стил

Деним яке с качулка: 7 уникални идеи за всеки повод

Когато студ премине на втори план, на ход идва по-леки елементи на облекло, включително якета. Ние ви предлагаме да се обърне специално внимание директно на дънкови якета с качулка. Това нещо не е само достатъчно гъвкав, но изключително модерен.

Освен това, деним яке с качулка хетерогенна. Дизайнерите непрекъснато приятен за окото модата, като представи на модния подиум и по-нови модели на тези неща. Така, много оригинално всеки Лука ще изглежда деним яке с качулка, проектирана в налита на бой или бродирана.

Но като се носи на сако, за да изглеждат наистина стилно и модерно? Оказва се, че деним яке с качулка, може да бъде интересно лук всеки ден. Красотата тук може да се отнася до печеливша комбинация. Деним яке и дънкови панталони, съчетани с тениска и маратонки — перфектна комбинация за активни и уверени в себе си жени.

Обаче, това не само стилни комбинации, които можете да опитате. В комбинация с деним яке с качулка също ще изглеждат като нормални панталон или гамаши, които са достойни за побой пуловери, маратонки, обувки или ботуши.

С деним яке, вие също може да опитате, за да бъде интересна, спортен. Тук е достатъчно да се позова на конвенционалните спортни панталони и панталони с ленти и стилен switchto или кенгуру. Въпреки това, яке с качулка, може да бъде направен във вид на жилетка.

Деним яке с качулка: уникални идеи за всеки повод

Theme by Anders Norén