прически

Цвят на косата пепеляв кафяво снимка 2018-2019

Hair color light ash blonde 2018-2019 photo

Днес, пепеляво кафяво-това е най-популярният и все още са валидни. Той придава благороден и елегантен.

Ако сте блондинка, косата са подходящи различни нюанси на блонда, от светлината блондинка в тъмно кафяво пепеляв. Като цяло по-светъл цвят на косата може да има почти всяка жена, ако изберете подходящия нюанс. Освен това, блондинката винаги освежава лицето.

Пепеляв блондин цвят на косата през 2018 г.?

На мода естествеността и естествен цвят на косата и свеж грим. Нюанси пепеляв блондин и сдържан и спокоен, близки до естествените. Пепеляв блондин-това е студен оттенък. Добър за момичета със светла кожа.

Също така предимство пепеляв руса коса, които той оставя ефект на пожълтяване и студен оттенък подчертава красотата на кожата и очите.

Момиче блондинка винаги е бил популярен и привлича вниманието към своята персона. Да, и едва ли има човек, чийто поглед не би спрял върху една красива блондинка.

Пресни снимки пепеляв кафяво (кристал, перли, лилаво-пепеляв, platinum студен blond)

Пепел блондинки са подходящи спокойни, пастелни грим. За очите изберете златисто-кафяви, топли нюанси. За да се предостави на лицето свежест и сияние-добре е да използвате розови или светло-розов руж. Що се отнася до устните, розови нюанси червила са по-подходящи за пепел блондинки. Можете, разбира се, да се използват на тъмно червило, но ако изберете светли или тъмни червила, трябва да се вземат предвид цвета на лицето — тя трябва да бъде идеално гладка и свежа.

Пепеляв blond – много светъл цвят с нюанс на сиво, естествен и луксозен. Този мек пастелно нюанс е подходящ за почти всички момичета (виж снимката по-долу). Можете да направите техниката Омбре или мелирование на базата на платинен цвят.

Hair color light ash blonde 2018-2019 photo Hair color light ash blonde 2018-2019 photo Hair color light ash blonde 2018-2019 photo Hair color light ash blonde 2018-2019 photo Hair color light ash blonde 2018-2019 photo

Студен пепеляв кафяво изглежда идеално, тъй като дълги къдрици и къса коса. Това е един завладяващ магнитен цвят, че е невъзможно да се устои. Но за да се постигне такъв цвят в домашни условия е много трудно, така че по-добре да се доверите на професионалисти.

Hair color light ash blonde 2018-2019 photo Hair color light ash blonde 2018-2019 photo Hair color light ash blonde 2018-2019 photo

Цвят platinum blond — дълбоко, живо и съблазнителен цвят. Изглежда много ефектно и красиво. Подходящ за жени с бледа или розова кожа.

Hair color light ash blonde 2018-2019 photo Hair color light ash blonde 2018-2019 photo Hair color light ash blonde 2018-2019 photo

Кристална перла сянка — леки, нежни и меки тонове. Тя е красива, на цвят мед. Нюанси на този цвят са много по-различни от светло златист до Златен седеф. Pearlescent сенки правят цвят на косата блясък и блясък по нов начин, като че ли той ги връща в живота. Коса, боядисани в pearlescent сянка изглежда просто шик.

Hair color light ash blonde 2018-2019 photo Hair color light ash blonde 2018-2019 photo Hair color light ash blonde 2018-2019 photo

Лилаво-пепеляв blond — много красив, нежен цвят с лек сребрист оттенък. Това е цветът на мода, ярък и индивидуален.

Hair color light ash blonde 2018-2019 photo Hair color light ash blonde 2018-2019 photo Hair color light ash blonde 2018-2019 photo

Цвят на косата „пепеляв блондин“ — какво да изберем?

Днес има голям избор от средства за боядисване на коса, от обикновените бои до професионална, различни по структура и компоненти. Най-добре е да се използват бои, крем, защото те внимателно боядисани коси, придавайки им желания от вас нюанс. Нека да разгледаме някои от най-добрите от тях.

Например, професионална боя на Шварцкопф добра пяна (Шварцкопф пяна) с висока концентрация на цветни пигменти. Това избелване на прахово покритие, е с удобна опаковка и мирис.

Се радваше на Dave (Вела) — трайна крем-боя. Включва елементи, предпазват косата от външни фактори, ultravioletly лъчи. Осигурява равномерно и се грижат за оцветяване.

Гарньер Олиа (гарнитура)-устойчив на шампоан и крем-боя с високо съдържание на хранителни вещества. Добър цвета, подхранва и предпазва от повреди. Отлична грижа, плюс хидратация.

Гарньер Колор Натуралс — устойчиви, хранителни боята е уникална формула, която омекотява и подхранва косата. Добра работа с боядисване на сива коса.

Като боядисване на косата пепеляв блондин у дома?

За начало трябва да си купя боя пепеляв или лилаво тоник, и най-нежно, съхраняващ оксидант с прах да побелява косата.

(Ако искате да тествате боя, трябва да нанесете малко количество върху един кичур от косата и кожата зад ухото).

2. Разредете прах с окислител и нанесете върху косата, започвайки от краищата. Да се измие и да се пристъпи към следващия етап.

3. Следващата стъпка е нанасяне на боя в корените на косата, постепенно движейки се към кончикам (за това се разделят теми в средата). Препоръчително е да нанася боята върху суха, немити коси, защото ако боядисване на чисти, току-що измита коса, той може да изгори кожата на главата, особено за тези, които имат чувствителна кожа или кожа, склонная към алергии. Ако сте решили да не се боя, а тоник веднага след измиване на главата, тонизиращ тоник, нанесете и изчакайте няколко минути.

4. След боядисване на коса, използвайте шампоан специално за боядисана коса, защото шампоан отмива боя и витамини, съдържащи се в боя. (Това се отнася до първото измиване след боядисване.)
Ами, за да се запази блясъка на косата, след оцветяването, можете да използвате балсам или климатик.

Момичета, които не се страхуват да експериментират с цветовете и перекрасится в рус, но искам нещо да се промени, за начало можете да опитате климатик (Тонер) за коса.

Боядисване на косата в пепеляв блондин: препоръки

Преглед на иришки 29 години
„…Аз много обичам цвят пепеляв blond, всички нюанси на блонда.. вече две години използвам боя Естел де лукс високо руса /101. Сама по себе си боята е много лека и с приятен аромат. (Тази боя се продават в специализирани магазини за фризьори. Аз мисля, че момичета, които искат да пепеляв блондин, няма да съжалявате. Цвят на толкова неутрален и студен, и между другото-косата ви е суха и лъскава. Много достъпна цена и добро качество…“

На върха Дины 37 години
„…И ето аз съм тук тон Вэла 12/1 да се използват в продължение на много години и не е изневерявал. Както и това, че е много мека, тънка коса не изгори кожата бързо и равномерно петна сива(20 минути) като цяло съм доволен…“

На върха на Sacho на 28 години
„…Аз използвам боя Palette Перла blond, цветът е много красив и естествен. Въпреки, че всеки избор има своите боя, в това отношение всичко е много индивидуално…“

На върха на Луси 33 години
„…Аз използвам боя за коса на Dave, Палет, Естел Гарньер, идеален за оцветяване само в корените, и затова toiruu косата пепеляв тоник…“

На върха на Олга 28 години
„…Да, това също е важно да се използват оттеночный шампоан за поддържане цвета на косата…“

Theme by Anders Norén