Дизайн на ноктите с кристали: снимка на новостите 2019

Nail design with rhinestones: photo novelties 2019

Дизайн на ноктите с кристали през 2019 представени новостите, които ще бъде много интересно да се запознаят с вас. Снимки на най-интересните и красиви идеи за маникюр с кристали е предоставена с любезното съдействие водещи стилистами дизайн нокти.

Nail design with rhinestones: photo novelties 2019

Изберете кристали

Цената на маникюр с кристали влияе не само на количеството, но и Материал за производство. За дизайн на ноктите се използват кристали, изработени от кристал, стъкло, пластмаса, керамика, акрил. Кристали и кристали, сатен.

Майстори използват кристали за студено фиксиране. Закрепете ги с помощта на специално лепило, молив или химикалка.

Nail design with rhinestones: photo novelties 2019

Ноктите са напълно покрити с пайети с различни размери

При избора на размер на камъни, предпочитам малки кристали. Големите камъни са уместни само в специални случаи и се използват за акцент на всяка част на маникюр.

Nail design with rhinestones: photo novelties 2019

Внимание! Колкото по-малко камъни, толкова по-дълго те ще останат на вашите нокти.

Обикновено, кристали избран за основен цвят на ноктите покритие. Универсални се считат за камъни, сребърни и кристални нюанси.

Nail design with rhinestones: photo novelties 2019

Лавандула, пайети и матово покритие

Моля, имайте предвид, че колкото повече една дама, толкова по-малко блестящи елементи, трябва да си маникюр.

Изобилието на кристали, особено големи, могат да си позволят само едно младо момиче, а останалите бижута ще бъдат само лоша услуга. Изобилие от декор-това е акцент върху ръцете си, като по този начин давате възрастта на жената.

Как да поставите кристали

Ако имате специални предпочитания, след което капитанът ще Ви предложи много възможности снимки на красиви и модерно да се украсяват ноктите блестящи камъни.

Nail design with rhinestones: photo novelties 2019

Кристали, монограми и червен гланц

Разбира се, можете да експериментирате и да изведе камъни сложни обемни композиции, но, като правило, стилисти препоръчват да използвате най-популярните, така и сред любимите клиенти, видове декорации на нокти – пирамида, риза, яке, двойна френч, лунен маникюр, геометрия на вълна, апартамент.

Nail design with rhinestones: photo novelties 2019

Ефектен черно яке и кристали

Ето най-популярните и красиви дизайни на нокти по 2019 година.

Скреч линия. Най-лесният начин за украса. Камъни, изложени на пътя ни (по права линия, една усмивка, луната, сериали и т.н.). Риза. Кристали разпространява върху средната линия на ноктите, със сигурност като оставя между тях празнина. Окото. Един или повече от ноктите напълно покрити с камъчета. Малки кухини между кристали пълни с малки кристали. Този нов продукт е много изгодно изглежда на къси нокти. Клетки. Кристали се разпространява под формата на пирамида. На долния ред се поставя голямо количество кристали и с всяко следващо броят за един по-малко. Различни размери. С помощта на камъни с различни диаметри могат да плащам весели песни. Стилни идеи, които могат да се заемат в списания нокти артдизайн. Перли и кристали. Изглежда много елегантен дизайн, кристали, който е украсен перла. Особено впечатляващо изглежда в комбинация със сребро, камъни на бял фон. Nail design with rhinestones: photo novelties 2019

Лунен маникюр и кристали Снежинка

Маникюр под формата на инкрустации

Този маникюр се прави в специални случаи. При използване на кристали, имитация на скъпоценни камъни. Капитанът наистина се създаде шедьоври, които могат само да се възхищаваме. Обемна композиция, украсена със златни инкрустации и полускъпоценни камъни. Този дизайн с кристали най-ефектно изглежда за нокти, покрити с гел лак. Снимки на най-необичайни композиции, представени по-долу.

Nail design with rhinestones: photo novelties 2019

Ефектен вечерен маникюр

Nail design with rhinestones: photo novelties 2019

Обикновено тя е украсена с един пръст на двете си ръце. През новия сезон такива шедьоври правят на пръстите.

3D кристали

Стилен маникюр за сезона 2019-2019 стилисти препоръчват 3D кристали. Тази конструкция, разбира се, не е нова, но сега като тенденция, с помощта на готовите декорации във формата на насекоми, танцьори, балерини и други композиции.

Nail design with rhinestones: photo novelties 2019

Особено популярни 3D кристали в периода на новогодишните празници. Ноктите могат да бъдат украсени с орнаменти във формата на снежинки, рога на лосове, звезди, сладкиши.
Nail design with rhinestones: photo novelties 2019

Сватбен маникюр

Може би едно от най-обосновани случаи, когато кристалите са необходими за създаване на вълшебен начин на булката. Избор на сватбен маникюр са подходящи не по-малко отговорно, отколкото за избор на булчински рокли или меню. Ръцете на булката са постоянно в центъра на вниманието. Те са заснети целувка и се възхищават от тях. Много хора, които искат да се възхищават на сватбена пръстен, който украшало безименния пръст.

Дизайн на сватбена маникюр с кристали 2019 са представени както класическите варианти, така и интересни и творчески иновации. Най-красивите образци на сватбен маникюр.

Nail design with rhinestones: photo novelties 2019

Идеи за дизайн с кристали на фона на матово покритие

През 2019 година, все повече и повече булки избират crystal кристали за сватбен маникюр. Разходите за тях са много повече, но ефектът надминава всички очаквания. Crystal лице да реагират на всяко пречупване на светлината и създават ефект на магически преливника и блясък при всяко движение на ръката.

Nail design with rhinestones: photo novelties 2019

Кристални кристали в нашата страна въведени трите най-доказани марка: Сваровски (Австрия), Прециоза (Чехия) и asfour ( Египет). Nail design with rhinestones: photo novelties 2019

Класически сватбен френч

Французинът продължава да заема водеща позиция в модни тенденции класически сватбен маникюр. Важно е да не се прекалява с броя и размера на камъните. До този момент ръцете на булката-това е символ на чистота и нежност. Маникюр в пастелни цветове, 1-2 камушка е в състояние да украсят ръцете много по-сложни, отколкото сложна композиция от огромния брой кристали.

Как да направим маникюр с кристали себе си

Какво да правим, ако няма достатъчно пари, и маникюр с кристали много искам?

Ние предлагаме да опитате да направите това сами.

Потопете ръцете си в топла вода със сапун за няколко минути. Леко избутване или се режат кожичките. Нанесете прозрачно покритие под основния слой на лака за нокти. Покрийте ноктите основен слой лак. Крепим кристали. Можете да ги зареже в основния слой на лака, докато тя все още е сухо. Вторият вариант за монтиране на камъни с помощта на специално лепило. Много удобно е да се направи потопени във вода, дървена пръчица (клечка за зъби). Отгоре покрийте ноктите закрепителем. Nail design with rhinestones: photo novelties 2019

Нежен маникюр с кристали и пайети в техниката Омбре

Каквото и да се говори за стил и нежна, но най-добрите приятели на момичетата все още диаманти. И дизайн нокти с кристали. Въпреки по-голяма любов към елегантен и дискретен маникюр, понякога искате да се поглезите с магическа россыпью на благородния блясък. Изберете, поръчайте и се чувствам кралица!

Nail design with rhinestones: photo novelties 2019