стил

Цвят лилав — като на срещата

The color purple — how to matchИма в психологията на цветовото възприятие. Няколко десетки години лилав цвят в облеклото, причинени на други почти шок. И психолози твърдят, че лилав цвят избират хора, или творчески или проблеми в психиката. Но през последните няколко години, лилаво облекло се съхранява на последен писък на модата.

В гардеробах хора от различни поколения бяха пълни с дрехи в различни нюанси на този цвят: лилаво, лавандула, люляк, лилаво. Аз се радвам, че в нашето сиво-черно еднообразието връхни дрехи (якета, шлифери, палта) въвежда нещо ярко.

Лилаво-това е една от ивици на дъгата. В природата той се среща не толкова често: теменуга, сливи, грозде, патладжан. Я получават чрез смесване на червено и синьо. Първият е свързан със страст, бунт. Второто решение, тишина, спокойствие. Светлите нюанси подчертават чувственост и тъмна духовност. Въпреки това, по време на депресия, се препоръчва да се изключи лилав цвят на дрехи от гардероба ви.

На какви цветове да се съчетават с лилаво?

Психолозите твърдят, че изборът на цвят ще се спрете романтична, с добре развита интуиция. Въпреки това, ако изберете дрехи от този цвят, са в опасност да загубят блясъка на кожата.
The color purple — how to matchЦялата палитра от нюанси на лилаво могат да бъдат разделени в четири групи:

  Наситените тъмни (цвят слива, патладжан); светло прозрачен (цвят теменуга, люляк); палитра с червеникав оттенък; палитра с сизоватым оттенък.

The color purple — how to matchДрехи в цветове първия сет нюанси Роял (спомнете си мантия на царете!). Перфектната комбинация с бял и черен, сив цвят, нюанси на синьо, в класическия вариант и лилаво със синкав оттенък. За да създадете ярък и привлича вниманието на околните начин използвайте:

  Корал; оранжев; злато; тъмно лимонов; малина; розов; светло-зелен; цвят на смарагд.

Помежду си нюанси в тази група виолетов цвят могат да се комбинират, но много внимателно, тъй като може да бъде претоварен. Искате ли да се избегне квартал на пръстови други цветове, е валидна на геометрични шарки в бяло и черно.
Комбинацията от тази група нюанси на лилаво на цвят, с ярък или неутрален оттенък.The color purple — how to matchВтората група нюанси, свързани с пурпурни през пролетта и лятото. Тези цветове лесно се възприемат лесно и са съвместими с другите. Чудесен тандем получава с:

  Сребро; светло сив; пастелни тонове на прасковено, розово, светло зелено; бял; мляко; сметана; лимон; бежов.

Помежду си те се комбинират добре.
The color purple — how to matchТретата група е най-капризна. Добра комбинация от работа във връзка с:

  Бял, млечен; светло бежов; сиво; кафяво; бордо.

Обичка и маджента не се препоръчва да се комбинира с ярки цветове. За да се създаде един много ефектен начин, трябва да се включи в синьо-лилаво и червено-лилаво. Лилав цвят може да се комбинира с класически син оттенък, или спокоен розово и зелено.

Четвъртата и последна група добре се съчетава с неутрален, тъмно зелено и тъмно лилаво цветове.

Бял, млечен и екрю ще стане идеален спътник в тандем със синьо-лилаво и черно няма. Въпреки че в ежедневието дрехи, може би комбинация, но на черното трябва да е повече.

Как да създадем правилния образ?

The color purple — how to matchВсеки вид външен вид и структура на парчета може да има в гардероба си дрехи лилаво нюанси. Струва само трябва да запомните някои правила:

Вие не можете да лилаво „главата до петите“. Колкото по-светла коса и кожа, като по насыщеннее и по-тъмно лилав цвят в облеклото. Колкото по-тъмна косата и кожата, толкова по-ярка може да бъде нюанс на виолетовия цвят в облеклото.

Може да се каже, че лилав цвят стройнит. Имидж на бизнес-дамата добре ще е тъмно-лилав оттенък по всяко време на годината.

При създаване на изображение с лилав цвят, следвайте правилото на трите цвята:

  Наличието на първи основен цвят, а вторият трябва да бъде първа, трето, дава образ на съвършенството.

За да направите образ на загадъчен и възхищение на посетителите, ще ви помогне комбинация от лилаво с тюркоаз, оранжево, жълто и златисто-кафяв.

Ако не искате да създадете по старомоден начин, не използвайте много дрехи лилав оттенък.

Сребърни бижута не може да бъде по-подходящ за образа в лилав цвят, и придаване на уникалност.

Златни сандали с елегантен лилав рокля ще създаде кралския начин.

С какво се съчетава лилав цвят в облеклото?

The color purple — how to matchЛилави дънки-скинни перфектно с:

  • Класически

Ризи

  пастелни цветове; дамски блузи в студени нюанси; спортен бяло и бежово t-риза, черно сако; черни жилетки с къси ръкави, черно яке; тъмно сиво палто.

Тези параметри са безопасни и подходящи за всички млади жени. За да придадат завършеност този начин, използването на сребърни или златни бижута, или стилен дърво, кожа ЕКО бижута.
The color purple — how to matchЛилави класически панталони, построени с едни и същи тоалети, но и яке е да изберете класически стил в същия цвят като панталоните или много близък цвят.
The color purple — how to matchРокля виолетов цвят самодостаточные сами по себе си. Те не трябва да бъдат претоварени аксесоари и допълнителни елементи в облеклото. Затова украса-добре е да изберете малък сребърен или златен. Дамски чанти и обувки най-добре да изберете един цвят. Красива дълга лилава рокля с конец на перла и цвят обувки и клатч.

Theme by Anders Norén