Чорапи – всичко за изкусителни елегантност

Stockings – all about seductive eleganceЧорапи — красивата част от гардероба на жените. Чорапи едва ли се нуждаете или много практични, но се подценява влиянието им върху мъжете явно не си струва. Те винаги ще бъдат от значение в ежедневието, така и в по-интимна обстановка.

Първоначално чорапи са изключително мъжки предмет на дрехи, но с течение на времето техните добродетели са в състояние да оценят и момичета.

Какви чорапи? Техните разновидности

Има много възможности за засаждане — от прости, класически модели, до дръзко „кубинска пета“. Каква е функцията на всеки модел и как най-добре да ги носят? Нека да погледнем истината в очите.

Прозрачни чорапи са вечна класика. Други не могат да се досетите, че момичето, което носи чорапи. Но ги носител на постоянно усещане за топлина и комфорт, добавяйки ви доверие дори в сивите делници. Освен това, тънки чорапи на краката се стягат, което прави жената по-изящна и елегантна. Особено добри са тези чорапи ще бъдат с помощта на специален колан с шест колани, които не им позволяват да се плъзга и се събират в гънките, да причинява неудобство на собственика.
Stockings – all about seductive eleganceСъщо е любител на класиката трябва да направи всичко безшевни модели, подобни на обикновените чорапогащник, но завършва на нивото на бедрата. Те също могат да бъдат в два варианта: колан или закопчалки на велкро.

[Забележка]чорапи с шевове в контрастен цвят, визуално правят краката по-дълги и по-тънък. Шев на тези модели, като правило, преминава по цялата дължина на краката от бедрата до петите.[/Забележка]

Най-смелите дами, как дързост чорапи с кубинска пета. Тяхната отличителна черта е, че петата подчертани от контрастни цветове, като червено, от което може да нарасне същия шев. По-дискретно, но не по-малко интересен вариант — солидни или прозрачни чорапи с петата и шев черен цвят.

Как носенето на чорапи? Няколко правила и съвети

Подобно на много други модни атрибути за отглеждане, има и някои правила, спазването на които е добър знак.

    Никой не трябва да се досетите, че една жена, която носи чорапи, а тя не иска. [Забележка]Има няколко категории дрехи, които не трябва да носят такива дрехи. Тук са плътно прилепнали рокли от фини материи, къси поли, къси панталони и плътни панталони. В комбинация с тези чулками ще изглежда или просто неуместно или вулгарно.[/Забележка] под леките си дрехи по-добре да изберете чорапи цветове голи. Обаче ги тон трябва да се слее с цвета на вашата кожа. Собствениците на аристократичной бяла кожа едва ли е подходящ чорапи с подчертан ефект на слънчеви бани. От по-плътен плат за дрехи, облечена върху вас, толкова по-тъмен трябва да бъде и чорапогащи. С леки рокли и поли изглеждат добре, прозрачни модели, както и повечето бели подходящо ще изглежда със сватба рокля. Все пак, това не означава, че трябва да ограничи своята фантазия — експериментирайте! Дантелени чорапи или модели с ярки щампи са по-подходящи за момичета с тънки крака. Те са в състояние визуално добавяне на обема и винаги хващат окото. Чорапи с вертикален шев отзад е много привлекателен вариант. Но да ги носят също така се препоръчва обладательницам снажен краката. За работа е да се избере прости и елегантни модели. Вените и други модели са най-подходящи за вечерни събития.

Под Какво да се носят чорапи?

Облекло
Stockings – all about seductive eleganceНепрозрачни чорапи прекрасно с не много плътно прилепнали рокли и поли на средна дължина. Следователно, те трябва с повишено внимание да се комбинират с поли под коляното — те могат да скъсите визуално краката. За такива случаи са прозрачни чорапи.

Ако тя реши да се носят всички бели, след това изберете чорапи, може би е по-добре да остане в ефрейтор.

Любителите на стила casual ще хареса на разнообразни възможности с оригинални ярки цветове и щампи, които ще добави пикантност към избрания образ.

Ами чорапи ще изглеждат чудесно с различни маскарадните костюми. Но в този случай правилата на играта вече ще диктува канон в ролята.

Обувки
Stockings – all about seductive eleganceНай-добрите чорапи ще изглеждат чудесно с елегантни туфлями на висок ток. Обувки, мокасини, кецове и сандали тук ще е ясно не на място. Леки, полупрозрачни чорапи можете да вземете един чифт елегантни обувки или дори сандали. За по-обилна варианта стилисти съветват да избират обувки, затворени чорапи и пятками.

Снимки на изображения, както носенето на чорапи:
С роклята
Stockings – all about seductive elegance
С пола
Stockings – all about seductive elegance
С къси панталони
Stockings – all about seductive elegance