стил

Дълги поли за пълен: 7 модела, които ще скриете недостатъците на кривата фигура

Дамите с пищни форми често комплексуют за своята фигура. И всички сили се опитвате да скриете недостатъците на тялото си. Дори в килера на тези жени-сериозно изпитание. Избрани само тези модели, които така приятно на няколко цялото тяло. За да се улесни задачата си намери добра дълги поли за дебели жени, ние подготвихме тази статия. Той ясно ще ви покаже, какви модели на дълги поли подчертават достойнството и скроет буйни недостатъци на фигурата. В същото време, независимо от това кой модел ще изберете, аз ви съветвам да се предпочитат директно от стилове, с висока талия, които ще се нагодят са широки бедра и ясен корема.

Дългите линии за поли

Пълен жените се препоръчва да се обърне внимание на пола-трапец. Те чудесно се вписват в лука всяка посока, независимо дали са случайни, бизнес или вечер. Освен това, такава покрой поли ще изглежда перфектно във всеки сезон. През лятото е време да добавите в гардероба си пола от Индийския Малики или крепдешин, а за модели зимни вид, например, от трикотаж или вълнени Джърси.

Дълги прави поли

Пълна жени е идеален дълга права пола. Това може да бъде модел молив или дълги до пода. Последният препоръчваме да нося само токчета, и само високи жени, за да не се влоши проблемни номера не е да направи своя начин на твърде тежки.

Дълга разкроена пола

Подчертават линията на талията и да се скрият широки бедра, с дълга расклешенной пола. Този модел е изключително универсална и ще изглежда страхотно в лука от всяка ориентация. Не забравяйте, че най-ефективно и са били разкроена пола ще работи в тандем с модерните щампи, например флорални, геометрични, животните или абстрактно.

Дълга и многопластова пола

Пластове поглед често се използва в пълна жена. В края на краищата такъв прекрасен трик прикрива някои недостатъци на фигурата. Ние, от своя страна, ви предлагам да погледнете дълги многослойни поли, които за постигане на максимален ефект трябва да бъде изработено от лек материал, без помощта на нищо повече от три слоя.

Theme by Anders Norén