Тази пролет тренчи са най-подходящи нестандартни стилове. Неординарная модел много добре се вписва в модерните модни тенденции, където властта принадлежи на асиметрия небрежност и незаконченности.

Но ако са позволили на дизайнерите да използват асиметричен приятелка в окопите, че от тях са останали? Кои елементи ще напомня, че при нас всичко в едно окопите. От класически тренчах може да остане, например, само на яката или на колана, pogončikami и джобове…

Womens trench 2018
Agnona И Селин, Lemar

А има и такива, които смътно намекват за неговото минало, ако се сравняват, разбира се, с класически изглед. В продължение На няколко години на мода тренчи са имали огромно количество експерименти. След като тренч е създаден само строг бизнес, но сега това нещо може да се побере във всеки стил. През новия сезон дизайнерите са отишли много сериозно да промени класическия тренч. И понякога е трудно да се различи Вида на траншеята от стария кабинет.

Womens trench 2018
31 Филип Лим, Александър МакКуин, Annakiki От Maison Margiela С

Класически тренчи в предстоящия сезон са рядкост, но ги има. Разбира се, дизайнерите експериментират сложи върху тях отпечатък, обаче, като например в колекциите на Макс Мара, Майкъл Corse, Труссарди може да бъде пример.

Womens trench 2018
Макс Мара, Майкъл Corse и 2 снимка Труссарди

Модерни палта пролет-лято 2018

Известни като материали за женски палта тренч често използват прорезиненную плат, което ви позволява да създавате красиви водоустойчив дамски модели. Класически тренч-това е вид, който сте свикнали да го виждат от Burberry изработени от габардина, а на обратната страна му от каучук материал. Но този вид дизайнерите също са се преместили. Използваните материали са различни.

Womens trench 2018
Горните 2 снимки Боттега Венета Лаура Биаджотти
На снимката по-долу от Maison margiela с Оливие theyskens, ред

Womens trench 2018

Дължина на класическия тренча обикновено малко по — малко под коляното. Дизайнерите на новия сезон не следват правилата. Така че, най-вероятно, те объркат – къде окоп, а когато Мак.

Модел изкопи са толкова разнообразни, че границата в разликата между тези два вида дрехи за пране. И така, вие знаете, каква е разликата, за да назовем само някои функции в Mac. Това нещо често свободно cut без колан и много по дължина под коляното.

Въпреки това, модни дизайнери все още се експериментира с дължината. След всичко, млади и активни, по-често имат по-къса козина. И ако искате да подчертаете по-уважаван и достоен начин, а след това падина трябва да бъдат повече. Но имайте предвид, че има възможност да носи тренч, Мак.

Womens trench 2018
Агнес Б, Андрей Н., Селин
Клои, Шарън Wauchob, Виктория И Томас

Womens trench 2018

Благодарение на новите технологии и фантазията на дизайнерите на мода са настъпили големи промени. Има материали с фантастична текстура, декоративни облицовки и нови възможности, да не говорим за цвят и принт, който също е не изключение. По-рано, когато имаше само няколко цвята — черно, кафяво и бежово. В днешната мода в палитрата от окоп може да се види от всеки цвят, и принт – без никакви ограничения.

Някои от тях трудно се дължи на класическия модел, но те изглеждат много необичайно. Например, Майкъл Corse на вашия модел се използва кърпа, с неясно акварельным, Лоу добавя към класически тренко популярни през новия сезон дълги ресни, деколтета на раменете си направил своя модел на Фенди дизайнерите Валентино в класически трено добавени големи джобове, които са от значение на раменете си, както и много други нестандартни детайли могат да се видят в модела до 2018 година.

Womens trench 2018
Фенди, Лоу, Майкъл Corse

Най-смелите дами, за които небрежност е еталон за красота, трябва да погледнете в колекция от Фаустина Штейнмец, от Maison margiela с Мартин, Александър Маккуин.

Траншеята не трябва да носят дълги поли или Макси-рокли свободно намаляване. Кратък тренч изглежда страхотно пола-молив, класически панталони, дънки.

Чанта в допълнение към тренко-добре е да изберете дълъг колан. Добре се комбинира с класически окопи шапка, барета и шал. Ръкавици трябва да се избират строги модели, изработени от естествена кожа. Обувки внимателно да се избере. Идеална обувки, туристически обувки, ежедневни обувки, високи ботуши, ботильоны на тракторной подметка. Обувките могат да бъдат на ток или без шипове.

Womens trench 2018
Валентино, Александър МакКуин, Албинос Теодоро, Атсуши Накашима