прически

Да плюе на себе си

Плитка опашка-това е невероятно вълнуващо преживяване. Имаме момичета могат с часове да експериментирате с косата си, в търсене на идеалния образ. И днес искам да говоря за това, как плитка коса най-много. И за да се убеди, че това не е трудно, ние ще ви покажем снимки и примери за плетене. Присъединете се към нас!

Като плитка коса на самата себе си?

Има много варианти за плетене. Всички те са много ефектен и подходящ за вашия специален момент в живота. И ние ви предлагаме да започнете с официални прически.

Прическа обрат плитка

Тази прическа е един вид симбиоза между spit и френска прическа обрат. Създаде си много просто дори в домашни условия. Така че, за да се създаде модерна прическа, ще ви трябва:

    Ластикът за коса, тънка четка за коса

И първото нещо, което трябва начесать корените на косата. Днес стилисти настояват за обемни прически и, като се има предвид, че става дума за полагане на вечерната вълна просто е необходимо. Така, necesite косата в горната част на главата близо до корените. Заключете bouffant лак за коса. Завой, така коварно. Вие се върти кичур коса, а след това да го възстановите.

The spit itself

Така, adelite един кичур коса от бретон и завить го няколко пъти. Просто скрутите косата, докато направление стане гъста. Вземете втората част от виска и за да затворим около направления на косата си няколко пъти. Продължаваме да тъкат и завъртете до кичура коса, докато половината им коса ще вплетени. Сега фиксирайте косата по средата на опашката с помощта на тънка гума. Сега повторете същото с другата ръка, за да събере косата си в обрат и поставяне на ластик. Съединете двете части с гумена лента по средата и създаване на плитка от три направления. Фиксирайте косата си с помощта на еластични ленти за коса и леко дръпна кичура. Spit е готов.

Обикновено плюе прически

Създаване на достатъчно висока прическа проста, но с добавяне към него на косата, което ще възхищение от околните е много по-трудно. Предлагаме ви една проста и красива прическа, която ще е идеално за летния сезон.
Така че нека да започнем!

The spit itself

Първоначално necesite на косата в тилната област. Използвате тънка четка за коса и лак за коса. Сега разделете косата на две части и плитка всяка от тях на проста плитка от три направления. Леко издърпайте нагоре кичури коса, за да плюе изглеждат триизмерни. Сега вземете върха на плитки и я закрепете в задната част на главата, както е показано на видеото. Направете същото с втората кривия. Сега заключване на модни прически с лак за коса. Както виждате, косата стана много лесно и в същото време красиви.

Да плюе на себе си: свободна френска плитка

The spit itself

Днес на мода заплетать френската плитка в центъра на главата. Но ние предлагаме по-лесен и изчистен вариант. Можете да се опитате да създадете хлабава френска плитка.

Това е една страхотна прическа, която покорява сърцата на мъжете от пръв поглед. Всичко, което ти трябва: лак за коса, ластикът за коса, тънък гребен. Отделно голяма част от косата на темето и разделете го на три равни части. Класическата заплитане от три направления.

Продължете, докато не скрутите косата три пъти. Сега вземете по още две кичура коса от ляво и от дясно. Прикрепете ги към странично прядям плюе и продължавайте да тъкане на още три пъти.

Сега сигурно коса с помощта на еластични ленти за коса, внимателно издърпайте направления, за да направите косата си по-голямата част, косата са готови. Това е една проста прическа, която може да се направи само за 5 минути.

Освен това, той е подходящ за всеки повод!

Самата коса: пещи 6 направления

Тази плитка изглежда много специфичен и е подходящ за специални случаи. Ако сте готови да започнете, нека да поговорим за

The spit itself

Как да създадете една плитка в 6-та нишки в дома си. За създаването на тази прическа ще ви трябва: восък за коса, лак за коса, дъвка, щипки за коса. Преди да започнете ширити, нанесете върху косата си малко восък, за да ги направят по-послушни.

Така че, вземете коса в едната ръка и се разделя на две равни части: Леву и надясно. Сега, водене на една част от косата в едната ръка, разделете го на три равни части и да започне да ширити в три направления.

Ножницата я огъвате между себе си и да спре. Направете същото на другата страна на шиш. Веднъж выкручивать косата и спря. Сега направете три направления в центъра на Кос и повторете процеса.

Опашка до самия край, след това прикрепете го ластик за коса, тя е готова. Сега фиксирайте косата с лак за коса, за да стайлинг е красива и е продължило дълго време. За повече подробности вижте видео:

За да се създаде му най-много е просто. Най – важното-да оригиналните прически, но и да развива своя собствена техника на изграждане на модерни прически. Надявам се, че са ви харесали нашите препоръки!

Theme by Anders Norén