мода

Дизайн на модни дамски обувки пролет-лято 2019 снимка

В очакване на пролетта е време да се мисли за обувки! Дизайнерите през 2019 склонни да експериментират на дамски обувки. Кои точно модели, които виждате на модните подиуми. Тук и класика, женственост и да гледат в бъдещето, оригинални аксесоари и стил-основни тенденции в обувната мода. Нека да ги погледнем по-близо.

Помпи

Да започнем с класика. През 2019 помпи са необичайни цветове като корал, или теракот нюанси, идеално прав тънки токчета, и малко по-продълговати от обикновените носове.

Понякога дизайнерите ще помете всички стереотипи класически модели и лодки, украсени с многобройни декоративни мъниста, камъни, бродерия.

Изваяни токчета

Обувките са меки, dudovich цветове са скрити платформа и висок ток.

Особеност на такива модели през 2019 г., ток, изработени във формата на гръцки статуи, повдигане на петите. Можете да намерите токчета във формата на женски крака, или фигура на ангел. Във всеки случай, това изглежда страхотно и оригинално.

Достойна двойка за публикуване, да присъстват на тържествени събития.

Прозрачен ток

Тенденция, която сега е навсякъде – прозрачна част. В обувките, това е в основата на петата.

Но има и модели със силиконови вложки отгоре. Такива обувки не нося често, тъй като материалът не диша, крак, за да изгние, че е изправен пред неочаквани гъбични инфекции.

Въпреки това, ако само обувки прозрачен ток, тогава не трябва да се страхуваме – трендът е твой. Понякога, за да се разрежда кристално чиста дизайнери ток да го постави вътре в изображението.

Отворена пета

Още една тенденция 2019. Се изпълняват в различни вариации. Първите обувки са по-скоро чехли с токчета.

Втората обувки е с класически скок на петата.

В дизайна на такива модели е по-общ ото тегли, като ботильоны. Въпреки това, съществуват и по-елегантни модели, които ще задоволят романтични рокли, ежедневни ежедневния начин или работно облекло.

Тези обувки са чудесен вариант за летния офис лук, ако не работят в банката.

Футуризъм

Продукцията на нови епизоди на „Междузвездни войни“ са имали същото въздействие върху съзнанието на дизайнери, че модна колекция на женското започна да запълва много модели с футуристичными детайли.

„Narodenia“ петата обувки, токчета необичайни форми, например под формата на колело, материал, цвят металик – всичко това може да се види в колекциите на Пуччи, къща Мартин маргиелой, Диор, Валентино и др.

Модел често не са подходящи за ежедневието, но когато обувки на токчета са били много популярни.

Може да е футуристична тенденция е корен в сърцата на обикновените момичета.

Изобилието декор и блясък

През 2019 г., при условие плам и спонтанност пожарна дизайнери маймуна не щадят бижута за обувки.

В хода на мъниста, камъни, пера, кожа, пайети, бродерия. В крайна сметка, всичко, което мога да се сетя. На следващо място, той се отнася до фантазия на дизайнера-това е петата.

Директен ток вече никого не можеш да удивиш, а ето на модния подиум в модели обувки с цилиндрични, пирамидална, заоблена токчета. Те също могат да бъдат украсени със скъпоценни камъни, бодли или нещо друго.

Обувките могат да бъдат изработени от кадифе с брошки животни или направени изцяло от кожа.

Каишка около глезена

Широко разпространената мода 2019 г., която се среща и в сандали и балет апартаменти. Тенденцията някак са забравили, се върна на подиума.

Независимо от обувки и стил, и ако те имат въжета около глезените – те са в тенденция. Вратовръзките са направени от основен материал, обувки, лента, кадифе, верига и така нататък.

Дозиране, тези обувки могат да се носят както на високи, така и ниски момичета.

Ток и платформа

Тази тенденция не оставяйки ивици в продължение на няколко години. Има обувки с платформа и ток с различна дебелина и височина.

Във всеки случай, тези модели изглеждат стилно. Цветови решения варират от телесни нюанси до ярки киселинни цветове. Чудесен вариант за всеки, който е недоволен от своя растеж.

Тук си заслужава да се помни, че момичетата са малко, но с големи обеми, по-добре да изберете стабилни токчета.

Момичета крехки, худенькие по-добре да спре вниманието си върху шпильку.

Цвят

През 2019 година дизайнерите са се отклонили от класиката – голяма част от колекцията-това е най-ярката обувки.

Цветни, цветни или ярки чисти, всички дизайнери са на едно мнение, че обувките за сезон пролет-лято 2019 трябва да бъдат най-различни!

Още една тенденция в цветовете – метални нюанси. Той може да бъде покрита с лак златни или сребърни обувки или покрита с блестящ покритие.

2019 ни дава множество тенденции, от които можете да изберете нещо по свой вкус. Избягвайте обувки на висок ток – по-добре да се ограничи всеки ден носят 5 часа, а след това промяна на височината. Погрижете се за вашите крака, погрижете се за себе си и останете стилни!

Theme by Anders Norén