стил

Дънки с pattern – основна тенденция лятото 2020: 27 в стилен

Ярки цветове и интересни щампи-това е моден тренд. Първата година отпечатате модни дизайнери украсяват не само роклите, но и сака, сака и дори дънки. Дънки с принтом-това е един изящен предмет на гардероб, който може да добавите образа на оригиналност. Също така е Важно да се съчетаят тези дънки с други неща от гардероба си, за да имат възможност да украсят своя собствен път.

С какво се комбинират?

Разбира се, най-добре е да комбинирате дънки с принтом с однотонным езда. Вие не трябва да се претоварва начин на други ярки акценти. Изберете дънки с принтом и обикновена тениска и тя. Ще ви отговарят и прости класически бели ризи. Освен това, горната част на ръката може да бъде неутрален цвят, но ярък дрехи ще бъде по-добре да оставите за други групи.

Тесни дънки с шарени би било по-добре да се комбинират с туникой, че изображението е било лесно. За да създаде образ в етнически стил, изберете рокля с декорация. Важното е, фигура на тунике не е в противоречие с принт на дънки. Лятото хладно вечер да се носят такива дънки безплатна лека жилетка. Въпреки това, не забравяйте, неутрални цветове.

Дънки с принтом може да изглежда строго, те също могат да създадат образ в класически стил. Могат да бъдат подходящи геометрични принтом. Допълни такъв начин може да се блузой в пастелни цветове. Женствени и нежни момичета изберете дънки с абстрактно принтом и мач ги с блузкой от коприна. И за да завърши този път яке, подбрани в тон с основния тон дънки.

Ако предпочитате по-смели и екстравагантни тоалети, дизайнерите предлагат да ги носите със светъл кон. На топ или риза също може да бъде шаблони. По-добре в този случай да се търси геометрични щампи, които ще бъдат комбинирани помежду си. За това, за да получите наистина стилен начин, трябва да се определи палитра от цветове във вашия начин. С основния цвят на печат може да комбинирате два или три цвята.

Най-подходящ се смята за съчетание на дънки с принтом, неутрални обувки и твърда отгоре. Подходящ бежово, пастелно, син, кафяв и бял цвят. Туника, риза, топ или пуловер, трябва да отговарят на времето. Що се отнася до обувките, зауженные панталони трябва да съвпада с обувки, балет апартаменти или високи обувки на платформа.

Ако имате ярки контрастни цветове вид, и не ви харесва смекчено или неутрални цветове, изберете ярък топ, цвят, който ще диктува печат на вашите дънки.

Моля, не забравяйте, че вашето изображение не трябва да има никакви противоречия. Това ще бъде интересно да се види начина, по който печат дънки ще се слее с тениска, която е с принт на гърдите. Вие само трябва да се спазва единство на стил.

Как да изберете?

Избор на дънки с щампи, трябва да се вземат предвид някои правила. Задължително имайте предвид особеностите на вашата фигура и нейните пропорции. Ако имате широки бедра. Изберете много внимателно тези дънки. Вие най-добре ще пасне на модела, в която преобладават няма да бъде фон и печат. Този показател не трябва да бъде светъл, не са фокусирани върху недостатъците на фигурата.

Смешно е да гледате на момичетата дребен на ръст, тесни дънки с голям принтом. По-добре е да изберете дънки с по-малко принтом. В този сезон отново ще станат модни панталони. Ако те украсяват принтом, те изглеждат като пижама, така че по-добре да не го правим.

Директни модели на дънки с големи букети от цветя отиват за високи момичета. Ниска момичета те ще направят още по-долу, като дължината на краката им. Slim също може да е мек модел, например, сиво-черно или синьо. А модели дънки, печат преобладават фон, полнят.

Вертикални ивици могат визуално краката, се наведете, така че тези дънки трябва да бъдат направени от дебела тъкан и трябва да отговаря на вашия размер.

Цветен принт

Цветя на дънки може да създаде женствен и романтичен начин. Така че има различни шалове, шапки и бижута. Обувки на токчета може да добавите ви елегантност. Цветен принт може да бъде най-различен, и аксесоари трябва да са в тон.

Голям цветен принт може да дойде високи момичета. Въпреки това, по-добре да не експериментирате, а да се намери по-подходящ вариант, защото днес можете да намерите огромно количество дънки с цветя принтом.

Дънки с цветя принтом, по-добре да изберете една комбинация. Все пак, ако искате да експериментирате, използвайте топ с подобни принтом. Често в магазините може да се намери на елементи от една и съща колекция. Добавете в този случай златни декорации и оригинални обеци или колие. Интересен принт на дънки, за да се подчертае съответната маникюр.

За да актуализирате комплект ще може да шал, шапка с широка периферия, гривна или ярък колан. Всички аксесоари трябва да се комбинират с един от цветовете принта. Дънки с цветя принтом ще ви помогне да създадете колкото нежни, толкова и ярки образи.

Модели

И през този сезон ще бъде популярен абстрактен принт, тенията, клетка, графити, или геометрични принтом. Понякога можете да намерите изображения на животни. Ярък геометричен принт, ще привлече вниманието към краката си, така че да си позволи такава печат може само момичетата с идеални крака. Ако правилно изберете модел на дънки, краката ви ще изглеждат по-дълги.

Моделите могат да бъдат боядисани и обработени. Те могат да имат и друга структура. Популярни релефни шарки, с елементи на дантела, кадифе и други. Въпреки това, тези модели ще сложите краката си в цялост.

Преди закупуване на тези дънки, да се вгледате внимателно в себе си в добра светлина. Това е необходимо, за да после не се отказваме, че такъв модерен панталон добави имате излишни килограми, на грешното място.

Ако имате изключителен вкус, можете да опитате да вземете чифт дънки, в които модели. Те могат да бъдат цветни конци и мъниста. Въпреки това,, право,, че ще се намери няма да е много лесно, но можете да направите това сами.

В костюм?

Всички тези мотиви и орнаменти-това е една приятна дреболия за всяко момиче. През зимата, ние сме толкова уморени от еднообразието и посредственост, че през лятото двамата искаме по-ярки цветове.

Ако вие за Вашия стил икона приятелки, а след това ще можете да вземете за себе си дънки с печат. Пълна момичета трябва да се помни, че този принт може придаване на обем. И ако сте избрали правилните геометрични мотиви, краката вече не се появяват. Както хоризонтални ивици, напротив, вашата фигура ще „разшири“.

Къде да отида?

Въпреки дънки с принтом-това е най-ярката нещо, можете да ги носите навсякъде. Те са особено актуални през лятото. Носят ги на среща, среща с приятели, за кино, и дори в офиса.

Неофициално, тези дънки могат да се комбинират с тениска или топ, а ако е студено, че пуловер или жилетка. И в офиса можете да ги носите с бяла класическа риза и яке. Изберете обувки с токчета.

Помислете също и цвят на печат, от която можете да започнете. Под него трябва да съответства на цвета на горната, обувки и бижута. На парти, тези дънки могат да се носят с прозрачна блузкой. Ако изберете тази необичайна дънки, как ще изглежда перфектно по всяко време и на всяко място.

Theme by Anders Norén