прически

Цвят на косата 2019, модни тенденции

Определящ тенденция на новия сезон са най-разнообразни цветове. Стилисти, разреден с ръце, сочещи към различни вкусове на вашите клиенти. От своя страна, дизайнери ще ви изненадат с необичаен цвят на косата и класически, вече е установено, тенденции на сезона. И днес ние ще се опитаме да разберем на косата-пресни. ру, какви нюанси на косата, най-популярни през 2019 година, а и говорим за новини от модния подиум.

Тъмни, светли, червени или черни? Кои нюанси на косата, най-популярни през тази година? Разглеждане на мода този сезон, може да се види, че всеки от тези нюанси са присъствали на подиума модата по време на дефилетата за 2019 година. Но все пак, кой цвят е най-популярен?

Бежово blond: основния тренд на сезона!

Кафяв цвят на косата, който е бил толкова популярен през миналата година, отново набира скорост. Днес той е по-ярък, наситен и ярък цвят на косата. Но тя все още изглежда много естествено и „отговаря“ една блондинка само две сенки. Това е черно-кафяво с пепельным или пшеница с нюанси на кафявото. Този нюанс на косата искате да се обадите бежово с изразена сребристи ноти. Изглежда много стилно и светло. Въпреки това, разработчиците подчертават, че този сезон всичко вниманието е фокусирано върху красотата и здравето на косата. Косата трябва да изглежда не само естествено, но и отделят естествен блясък. Всъщност всички нюанси на блонда, през 2019 г. той ще бъде на върха на популярността!

Hair color 2019: fashion trends

Стил на снимката. com

По-специално е популярен цвят пепеляв блондин наистина е представен в много колекции на на водещи марки. Богат пепеляв блондин може да се намери в колекцията от Тори Бърч. Много лек пепеляв блондин – натиснете 2019. Моля, обърнете внимание на най-различни нюанси в колекцията на Гучи.
Кафявите нюанси на косата все още е на мода. Важното е тук да се подчертае известни дизайнери в бежово-кафяви нюанси е характерен сребърен блясък. Тази година е подходяща натурален кафяво цвят на косата, ярки примери могат да бъдат намерени в колекцията на Роберто Кавали и Келвин Клайн.

Hair color 2019: fashion trends

Стил на снимката. com

Червена коса: 2

Оранжева и червена боя, все още заемат господстващо място в подиумной модата. Тази година, червен цвят на косата става по-светъл, и до голяма степен благодарение на богатото портокалови нотки. Просто гледам на цвета на косата от новата колекция Tadashi а шоджи.
Ако говорим за разнообразие от червения цвят, тогава може да има цвят на косата канела. Той поставя на първо място на Известния дизайнер Зак Позен. Тя изглежда перфектно за есента, защото за пореден път се подчертава тема сезон. Топли креда нюанси и сенки на косата с топъл мед, представени в колекция на Томи Хилфигер.

Hair color 2019: fashion trends

Стил на снимката. com

Кестенява коса и всички нюанси на бежово

Обичам шоколадови нюанси се проявяват в много дизайнери. Наистина, някои от момичетата са подходящи единствено кафяви нюанси за косата, които се преливат и шоколадов блясък. Тази година луксозен шоколадов цвят на косата е бил забелязан в колекцията Прабала Гурунга.
Специално внимание този сезон е отделено на тъмно кестени нюанси на косата, те са на върха на популярността. Няколко добре известни марки ги използва, за да се допълнят с нова колекция.
Един от най-красивите нюанси стана тъмен шоколад от колекцията на Родарте. Нов популярният нюанс 2019 година-е кафява, трюфел, който сме намерили в колекцията на Lacoste.

Hair color 2019: fashion trends

Стил на снимката. com

Черен цвят на косата

Черен цвят на косата тази година става най-популярните сенки на Мода пистата, а всички лаври подаряват светло кафяво нюанси и руса коса. Въпреки това, на подиума модата, той все още присъства в колекцията на Таня Тейлър.

Hair color 2019: fashion trends

Стил на снимката. com

Модно боядисване на косата 2019: преглед на тенденциите

Тенденции в света на боядисване на коса не стои на едно място. В този сезон на върха на популярността техника за оцветяване на косата, наречен „балаяж“. Балаш тонизиращо средство за оцветяване и осветление направления на косата лесен начин за боядисване на коса. Съветникът на всяка форма, т.е. вертикално петна косата, като художник с четка. В процеса на боядисване выбеленным прядям коса, петна основния цвят. Това дава основание дълбочина на цветовете и създава ефект выгоревшей на слънце коса.
През 2019 г. трябва да се обърне внимание на цвета в омбре стил. Не забравяйте, обаче, че тенденцията е само на натурални бои за коса. Въпреки това, класически техники за боядисване на коса, като melirovanie и оцветяване на коса също е в тренд.

Hair color 2019: fashion trends

Hair color 2019: fashion trends

Hair color 2019: fashion trends

Цвят на косата 2019 светло кафяво на цвят и светлите нюанси. Те дадоха ръката. На второ място-червени нюанси на косата и цвят на шоколад. Най-популярният оттенък този сезон се оказа черен цвят на косата, и всичките му нюанси.

Hair color 2019: fashion trends

Hair color 2019: fashion trends

Hair color 2019: fashion trends

Hair color 2019: fashion trends

Hair color 2019: fashion trends

Hair color 2019: fashion trends

Модни ви идеи и добро настроение!

Theme by Anders Norén