прически

Дълга къдрава коса

Красива къдрава коса е украса за всяка жена. Разбира се, дълги кичура по-лесна за оформяне, отколкото къса, но те изглеждат по-луксозни сравни с водопад на косата.

Long curly hairВъпреки това, собственик на естествена къдрава коса почти винаги са недоволни от косата си, и всичко се дължи на това, че къдрава коса лесно спутываются между себе си, те са не само е трудно да се върже, но и се полага. В днешната статия ще поговорим за това, като оформите дълга къдрава коса, както и да обсъдят някои от нюансите грижи.

Много фризьори признават, че дълги къдрави коси-това е сериозна работа за собственика си. Колкото е по-дълга къдрава коса, толкова по-трудно го оформите и по-гребен. Освен това, на дълга коса прави по-голям натиск върху корените, стимулира загубата на коса. И въпреки че много експерти препоръчват да се режат с къдрава коса до средата на рамо или да ги възможно най-кратък, за да устои на изкушението, за да имате дълги луксозни косата. Това е истинско съкровище. Мечтата на почти всяка жена. Всъщност, къдрици много бързо се отегчават, според статистиката, почти 40% от жените с къдрава съня си, косата си прави кичури.

Long curly hairПрофесионални фризьори препоръчват на жените с тънка къдрава коса-боя направление. Основната тайна на този съвет е да се защитен слой за коса, който създава цвета на косата. Тя не само plumping коса до кожичките, но и им позволява да придобият блясък. Ако предпочитате да не се боядисват косата, обърнете внимание на процедура за ламиниране на коса биологични или растителни материали.

За къдрава коса винаги изглеждат красиво, трихологи препоръчват да ги обелете 1 път на ден. Измиване на косата с масаж ще увеличи притока на кръв към кожата на главата, която ще стимулира растежа на косата. Почистване е важна стъпка за къдрава коса, които бързо се превръщат в мръсни. И замърсяване на косата се произвежда от бактерии и пърхот. Просто помни, че температурата на водата не трябва да надвишава 37 градуса по Целзий.

Стил къдрава коса, специалистите препоръчват да използвате определят средства с лека текстура. Това могат да бъдат класически спрейове за коса и белите дробове мусове. Трябва да се съсредоточи върху корените на косата по време на сушене със сешоар, леко повдигнете от корените, за да създадат допълнителен обем. Средства за стайлинг на коса нанасяйте само на корените, оставяйки останалите направления без Муса.

Това ще позволи създаване на хармонична прическа, не утяжеляя косата. Къдрава коса може да бъде по-сух, отколкото е тънка и права коса. В резултат на това, вероятността от появата на разделяне на връхчетата на косата и пърхот. За къдрава коса изглеждат добре в продължение на целия ден, използвайте спрей с термална вода, които не само овлажняват направления, но и кожата на главата.

Витамини за къдрава коса

Long curly hairДа гледам косата красива и има естествен блясък, специалистите препоръчват трихологи редовно пият комплекс от витамини и минерали. Индивидуален рецепта от лекар, изхождайки от състоянието на косата и кожата. Изброени са най-важните витамини за здравето на къдрава коса.

Витамин B-9, известен като фолиева киселина, е най-важният витамин за всички типове коса, особено боядисана или сив. Къдрава коса, като правило, губят естествения блясък по-бързо, отколкото права коса. Този ефект специалистите обясняват сухи къдрави кичури. Фолиевата киселина може да попречи на преждевременно стареене на косата и появата на сива коса. Дневната норма на потребление е средно 700 мкг витамин. Липсата на витамини B-1, B-2 и B-12, може да доведе до нарушения на обменните процеси в клетките на космения фоликул. Първо, косата започва да расте зле, и тогава се наблюдава изтъняване на косата.

Long curly hairМоля, обърнете внимание, комплекс от витамини Б (Б-1, Б-2 и Б и 12). Витамин е играе важна роля в образуването на космените фоликули. Витамин е помага да направите косата си здрава на клетъчно ниво, дневната норма за здрава коса е 180 IU.

Прическа за дълга къдрава коса

Водещи фризьори препоръчват създаване на къдрава коса Прически, които не утежняват корени и няма да навредят на краищата. Тази година, експертите по стил препоръчват да се обърне внимание на свободни плитки със случаен ефект. Често много жени днес създаваме френската плитка, те не само изглеждат красиво, но и да създадете романтичен образ. Съберете свободни плитки фризьори препоръчват на страна, това е модната тенденция за сезона.

За официални събития-добре е да изберете специална прическа, например, в гръцки стил. Начин на гръцката богиня на интриги и хипнотизиращ.Long curly hair

Ако искате уникална прическа, която ще допълни нейните оригинален аксесоар, например, модни шапка или цвете.
Както и всички други коса, навита на кичури могат да бъдат събрани в висока полагане. Това е една прекрасна алтернатива за офис прически за всеки ден. Дълга коса може да се постави в мивката или да създадете луксозен една шепа от косата.

Ами, ако не разполагате с достатъчно време, за създаване на моден стил, избират класически прически бохо пускането на страничните кичури в задната част на главата. Всичко, което трябва, е да вземат две малки кичури коса от двете страни на главата, и ги събира в задната част на главата. По този начин косата няма да се намесва в продължение на целия ден и луксозни косата си правят имидж на ярък и запомнящ се!

Theme by Anders Norén