прически

Дамски прически за къса коса, 2018

През 2018 г., прически за къса коса няма да бъдат така популярни, както прическите с дълга коса. Разглеждах колекция за сезона пролет-лято 2018 г. от дизайнерите, участващи в седмицата на модата в Лондон, Париж, Милано и Ню-Йорк, може да се отбележи тенденция към преобладаването прически за дълга коса.

Но втората функция модни прически 2018 г. – това е радикално къси прически. Ако стилисти все пак са решили да се откажат от дълги на косата и да направите прически с къса коса, много често прическа „момче“.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Фенди, Том Форд

Прически за къса коса – прическа „pixie“

През 2018 година ще е изключително на мода прически „pixie“ е родом от 1960-те години. прическа „pixie“ – това е кратко прическа, подстригване „под момче“. Космите на гърба на врата и слепоочията-кратък, отколкото в началото. Името „pixie“ се превежда от английски като „елф“ или „фея“, като по този начин се подчертава крехкостта и беззащитность, ефект, който се генерира тази прическа.

Прическа „pixie“, подчертава лицето и линията на врата. Момичета решили така радикално къса прическа, визуално става по-млад, и като цяло този начин не лишен от мальчишеского ентусиазъм.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Джорджо Армани

Прическа „pixie“ се превърна в изключително модерен през 1953 г., когато на екраните излезе днес се счита за класика операторско майсторство за филма „римска ваканция“ с Одри Хепбърн в ролята на принцеса Анна. Принцеса Ана във филма отсече дългите си кичури, за да си възвърне свободата си и да се отървете от наложени му статус особа „синя кръв“.

Днес прическа „pixie“ все още е символ на свободата и смелостта. И, може би, дори протест срещу класическите канони на женската красота.

Носеше прическа „pixie“ и известния модел на 1960-те години силно разклонен.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Джорджо Армани

През 2018 година прическа „pixie“ са поканени да се носят с дълга асиметрична бретон и окъсани краищата на косата. Освен това, бретон може да бъде оцветена в различен цвят. Например, модели от Fendi, синьо или зелено.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Фенди

С къса, почти момчешки коса 2018 осигурява максимална носят големи обеци и големи с големи кръгли очила.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Фенди

Трябва да се отбележи, че модни през 2018 година прическа „pixie“ е подходящ за момичета с дълги вратове и овални или вытянутым лице, с едри черти на лицето. Защото тази прическа прави акцент на лицето. Виж, всичко е просто, какво се придържат.

Така че, прическа не трябва да се носят за момичета с кръгла форма на лицето и къса шията. Също така, ако имате малки черти на лицето, то прическа „pixie“ – това да бъдат внимателни. В този случай вероятността за успех е 50/50. Прическа „pixie“ може да бъде и визуално правят чертите на лицето по-големи и обратно да ги намали. Въпреки това, във втория случай, ситуацията може да спаси грим.

Така, през 2018 г., прически за къси и стилисти препоръчват да се съсредоточи върху очите, като се подчертава тяхната достатъчно плътни и ярки стрели на последния век. И, все пак, не забравяйте за веждите. Дори и с руса коса се препоръчва да се нарисува тъмни вежди.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Сен-Лоран

Още едно „противопоказание“ до 2018 модерна прическа „pixie“ – това е коса с малки кудряшками, тъй като това ще бъде много трудно да се сложи в косата.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Gucci

В допълнение към косенето на „pixie“ мода през 2018 година ще е лесна прическа „момче“ и в този случай, момичетата са предложили напълно мальчишеские образи. Например, като Givenchy, грим в стила на Нюд.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Givenchy

Страница прическа „“

Още прическа е родом от 1960-те години, която ще се превърне в модни прически за къса коса през 2018 г., това е прическа „page държава“. Тази прическа носеше Мирей Матийо. Страница прическа „“ представлява удължена Карэ, достига каскада, и е била обърната към лицето. Цвят на косата може да бъде абсолютно черна и блондинка.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Баленсиага, Guy Laroche

В модата през 2018 г. ще прически за къса дължина на косъма над рамото с плоска инсталацията. И коса като косата трябва да се добива назад и зад ушите.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Джейсън Ву

По-горе ние споменахме за това, че момичетата с малки гъста къдрава от природата на косата, не е подходяща прическа „pixie“. Но за тях има модерен през 2018 вариант прически за къса коса – това е прическа в стил афро. А именно, къса прическа с къдрава коса.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Том Форд

Такива коса от природата, присъщо на Африканците. Но сред европейските момичета също носителка на малки кудряшек. Прическа в стил афро е бил популярен през 1970-те години, и той е бил под тяхно влияние, през онези години мода на hiseville. През 2018 година къса прическа с малки къдрици отново е на мода.

Womens hairstyles for short hair, 2018
2 снимка blumarine и Долче & Габана

Също така през 2018 къса коса до раменете може да се носи в кривия път (на косата) и с ефект „почти без подреждане“, тъй като това предлагам да се направи от Balmain и „Гучи“.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Бальман

Въпреки това, както вече сте забелязали, на модата, като естествен цвят на косата и е руса. За оцветяване на отделните направления се предлага да се използва син или зелен.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Gucci

Модни прически Вълк 2018

Ние не може да бъдат пренебрегнати още една много интересна прическа-2018 г., което може да се види в изложбата, Гучи, козметика, Вълк коса сини. Прическа, Вълк — скорост на срязване ефект на обема на горната част на косата. Тази прическа е носен с бретон, често, чак до линията на веждите. Прическа „Волчица“ се извършва в основата на косата със средна дължина, така че тя е междинен етап между прически за къси и дълги косми.

Womens hairstyles for short hair, 2018
Gucci

Предимство на прически „Вълк“ е, че той е идеален за жени с кръгли лица, които не се вписват в 2018 модни прически „pixie“. Защото косата е „Вълк“ визуално измъква лицето, което му придава формата на овални форми.

Theme by Anders Norén