прически

Цвят на косата зима 2018-2019

Когато става въпрос за модерен цвят на косата в 2018-2019 г. стилисти се придържат към една версия – на мода са всички естествени цветове на косата!

И днес ние ще говорим за най-красива коса нюанси на зимния сезон, както и ще обсъдим модни оцветяване на косата.

Огнено-червена

Огнено-червен цвят на косата е един от тези нюанси, които винаги са в движение. Ако си спомняте, в началото на миналата година, той се радва на голяма популярност сред известни личности. През този сезон стилисти препоръчват да се обърне внимание на червен цвят на косата, с ярко-червени нюанси, както и естествени червени нюанси.

Злато

Още един нюанс на червения цвят на косата – Златен. Златни коса различни цветове все още е в тренд. Въпреки това, тази година трябва да се обърне внимание на светло златна коса. По-дълги косите си на този цвят изглежда просто вълнуващо. Актуални са също така и цвят карамел. През зимата 2018-2019 година Забележка цвят златен карамел, джинджифил злато, златист blond и т.н.

Hair color winter 2018-2019

Дълбоко брюнет

Нюанси на косата Deep black е популярен вече не е първа година. По-специално, в този сезон на мода идват по-тъмните нюанси на косата. Стилисти препоръчват да се обърне внимание на такива нюанси на косата, като черен шоколад, студено кафе със сметана, черен шоколад и т.н. Експерти по стил препоръчват да се съчетаят тези нюанси, в съчетание с мелирование или оцветяване на косата.

Блондинка с тъмни корени

Тази година на мода е включена ярък blond. Това е с променен цвят на косата, които могат да имат тъмни корени. Ако по-рано тази тенденция ще се види най-малко неправилно, днес стилисти го използват в много колекции на известни модни дизайнери.

Hair color winter 2018-2019

Оцветяване на косата

Боядисването на косата не се променят често, обаче майстори могат да допринесат за боядисване на коса. Това придава на образа на уникалност. Боядисване на косата все още е актуален през този сезон. Стилисти препоръчват да се обърне внимание на естествени коси. Най-популярни са светли нюанси, като светло кафяв, рус, златисто-кафяво. Истински 3D оцветяване на косата, която ви позволява да постигнете резултат на дълбоко цвят на косата.

Hair color winter 2018-2019

Омбре или балаяж

Два почти идентични, боядисване на коса е все още на мода. За разлика от техниката омбре оцветяване почти с Балай. Въпреки това, те все още са там. Нека да обсъдим нюанси на съвременната живопис Балаш и да се говори за това, в какви цветове ще бъдат актуални през тази зима.

Най-впечатляващо изглежда балаяж на базата на кафяви коса, които са в тенденция тази зима. Дизайнери допълват естествения нюанс на тези цветове като кафяво, или light blond. Също популярен кафяв цвят на косата, който модерен комбинират в двойка с ярко златисто кафяво.

Hair color winter 2018-2019

Сомбре

Боядисване техника сомбре коса (меко омбре) на практика измества класически омбре. Модерни момичета предпочитат да има красив естествен цвят на косата. Този ефект, като лоша, ни дава възможност за постигане на тази цел. Факт е, че сомбре осигурява плавни преходи между цветове. В резултат на това се създава впечатление, че косата изгори след слънцето. Натурален мрачни нюанси, да се направи това е най-популярната техника на рисуване.

Hair color winter 2018-2019

Много дизайнери през този сезон експериментират с цвета на косата. Така, на мода светло розово коса и тъмно-пепеляв оттенък.

Hair color winter 2018-2019

Цвят на косата зима 2018-2019 предимно червени нюанси, за смяна на които отиват кафяв и черен цвят на косата. Да се обърне специално внимание на светли и златисти нюанси коса е на мода!

Hair color winter 2018-2019

Hair color winter 2018-2019

Hair color winter 2018-2019

Hair color winter 2018-2019

Модни ви идеи!

Theme by Anders Norén