Цветен френски нокти: тенденции 2019

Colored French nails: trends 2019

Френски маникюр или френски маникюр бял вариант не е толкова популярен като цвят интерпретация, която се превърна в един от най-големите новости 2019 г. в дизайна на нокти, фото-илюстрации, които могат да се видят на страниците на Instagram от водещите майстори на маникюр. Предимство на тази конструкция е, че ноктите изглеждат не по-малко рафинирани, но резултатът далеч эффектнее и по-оригинално.

Така че, ако ви е омръзнало рутинни, и вие в търсенето на нови и свежи идеи, ви предлагаме няколко уникални примери за такива съвременни френски.

Colored French nails: trends 2019

Най-добрият дизайн на идеята за цветен френски маникюр

Цветен френски маникюр — това е не само новост, а също и възможност да се съчетаят в един маникюре в същото време ярък и креативен дизайн, при това не от претоварване го хитро-мъдър детайли и трикове за нокти изкуство. В тази връзка, днес е образувала множество вариации на този маникюр, сред които най-популярни. Към тях се отнасят:

  Rainbow. Прост, но колоритен начин дизайн цветни френски. Същността му е в това, че „усмивка“ от цветен слой се нанася под формата на тънки ивици последователно, създавайки един вид имитация на дъгата.

Colored French nails: trends 2019

Дъгата френски маникюр с наклон

Colored French nails: trends 2019

Важно! Rainbow хармоничен дизайн изглежда добре на дълги нокти, тъй като той позволява в пълна степен олицетворява идеята, но за кратко може да се постави само 2-3 цветни ленти, което не изглежда толкова впечатляващо, и можете да видите, като разгледате предложените от снимки. Colored French nails: trends 2019

Френската техника „счупени стъкла“

  Шарени. Характерни са идеално прави линии и контур, по протежение на границата на френския вертикално или хоризонтално. Този маникюр често се счита за привилегия на лятото, тъй като той най-вече е оформен в морски стил в синьо-бяла ивица.
  Блясък. Елегантен и изразителен френски, които украсяват случайни или вечер начин. Същността му е в това, че чрез „усмивка“ ленти се разпространява цветни пайети, създавайки чист плавни преходи от един цвят към друг. По същия начин може да се постави декоративен пясък, слюда, фолио и камимусуби.

Colored French nails: trends 2019

Френски блясък

  С кристали. На френски с россыпью разноцветни камъни за нокти ще създаде запомнящ се дизайн на маникюр. Те могат да се разпространяват успоредно на границата на френча, по диагонал или дори перпендикулярно. Ключът е в това, да се използват малки цветни кристали, които ще създадат по-изчистени и гладки преходи.

Colored French nails: trends 2019

На френски с ивици и кристали

  С моделиране. Често в този случай, просто еднакво или Дъгата френски маникюр, в която безименния пръст на ръцете, украсени съраунд с с гипсови орнаменти във формата на крила на пеперуда, клонки или от различни цветове.
  Бял, с боядисани дръжки. Това е новост 2019 аналог на класическия френски, в който линия усмивки на ноктите си остава бял, а в основата на цвят, с пускането на пръста си пръстен с кристали или модели. На снимката по-долу са дадени примери за оригинално изпълнение на този проект.

Colored French nails: trends 2019

Светло яке за вечерно излизане

  Мозайка. Такъв безупречен френски изглежда ноктите квадратна форма. Същността му е в това, че по протежение на горната линия на „усмивки“, а понякога и извън, по-тъмен цвят боядисани, клетките, които в последствие са пълни с цветни лакове или пайети.

Colored French nails: trends 2019

Colored French nails: trends 2019

Важно! Днес на разположение са етикети с най-замысловатыми и сложни проекти, благодарение на които можете да спестите време за маникюр и измъчвани с модел на френския „усмивка“.

  Аквариум. Оригинален дизайн, който включва в себе си повече цвят „усмивка“ за налагане на аксесоари под формата на цветя, плодове, пеперуди, Бръмбари, червеи, или прилагането на една проста рисунка. Като най-горния слой на ноктите се нанася прозрачен гел.

Colored French nails: trends 2019

Ярък цветен френски маникюр с рисунки

  Омбре. Цветен френски маникюр, с наклон изглежда добре на ноктите абсолютно всякаква форма, включително миндалевидное тялото. Плавни преходи цвят по линия „усмивка“ в същото време създават ярък и лек дизайн. Тази година няма определени правила на симетрия, често на френски език Омбре на всеки нокът различни цветови комбинации.

Colored French nails: trends 2019

Аквариумное обзавеждане и креативни цветни яке

  Курчавая. Диагонал, с V-образна или просто плоска форма „усмивка“ много, дори проста и незамысловатая френска. И в дует с ярки цветови комбинации и различни аксесоари превръща елегантен и модерен дизайн.
  Мат. Бархатистая матова текстура на ноктите-това вече не е новост, но е важен елемент, широко използван в Нийл арт дизайн, включително дизайн якета цвят. Днес той се смята за най-популярният маникюр в цвят базата с маркиран границите на нокътната плочка и равна линия „усмивки“.

Colored French nails: trends 2019

Цветен френски маникюр с матиран ефект

Днес френски цветен маникюр е станал модерен алтернатива на класическия вариант. Като основен бял, това яке перфектно се вписва в всяка, дори и най-скучен начин и да стане ярък вкус.

Colored French nails: trends 2019