маникюр

Червен маникюр 2019-2020: 20 невероятен нов сезон

Искате ли да създадете максимално женствена за нокти изкуство? Защо не се свържете с колор тренд 2019-2020 — червено? Червен маникюр разтопят сърцето не само жените, но дори и мъжете. Защото това изглежда невероятно впечатляващо, equaline и светъл. Освен това, не забравяйте, че тонът съчетава добре с всякакъв стил дрехи и с всякаква дължина на нокътната плочка.

Така че, ако имате къси нокти — съветвам ви да се консултирате с минимализму. Стилен дизайн може да се изработи с гланцова или матова повърхност. Докато нийл арт може да бъде като однотонным, така и в стил на Фън-Шуй. За извършване на маникюр ви интересен декор или малки модели, които не трябва да бъдат много, за да не се претоварвайте дизайн. Същото се отнася до популярните техники.

Но ако сте собственик на дълги нокти, можете да се отдадете на смели експерименти. Обикновен червен маникюр е малко скучно, затова по-често го комбинируют с други мирни нюанси и задължително красят популярни уреди за маникюр, декорации и рисунки. Най-важното, най-често това е дизайн използва всички наведнъж. Но в разумни количества. Например, техника гол смеси маникюр превъзходно с червен капак, а ноготочки допълнително украсени с пайети и геометрични рисунки.

Не по-малко интересно изглежда червен маникюр с tirkai, с разбито стъкло и уеб-гел. Последната през 2019 година набира популярност и ви позволява да създадете уникални рисунки, които смайват със своята краткост и стил.

Кратък експеримент с червен лак за нокти може да бъде безкрайно, което прави от професионалисти на нокътната индустрия в света, с участието на все нови и нови невероятни идеи, които ще направят ноктите на жените са невероятно красиви и модерни.

Червен маникюр 2019-2020: най-модни идеи от широка мрежа

 

Theme by Anders Norén