мода

Дънки с глезените ботуши модерно да се носят през есента и зимата 2020-2021

Какво може да бъде по-красиво, от това съчетание, като ботильоны и дънки? Едва ли ще намерите по-хармонично и, в комбинация със стилен комбинация. Но някои жени дори тук се правят грешки, които си проправят път в провал. За да ги избегнете, ще трябва да се научат някои тайни за това как да носите дънки с ботильонами за есента и зимата 2020-2021.

За да си дънки изглеждат с помощта на тази обувки е най-изгодно, подверните маншет на вашите панталониили изберете съкратен модели дънки. Дори ако сте избрали провиснал бойфренды, те също трябва да бъдат, преди всичко, кратко. И за да компенсира за правене на обемна форма на краката си, да носят ботильоны на ток. Единственият вариант за дънки, който идеално ще се впишат в образа на с ботильонами-това е тънък, което се дължи на това, че те плътно към крака за обувки.

Ако искате визуално да увеличат растежа си, опитайте се да се носят дънки и ботуши в един цвят. Този трик визуално удлинит си краката, особено ако обувките са на токчета.

Моля, имайте предвид, че той най-добре се съчетава с дънкии полуоткрытой или отворени обувки опции, но при правилно програмиране, може да се носи от всички стилове. Например, дантела спортен стил на груб тракторной подметка за по-дързък стил, или с токчета, за да добавите в сивите делници капка романтика.

Дънки с обувки на токчета: стилни снимки на изображението

Theme by Anders Norén