мода

Дънки с риза: 11 идеи за създаване на стилен начин

Всяка жена търси идеалната комбинация в гардероба си, която ще ви помогне да изглежда ефектно и стилно, извън зависимост от случая се създава. Ето защо ние препоръчваме да погледнем по-отблизо с универсална комбинация под формата на дънки и тениски, които са подходящи за създаване на непринудена, бизнес и дори вечерни облекла.

Jeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish imageJeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish image

Дънки с риза: 11 идеи за създаване на стилен начин

Така че, ако искате да създадете ансамбъл за всеки ден, вие винаги можете да се обърнете към клетчатая риза в комбинация с дънки скинни. Под този набор от достатъчно за обличане на маратонки или кецове, за да допълни вашата раница и шапка, и елегантен начин за разходки с приятели из града или екскурзии в магазин. Това обаче не е единственото комбинации за ежедневието. Каре винаги може да се замени с дънки и скинни носят клеш дънки или джинси-бойфренды.

Jeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish imageJeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish imageJeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish imageJeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish imageJeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish image

Създаване на бизнес имидж, ние ви препоръчваме да изберете или класически прави дънки, или скинни. Те са най-ефективно ще изглежда по бизнес, комплект. Освен това, не забравяйте, че в офиса ансамбъл не трябва да се спрете на класическата палитра от деним. Вижте дънки, бял, кафяв, пясък и други цветове. За да добавите към дъното препоръчително е доста лаконичного намаляване на бяла риза за мъже. Последната ще даде своя начин на елегантна строгост. За да завършите комплекта доста стилно яке и минималистична чанта. На краката ви препоръчвам да се носят затворени сандали или обувки. Имайте предвид, че през последните години тенденция са посочени модели на обувки в тях, ние ви препоръчваме да се обърне специално внимание на жените малък ръст. В края на краищата, дълъг и тесен чорап ще ви помогне визуално да се простират силует.

Jeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish imageJeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish image

Ако искате да създадете интересен и хубав начин за вечерно излизане в светлина, в този случай, аз ви съветвам да се обърнете към вече всички любимите си тесни дънки. В допълнение към това дъно е желателно светли ризи, които могат да бъдат отпечатани, необичаен интериор и интересен приятелка. Обърнете внимание на мода тази година тениски с леопардовым или флорални принтом, както и тези, които могат да се похвалят с накъдрен, рюшами или къдри. Последното може да доведе до изображение, известна женственост и романтика. За да завършите този набор, ние ви предлагаме малък клатч или портфейл с верига. На краката е достатъчно да се носят ярки помпи, например помпи, и сте готови да блесне и да подчини всички на своята невероятна красота.

Jeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish imageJeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish image

Theme by Anders Norén