прически

Дългите мъжки прически

Дълга коса може да бъде неприятно за мъжете. Някои виждат в тях женствени нотки и блокира дори идеята за създаване на такава прическа.

Други напротив, смятам, че дългата коса е красива и съблазнителна. И между другото, повечето рок-музиканти, които се радват неистово популярни сред обществото, особено отращивать коса, за да подчертаете своя стил.

Масова мода носи в живота ни напропалую тенденции, които просто не са „истински“. Стил и представлява пълен образ, зад който стои лична идея и желанието да се открояват от тълпата. Ние сме съставили списък от най-популярните прически на нашето време за мъже.

Класическа опашка или „гульку“

Съберете косата в малка опашка обичат холивудски звезди, както и футболисти и рок музиканти. Това е класическа мъжка прическа, която има своя сценарий. За да се създаде модерен шеф не просто да събере косата си и да ги закрепете с гумена лента. Водещи фризьори казват, че има важна структура на косъма, които могат да се подчертае с помощта на специален восък или мус за коса. Нанесете мус дори може да се мокри косата и закрепете опашката в най-долната част, в основата на шията.

Прическа Кок

Тази мода мъжка прическа е подходяща за бизнес мъже, които са свикнали с лоску. Известната прическа в стил Елвис Пресли се връща на модния подиум. За създаване на необходими са ви пяна за силна фиксация, а по-скоро восък. Изграждането на тази модерна прическа и гребен през козината. Интересно?

Long mens hairstyles

Нека да започнем!

1. Измийте косата и подсушете със сешоар.

2. Разделете предната част на косата и поставете скоба за заключване.

3. Нататък правим съраунд bouffant, от Чески и завършва на темето. Закрепете резултат на лак за коса, а след това вземете първо направление, което сме напуснали в началото и затворете с памучен тампон. Нанесете на косата, внимателно неизмита гребен, но бъдете внимателни, за да не вреди на козината.

4. Странични направления са фиксирани невидимками, създаване на висока прическа.

5. Фиксира с лак за коса, тя е готова!

Спортни прически

Спортни прически са подходящи тези мъже, които водят активен начин на живот. Ние не говорим само за опашки и други прически, при създаването на които са използвани допълнителни аксесоари.

Мъжки прически с ластик

Прически с ластик най-често музиканти и играчи. Това е чудесно решение, за да е здраво заключване на косата, а също и да се създаде гъвкав стил. Такава полагане изглежда много стилно.

За създаването на тази прическа ще ви се наложи тънка превръзка-дъвка в класически стил. За начало, срешете косата си и нанесете пяната за обем. Това ще даде текстура на косата и ги прави по-буйни. Сложете си дъвка на косата, така че тя бе проведена по линия на челото. Краката са тънки гребени издърпайте косата на темето, което им нехаен вид.

Long mens hairstyles

Косата, обвързани с гумена лента ще се превърне в идеален прическа за тренировка. Тази опаковка предпочита да носи на Дейвид Бекъм. За да го създадете, ще ви трябва тънка гумена лента за коса и плоска четка за коса и лак. С помощта на тънки гребени отделяне на горната част на косата от двете страни на главата наклонена линия, от износител към върха. Точно под горната част на главата, съберете косата и поставяне на тънък ластик в цвят на косата. Готово! Прическата също може да се поставят с помощта на лак за коса.

Мъжка прическа с выбритыми храм

Днес прически с выбритыми храмът е много популярна. Те подчертават мъжествеността и изглежда много смели. Ако ви харесват нюанси, експериментирайте с вашия образ. Дълга коса изглеждат много стилно, в съчетание с бритой главата.

Long mens hairstyles

Често мъжете предпочитат да се бръснат две глави, образувайки в стил милитари. Тези прически е отличен подходящ за гъста коса. Между другото, в основата на тази прическа може да се събира на опашка и да правят спортни прически, ще доведе до невероятно творчески. Между другото, за да си направят прическа още по-оригинални, да се обръсне модел scotch. Това могат да бъдат класически линии, звезди и т.н.

Къдрици

Коса на къдрици като много мъже, но в различни варианти-това не винаги е романтична. Например, представи образа на известния актьор Робърт Патинсън, който е специално за първата част на филма „Здрач“ расте коса със средна дължина. Стилисти са работили за имиджа си, като създава квалифицирани стил прелъстител, който толкова се харесва на момичетата. Неговата прическа-това е на висок стил, който можете да създадете с помощта на мус за фиксация на косата и дифузьор.

Long mens hairstyles

Американският актьор Джони Деп вече дълго време работим, за да направите вашия начин на запомнящо се. Неговата прическа предполага малки къдрици, които толкова приличат на ефект къдрава коса. Мъжки прически са много разнообразни, изберете и експериментирайте!

Theme by Anders Norén