поли. 2019 и модни тенденции тясно „залепи“ на този материал, а за което говорят многобройни снимки в Интернет.

Родом от 80-те

По времето на младостта на нашите майки, дънки бяха оскъдни стока. Тя „извлича“ от Полша, е продажбата на „от ръка на ръка“ на улицата един чифт панталони и шият от парчета. А че ти си модерен, ако си бил в деним яке! Мислех,

Сега купуват дънкови неща — няма проблем. Въпреки това, те все още са популярни и актуални. Днес е особено са на мода, дънкови поли, които са заловени впечатления от почти всички дизайнери през 2019 г.: с такава женствена пола, можете да създадете един милион образи за разходки/запознанства/работа/фото.

Denim skirts 2019: from classics to duds

Модел пола за смели: счупени елементи и окото под тях

Denim skirts 2019: from classics to duds

Така че, така или иначе, а мода „обикаля в кръг“.

Изберете пола

Деним пола от деним пола са различни. Сега на пазара е пълно с различни модели, стилове и цветове. Дори дънки могат да се различават по качество: има лятна опции, има по-плътна, има участък, има твърди памук. Да поли седна рязко, човек трябва да изберат правилно, а именно, помисли нюанси.

  Дължина. Мини поли са подходящи както при високи, така и ниски момичета. Но тук е важно да имате красива фигура. Полата до средата на коляното-това е по-дребен вариант, който е подходящ само обладательницам дълги крака. Същото е и с „Макси“: ако имате ръст до 150 см, то този костюм може да изглежда малко комично.

Denim skirts 2019: from classics to duds

Деним пола-молив

  Шаблон. Това се отнася до стила. Някой он-лайн, някой смисъла на фигурата. Ако искате да изглеждате по-строги — вземете молив полата. Във всеки случай, помисли функции на организма. Сезонност. Ако това трябва да се лятна пола, и материал трябва да се вземат по-лесно. Ако планирате да го нося през зимата, плътно прилепване памук, руно.

Модни тенденции „деним света“

Ако искате да изглеждате стилно тази пролет, трябва да знаете, че модни дънкови поли-добре да си купя през 2019 година. В света на модата казва следното:

  Асиметрия. Асиметрични елементи в продължение на няколко години в тенденция. И дънкови поли по това време не е пощаден: отзад е по-дълъг, по-къси отпред, от едната страна по-горе, другият-долу, и така нататък. Тези чипове ще помогнат да се определи липса на симетрия на тялото и да се скрият недостатъците на фигурата.

Denim skirts 2019: from classics to duds

Асиметрични поли изглеждат супер!

  Нитове и бутони. Бершка, Н&М и останалата мас-маркет положен на пазара ги дънкови поли и копчета или бутоните отпред. Тези модели изглеждат добре под спортни обувки, или по-класически вид, Ах. Между другото, много удобен за носене!

Denim skirts 2019: from classics to duds

Деним пола с нитове

  Ресни. Път днес нова ресни също набира популярност. Растрепанный подгъва на полата, джобове, ресни, страничните шевове, почистване „висулки“ — всичко това изглежда сега стилно и светло!

Denim skirts 2019: from classics to duds

Обработени ръбове Дата.

  Мирис. Както се казва, не е един бутон, нали? Ако говорим за дънкови поли с миризмата, през 2019 година-това е една от основните модни тенденции. И всичко това, защото тя изглежда стилно и уютно в същото време, от една страна, има известна строгост, а от друга — обратното, лека небрежност на стила casual.

Denim skirts 2019: from classics to duds

Мозайка от деним все още е на върха на популярността

  На много нива. Обичам бутер „бисквитки“? А ако дръпвания поли? Да, правилно сте чули. Такива поли днес в тенденция: няколко слоя плат, с накладки, инкрустации от дънки с различен цвят или дори друг материал. Между другото, тази облекло придава обем, и по този начин: пълна момичета, не е много подходящ, но тънки, напротив, „да се добави“ пищност на задните части на снимката.

Denim skirts 2019: from classics to duds

Спортно дантела още един модерен елемент на декора-поли от деним

  Високо изкачване. Отминаха дните, когато поли и панталони „качиха“ в бедрата на костите си, излагайки на показ цялата гърба. Сега отново на мода „висока“ талия и прагове това също се отнася. Дамски поли в този стил изглеждат много сладко и изящно, като придава женственост и невинност образа като цяло.

Цвят

Днес дънки-това не е само един нюанс. Цвят деним материал, толкова различни, че дори най-голямата и модата може да се бърка. Въпреки това, не всички нюанси ще тенденция този сезон. Така че, модни тенденции са такива цветове като:

  „Индиго“. Това е най-модерен цвят за този сезон. Вярно деним цвят, който може да се комбинира почти с всичко: с тъмни или светли туфлями, със спортни или класически покрив, и така нататък — кои аксесоари не са избрали, всичко ще изглежда хармонично!

Denim skirts 2019: from classics to duds

На мода различни цветове поли: от тъмно синьо до светло син

  Светло синьо. Този цвят е много подходящо за пролетта и лятото, когато слънцето пече, като и той самият. Поли, които могат да се комбинират с много ярки нюанси блузи и тениски.

Denim skirts 2019: from classics to duds

Искам тристаен пола? Забележка Модел цвят Омбре

Като цяло, може да се нарече деним пола през 2019 година — супер универсален и стилен дреха: модни тенденции все повече се движат в посока дънки и стила на 80-те години, за което свидетелстват многобройни снимки на дизайнери, стилисти и блогъри.