маникюр

Дизайн на ноктите в пастелни цветове: творчески идеи и снимки

Nail design in pastel colors: creative ideas and photos

Дизайн на ноктите nadovich и пастелни цветове е един от най-гъвкавите. Защото в допълнение към твердому корицата, днес в сегмента на нийл арт има много различни варианти за дизайн на ноктите, които се съчетават добре с абсолютно всички дрехи почивка и е подходящ, както за ежедневието, и за повишаването на церемонията.

Ето защо, ние ви предлагаме да се потопите в света на модните новости и тенденции в съвременната арт-дизайн на ноктите, както и да намерите подходящи идеи за дизайн на ноктите в пастелни цветове, които са представени по-нататък в статията.

Модерните пастелни нюанси маникюр

Палитра на пастелните тонове достатъчно разнообразна и дава възможност за създаване на актуален през 2018 варианти за дизайн на ноктите, съчетавайки в един дизайн, множество нюанси, сред които и най-готините са следните:

  Небесен и бледо синьо. Тон днес сами тенденции, така че те напропалую се използва не само в облеклото, но и в дизайна на нокти. Те са красиви изглеждат на ноктите си като себе си върху плоска повърхност и в съчетание с други цветове и на фона може да създаде лек и ненатрапчив, но много ефективен маникюр. Тюркоаз и мента. Не за първи сезон на този нюанс радва очите и покорява всички възможни варианти на живописта, с помощта на тази палитра. Те се освежава образа и го правят лесно.

Nail design in pastel colors: creative ideas and photos

Креативен лунен маникюр

  Бледо оранжево и жълто. Приятна палитра от нюанси дойде по-удобно, когато се създаде лек летен или есенен маникюр. В комбинация с различни декоративни елементи и цветови комбинации на готовия дизайн се получава просто невероятно. Бежово. С право се смята за най-универсален и подходящ както може да се създаде в допълнение към прост и много сложен дизайн. Основното предимство се състои в това, че бежово, много красиво изглежда на нокътната плоча на всяка дължина и е подходящ за създаване на непринудена офис, и за празничен маникюр.
  Бледо розово. Още един универсален вариант, който ви позволява да създадете лек и спокоен дизайн невен. Освен това, бледо розово добре се съчетава с други цветове палитрами и създава ефект на красиви ръце, че не винаги за да се постигне с други цветове.

Nail design in pastel colors: creative ideas and photos

Омбре, кристали и френски маникюр и флорални мотиви в един дизайн

Nail design in pastel colors: creative ideas and photos

Важно! Бледо-розов цвят, визуално млад, така че жените трябва да бъдат сигурни, за да получите гел-лак в този оттенке.

  Сиво. Тенденцията на предстоящия есенен сезон, който вече спечели сърцата на съвременните дами. Обикновена или с дизайн гланцова или матова повърхност пастелно сив маникюр ще изглеждат едновременно елегантно и впечатляващо.

Nail design in pastel colors: creative ideas and photos

Матиран и цифри

Най-добрите идеи за модерен маникюр в пастелни цветове

Пастельная палитра от цветове е толкова гъвкав и непретенциозен, което ви позволява да създавате не само спокойно, но броского и бляскав дизайн на ноктите, дори и сами, в домашни условия. Така, днес можете да намерите много различни примери за дизайн на маникюр, изпълнени в една цветова гама, сред които могат да се разграничат най-актуални. Към тях се отнасят следните:

  Мат. Красива бархатистая структурата на ноктите си ще даде маникюру по-голяма изисканост и оригиналност. Затова майстор на нийл арт препоръчително да не се претоварвайте с дизайн на различни декоративни орнаменти и да ги използват до минимум, и предпочитанията си, за да дам различни техники за дизайн на ноктите.

Nail design in pastel colors: creative ideas and photos

Съчетание на ментов и розово

Nail design in pastel colors: creative ideas and photos

Важно! Новост този сезон е матирана цветни якета, накиснати в пастелни цветове. Като ярък акцент може да изберете един пирон малък орнамент.

  Nadowa нежност. Това е идеалният вариант, който е подходящ за всички случаи. Нежната плът, бежово и кафе на нюанси, дори в самото покритие в тон ще създаде стилен, елегантен и модерен дизайн. Омбре. Днес се смята за един от най-добрите дестинации за нокти, който е широко използван в нежна пластична палитра. Плавен преход на два или повече цвята, за да създадете красив и нежен дизайн, който не изисква никакви допълнителни акценти, тъй като той сам по себе си е красив.

Nail design in pastel colors: creative ideas and photos

Триизмерни чертежи

  С кристали. Дизайн на ноктите с кристали в различни размери и цветове ще ви помогне да създадете едновременно смел и съвсем не artsy маникюр в пастелни цветове. Камъни в този случай може да се даде по-различен начин. Това е хаотично, без разсейване, различни рисунки във формата на сърца и лъкове, геометрични фигури, с комбинация от кристали в различни форми и размери или просто малко завършек на пръста си пръстен. Във всеки случай, дизайн красива и женствена. С tirkai. В същото време лесен и ефективен маникюр, който, разбира се, не е невъзможно да забележите. Същността му е в това, че на върха на цветен лак покритие се нанася под формата на прах, който се втрива с помощта на специална гъба. В резултат на това се получава нежна перлена трептене, което на невен във всички цветове на дъгата.
  Пясък. Днес, в пясъка, като декоративен материал, широко използван в дизайна на нокти. Освен прост избор натиснете го като нормален калъф, майстор с интериор създава шедьовър композиции във формата на триизмерни изображения на сложни орнаменти, рисунки и монограми.

Nail design in pastel colors: creative ideas and photos

Идеи за дизайн на ноктите в пастелни цветове

Nail design in pastel colors: creative ideas and photos

Важно! Благодарение на текстурата, пясък може визуално да скриете неравности по нокътната плочка и го бугристости.

  Блясък или камифурано. За да се даде дискретен маникюр в пастелни цветове, а един чудат дизайн с ярък акцент ще цветни пайети, че нокът може да се поставя като обикновен хаотичен разсейване и цветисти модели, например правене на снимки уроци майстори нийл арт. За да подчертае декор на данни може да бъде един или дори на няколко пръста. Рисувани. Маникюр с различни рисунки, малки рисунки и дори художествена рисувани днес както никога е актуална. Както и през миналия сезон, на върха на популярността си остават абстрактни, геометрични, флорални, животински и етнически мотиви, както и различни тематични изображения, посветени на сезона или предстоящия празник.

Nail design in pastel colors: creative ideas and photos

Голи и сребърен блясък

Модерен маникюр в пастелни цветове, отдавна се е отдалечил от редиците на „скучно“ и „скучно“, поради цветни и ярки дизайни на нокти снимка с примери, което е показано в тази статия. Надявам се, че нашите идеи ще ви зарадва и, вдъхновен от няколко от тях, вие ще можете да създадете един наистина стилен и атрактивен маникюр.

Theme by Anders Norén