маникюр

Дизайн за нокти за лятото на 2019: снимки и модни тенденции

Летен маникюр е неразделна част от начина на всяко момиче, така че дизайнът за нокти трябва да бъде не само точни, но и отговаря на тенденцията 2019, ярки примери за които можете да видите на снимки в списания като Vogue, Cosmopolitan и нокти-тренд.

Специално за вас сме създали най-НАЙ-модерен през този сезон с нови продукти и идеи в областта на ноктите дизайн, сред които намери своя летен маникюр може всяко момиче.

Цвят и форма

Модните тенденции се диктуват 2019 пълна натуральность и естествеността на изображения, включително това се отнася и за летен маникюр, така че при създаването на красиви нокти Дизайн, водени от различни снимки от модния източници, не виждате ли твърде много примери, твърде дълги ногтевые на плоча, с тенденция към днешна дата е кратък. В тази връзка, square остана далеч зад себе си, и на мода се върнаха с овална форма и с форма на бадем.

Лятна мода ярки цветове

Важно! Майстор не се препоръчва модницам носете прекалено къси нокти, защото те не са в състояние да възпроизведе всички дизайнерски решения.

Що се отнася до цветовата палитра, модни тенденции на сезон пролет-лято доста разнообразни и позволяват да се прилага като класически едноцветни варианти на цвят и доста колоритен нестандартни решения. Така че в горещото време на годината модницам си струва да се обръща внимание на ярките цветове, особено, оранжево, жълто, синьо, мента, праскова, люляк и различни нюанси на горски плодове. Не по-малко популярни си остават розово и голи.

Маникюр в бежови тонове — класически

Като за бели, черни, червени и лилав цветове, в този случай те са не само „класика“, но и много разнообразни нюанси, които ще бъдат много полезни през лятото на 2019 година.

Червен маникюр-това е интересна и в рамките на дизайна, така и в черно-бял вариант

Най-добрите идеи за модерен летен маникюр 2019

Сезон пролет-лято 2019 г. в областта на нийл арт предлага разнообразни идеи за дизайн на ноктите, много от тях са нови продукти, примери за които можете да видите на снимката майсторски класове водещи майстори на маникюр.

Лунен маникюр с геометрични елементи

Днес тенденцията е нестандартни комбинации, оригинален дизайн, както и използването на различни декоративни елементи в дизайна на нокти. Най-популярни от тях са следните:

  Цветни Луната и френски. Те са безспорни лидери в нийл арт, благодарение на французите не само подчертават елегантността на ноктите, но визуално да ги направите по-голям. През лятото стилисти препоръчват в интериорния Дизайн ноктите да се въздържат от обикновените бяло яке и да се обърне внимание на цветни опции, които са новости 2019 г., особено с двоен обхват и рисунки, примери за които можете да видите на снимка в сайта. Това могат да бъдат флорални и геометрични мотиви, както и различни грах и ленти. Лунен маникюр също така дава възможност за твърдо покритие, за да се направи много големи дизайнерски акценти.

Лятна мода лунен маникюр

Новост тази година в дизайна на нокти, гел-лак е комбинация от един от двата метода за проектиране. Ключовият въпрос е в това, че в цветовата палитра е лунен и френски маникюр е съвместим.

Комбинацията от ярки лунния маникюр и френски маникюр

  Светъл Омбре. Този дизайнерски вече не първа година, се намира на върха на популярността сред опции декорация на маникюр. Въпреки това, за разлика от предишните сезони, през настоящата година той е претърпял някои промени. Разглеждане на различните снимки в лъскавите списания може да бъде заменен с факта, че плавни преходи отстъпи място на по-контрастни възможности. Освен това, днес е на мода не само да се използват две тонове на един цвят, както е било прието по-рано, и в същото време цялата палитра.

Светъл Омбре

  Флорални мотиви. Благодарение на съвременните технологии и лекота на нанасяне на декоративно средство днес на ноктите може да нарисува как едно малко цвете, а цяло изкуство цветна композиция. Повярвайте ми, тази конструкция, със сигурност няма да остане незабелязано.

Модерни цветове

Красив летен маникюр можете да направите в домашни условия благодарение на специалния етикети. За това ноктите е просто боя и лак отгоре да се залепи стикер с любимия цветисти принтом.

  Сочни плодове. Днес плодове — майор представи на топлия сезон. Така че е съвсем естествено, че дизайнът на маникюр с модел под формата на диня, малини, череши, ягоди и ябълки са станали фаворити през този сезон. Не по-малко популярни в летен маникюр и педикюр и изображения не са съвсем традиционни за този период от такива плодове като банан, портокал, нар и ананас.

Сочни плодове

Важно! Днес на мода допълни плодове, дизайн на нокти прозрачен гел капчици, които правят маникюр е по-интересно и реалистично.

  Етнически мотиви. Те са представени новости за сезона пролет-лято 2019 можете да използвате, за да създадете един красив и уникален дизайн на нокти, примери за които можете да видите различни снимки в социалните мрежи красота-блогъри. Той се състои от рисунки под формата на бижута и скъпоценности, свойственной към езичеството и други религии, народи на света. Най-популярни са египетските символи и техника на Индийския mehendi.

Ярката этника

  Бляскава кристали. В този сезон, на любителите на модните тенденции не можеш да направиш, е без блясък на ноктите. За да се създаде бляскав дизайн може да се използва не само кристали, но и доста едри камъчета, мъниста, пайетки и т.н. най — важното- да не се прекалява.

Чист и модерен маникюр, с големи кристали

  Отрицателното Пространство. Смисълът на тази конструкция е, че ногтевая плоча, покрита с не напълно, но частично. В същото време, неотработанная част е под формата на различни рисунки и орнаменти. Този ефект се постига чрез използването на специални шаблони. През лятото техника маникюр с негативно пространство е препоръчително да използвате много ярки цветове палитра.

Матиран Отрицателно Пространство

  Морска тема. Този дизайнерски вече няколко години заема челни позиции в проектирането на летен маникюр. Тази година в място на котвата и спасителни кръгове дойде рисунки на риби, морски звезди, раци и други обитатели на океанските дълбини във връзка с моделиране, ярки цветове и различни декоративни украшения.

Класическа морска тема

Дизайн на летен маникюр през 2019 съчетава в себе си класически дизайн нокти с блестящ и нестандартни решения, което го прави още по-оригинални и цветни и разнообразни снимка примери, дадени в тази статия, само потвърждават този факт.

Theme by Anders Norén