прически

Дълги прически за жени на 40 години: какво да се подмлади и са подходящи

Доста дълго време се е смятало, че колкото повече една жена, толкова по-кратък трябва да бъде косата си. Популярно ходило погрешно схващане, че дългата коса на възраст жена, добавяйки в нея година. Предполага се, че това е свързано с навика на възрастните дами, за да се обърне дългата си коса на възел. Резултатът е един вид начин на баба си, с вечно греда по главата. Всъщност, това не е така. Дълга коса старицата, а напротив, създаде много привлекателни и женствени. Добре подбрани прически за дълга коса е гарантирано вниманието на околните, включително и мъже.

За жените на средна възраст или по-големи стилисти предлагат следните прически за дълга коса:

Удължавам каре

Най-честата прическа, която може да бъде класифицирана като универсална, тъй като той е подходящ за почти всички, без изключения, на жените. Да се откаже от него може само жени, които имат значително продълговата форма на лицето, но дори и тази функция може да бъде лесно се регулира с помощта на някои трикове.

Каскада

Тази прическа е свързана с молодостью и активност. Стълбище остриженной направления на косата изглежда свеж и млад, и да се създаде образа на дух, енергични дами. Изберете тази прическа, без изключения нежния пол.

Всяко от тези съкращения може да се извърши в няколко модификации. В зависимост от вида на лицето, се подбират и вид прически.

След 40 години бретон е по-добре да не правим

Още едно широко разпространено мнение, че жената трябва да се откаже от бретон също е още един мит, който идва до нас от миналото. Съвременните майстори фризьорство с лекота да изберете тип бретон, който ще бъде не само за украса на лицето, но и ще коригира някои от характеристиките му.

Директен бретон е подходящ само за онези дами, които нямат точен овал и правилни черти на лицето. Тази бретон-това е също една отлична възможност за подобряване на контура на вытянутым лице. На другите по-добре от тази версия на експлозията са се отказали в полза на парцаливи, наклонена и издължени варианти.

Асиметричен бретон — най-универсалният от всички възможни алтернативни варианти. Собствениците на квадратен вид на лицето, решила да си удължавам каре изберете този вариант бретон. Освен това, за да се определи угловатость на лицето ще помогне на бала.

Жените с триъгълна форма на лицето трябва да се фокусира върху долната част на косата. С тази задача се справя добре прическа „Каскада“. Избор на ъгъл на наклон стъпка разрез може да се увеличи обема на косата в тези места, които ще неутрализират целият образ като цяло.

Модерната жена „четиридесет“ изглежда много по-млад и по-свеж, отколкото когато е в тази възраст, нашите майки и баби. И не е последната роля играе бързо развиваща се индустрия за красота. Различни методи на лечение на косата, подадена в изкуството почти до съвършенство. Прическа, боядисване, полагане и други манипулации с косата позволяват на жените да се чувстват красиви през целия си живот.

Theme by Anders Norén