маникюр

Дизайн ноктите на къси нокти 2019-2020: 20 от най-грациозных идеи

Красив и оригинален маникюр за къси нокти? Аз мисля, че това е невъзможно? Специалисти на нокътната в света ни доказват обратното. Към днешна дата има много идеи красив и оригинален маникюр за къси нокти, което е важно, от година на година. Въпреки това, понякога се появяват и нови технологии в маникюре и педикюре, които също могат да се слее с дизайн на къси ногтевые плоча.

Например, популярната и свеж 2019-2020 тенденции в маникюре отнема нийл-арт да се направи с гел паутинки. Този материал помага на професионалистите да създават точни геометрични фигури и линии. Ами гел паутинку изглежда добре на къси нокти, подправки дизайн лаконичността и елегантност.

Но дизайн нокти за къси нокти в 2019-2020 г., не се изчерпва само на един от посочените по-горе гел. Можете също така можете да преминете към популярни методи, които са се превърнали в един вид класика в света на маникюр. Например, кратък страхотно на нокътната плоча ще изглежда френч, омбре, голи отрицателно пространство маникюр по фън шуй, с различни декорации и модели.

Така че, ако говорим за декор, препоръчваме ви да погледнете фолио, кристали, мъниста, пайети или измиване, че в минималистичен дизайн ще даде своя къси нокти уникален стил и красота.

Същото се отнася и до цифрите. Трябва да се даде предпочитание лаконичности, който може да постигне с геометрични, флорални и абстрактни мотиви.

Дизайн ноктите на къси нокти 2019-2020: 20 най-добрите идеи в пространството на Мрежата

 

Theme by Anders Norén