прически

Дълга коса: като поставиха го на празник

Long hair: how to style it for a holiday

За обладательниц с дълга коса, има много различни варианти за празнични прически, затова изборът трябва да внимателно да се мисли. Какви празнични прически за дълга коса, може да вземете? Има основни правила, които трябва да се вземат предвид при избора на стайлинг: косата трябва да бъде подбран в съответствие с роклята, формата и чертите на лицето, дължината и вида на косата.

Интересното е, че модата предписва комплекс стил на обличане, да се направи проста прическа и в много проста рокля, напротив, най-трудната част.

Ако имате важно събитие, би било хубаво да се „пробвам“ прическа-рано, в случай, ако ти не го направиш (въпреки че на снимки изглежда добре), че има време за избор на замяна. Лесни празнични прически за дълга коса:

Лесен. Косата завиты на плойку, леко взбиты и nakalyautsya страни. Наистина празничен вид, тази прическа създава аксесоари: мрежа с перли (подходящ за сватбени услуги), с различни декоративни щипки за коса, диадеми. Идеална гладкост. Топлинна защита на превозното средство се нанася на влажна коса, изправяне на процеса. Да събере в задната част на главата в стегнат възел. Дополните начин на заколкой с пера. Класика на жанра. Направете конска опашка, поставяне на ластик. Разделете го на няколко кичура коса и завейте плойкой. Направи интензивен руно, сгънати в краищата и да ги свържете фиби. Бретон остава гладка. Long hair: how to style it for a holiday

Малко по-сложни празнични прически с ръцете си

Коса, който е събирането и плитки Бабетты. Предната част на косата от износител, като отидете на върха руно, след това тези косата nakalyautsya шипове. Долната част на косата се разделя на две части и заплетены в опашка, които, поставени и стабилизирани около главата си. В заключение, косата може да се отличават от страна на големия елегантни флорални ажурни лък или творчески. За тъмна коса е черно цвете, ярко — бели или пастелни цветове.

Можете да направите тази прическа: на прав или страничен път (на косата); вземете два дълги кичура на ниво износител на лицето се извиват в въжето. Тези нишки се събират на опашка с останалата част от косата, опашката е прикрепен с ластик. След това скриване на дъвка от опашката отнема една част, която се превръща в дъвка. В края на раздел убие карфица. Тази прическа е подходяща за дълги тънки косми. Колан може да бъде убит невидим зад ухото, след това косата ще остане в косата си, но в същото време не е изкачване в лицето.

Връзка с плетением. Много интересни прически. Наклоняем главата надолу и sucesive косата напред. Има скок с гърба нагоре. След това фиксиран каучук горната граница на конска опашка. Този опашка да се направи на кок, предварително necessaw на косата. Китка от опашката-това по този начин: увийте косата около дъвка по цялата дължина и поставяне на щифтове. Оказва се, много е красиво: Спайк в задната част на главата, завършващи в горната част на гредата.

Long hair: how to style it for a holiday

Лъч от две уши (опашка)

За създаването на тази прическа ви е необходим помощник, който умее да плете опашка, уши, дъвки, няколко игли, на лак. Направете раздяла отстрани. Избирам един кичур на челото настрана и започват да тъкат обикновен тънък колосок до тила. Спайк трябва да тъкат, спретнато, да не е прекалено стегнат, просто sbryzgivaja лак. След похождений линията на косата трябва да бъде леко разхлабване на ширити, за да извади от ухото си няколко кичура коса, придава малко грозно, че след това ще дойде по-удобно за плавен преход от ушите до греда.

Спайк изчерпани до върха, колкото е възможно по-често, да вземете най-тънки кичури коса. В резултат на плитка се определя с помощта на дъвка. По цялата дължина на ухо внимателно издърпайте направления, давайки им по този начин, под формата на линия. Благодарение на тези петлям, лъч придобива просторен изглед. Плитки са подредени един върху друг в задната част на главата и закрепляются фиби. Правилните въздушни линия така, че да се скрие фиби. Поръсени прическата с лак.

Празнични прически за дълга къдрава коса

Къдрава дълга коса е тежък случай дори и за най-опитен фризьор, но какви са резултатите! Разбира се, дълги къдрици са красиви сами по себе си, но ако те също умело расставленной, резултатът е зашеметяващ! Например, те изглеждат чудесно в тази версия, тъй като се извършва в горната част на цветето къдрици. Той може да освободи няколко направления. Тази прическа можете да украсите фиби с мънистен или заколок с малки цветя.

Най-важното нещо за всяка коса — здрави. В случай, че косата ви изглеждат слаби и болезнени, трябва предварително запомнящи се събития, за да се отдадете на тяхното възстановяване, за да направите вашия празник прическа да изглежда безупречно! Луксозни косата не просто дълги. Косата трябва първо да е лъскава, здрава и равномерно оцветени. Преди предстоящите празници не си струва драматично да промени цвета на косата, така че няма изненади.

Theme by Anders Norén