Черни пръстени, оригинални бижута и хубава обстановка. Ако това не е черно злато, в който се казва, Милитта, тези пръстени често са много маса цена, защото те са направени от стомана, титан, керамика, въглеродни влакна и други материали. Благодарение на по-ниска цена на тези украшения, отварят нови хоризонти за експерименти с образи и стил.

Черен цвят в пръстени от различни сплави и титан се постига чрез устойчиво покритие. Покритие титанов пръстен може бързо се покрива от драскотини и пръстен веднага да губят. Керамика и въглерод може да бъде напълно черни, така че те не се страхуват от надраскване, това е голям плюс. Ако изберете между керамика и въглерод, ние трябва да се помни – керамика склонна към напукване и неговата структура по възраст. Оказва се, че въглеродът е най-надежден материал за черен пръстен.

Black rings carbon fiber, titanium and ceramics
Black rings carbon fiber, titanium and ceramics

Въглеродни влакна силен композиционен материал. Структурата му се състои от въглеродни влакна са здраво преплетени. Освен това, пръстеновидна структура, добавете смола и конци, и всеки нов слой най-горния слой на конци, промяна на ъгъла на плетене.

Основното предимство на въглеродни влакна в неговата здравина при малко тегло. Въглеродни влакна е по-лесно от алуминий. Въпреки това, че нишките, от които е пряко и диоксид, фини, те са устойчиви на повреди, им е много трудно да се прекъсне. Ракита основа позволява да рисувате с въглеродни пръстени на различни проекти и чертежи. Всички въглеродни пръстени се отличават с висока здравина и в същото време изглежда стилно и необичайно.

Black rings carbon fiber, titanium and ceramics

Защо днес са популярни пръстени от черна керамика и въглеродни влакна

През 1990-те години сме обичали злато, но повечето тежки златни украшения, носени от хора с ниска култура, така че сега масивна верига и няколко пръстени опошлили. И все пак, сега съвсем други настроения в обществото, все повече и повече хора спестяват на пейзажа. Съвременните млади хора могат лесно да похарчи 50 000 до 60 000 евро за телефон и бижута не е готов да похарчи 5000 рубли.

В някаква степен неразумно система от ценности, защото златото последните години последователно покачва, и след няколко години ще отиде в кофата за боклук. Но днес ние няма да се рови в разумността и целесъобразността на закупуване.

Black rings carbon fiber, titanium and ceramics

Материали и модерни декорации могат да отразяват постиженията на науката и техниката. Например, пръстени от въглеродни влакна. Този материал често се свързва с висока скорост коли и сгради приспособления. Затова пръстени от въглеродни отразява страстта на високите технологии собственика си и бъдещето като цяло. Използването на въглеродни влакна в бижута символизира развитието на техническия прогрес, бавно вземане на пътя си в бижута в света.

Още черен пръстен на въглерод може да бъде по-подходящ за стил и отразяват състоянието на душата. Понякога тези орнаменти имат символично значение, например, за да се обозначи принадлежността към едно от малцинствата.

Black rings carbon fiber, titanium and ceramics

Черен пръстен като символ на asexuality

От 1960-те години, секса стана толкова много, че за някои хора това упражнение, уморен и отвратен. Някои хора се раждат с намалено желание, други предпочитат да извървите пътя на духовното и интелектуално развитие. В крайна сметка, има хора, които мразят секс, те се определят като група от сексуални малцинства – безполово.

Безполово чрез, може все още нищо не се различава от обикновените хора, те се разбират добре с други хора, да имат любим работата и приятелите, но те нямат жажда за удовлетворяване на сексуалното желание. Те могат дори да създаде семейство с мъже и жени, сходни виждания за отношенията.

Black rings carbon fiber, titanium and ceramics
Black rings carbon fiber, titanium and ceramics

Днес за повечето хора подобно явление абсурдна, много хора смятат, че този вид лудост, присъщи на нашето време. В действителност това не е така. В царска Русия е имало много двойки, които са имали близки отношения. Тогава това се наричаше – те живееха като брат и сестра. В тези дни, отказ от секс е било направено в името на духовното израстване и е считан за духовен подвиг. Сега това явление се възприема лудост.

Във всеки случай, безполово реалност, те са черно-бели, сиво и лилаво знамето и други символи. Черен пръстен е най-красива и достъпни символ на ориентация на дисплея. Безполово носят черни пръстен на средния пръст на дясната си ръка. Материал на пръстена не е от значение, това може да бъде gold, carbon, титан, с покритие или керамично.

Black rings carbon fiber, titanium and ceramics
Black rings carbon fiber, titanium and ceramics

Освен евтини черни пръстени, направени от наличните материали, производството на бижута и дизайнери предлагат луксозни бижута черен цвят. В такива пръстени се допълват инкрустации от въглеродни влакна и изделия от благородни метали, и дори истински скъпоценни камъни като диаманти. Никой не знае, че този пръстен на пръста си, за 400 рубли, с алиэкспресс или дизайн парче въглерод диаманти и платина за на 400 000 рубли.

Black rings carbon fiber, titanium and ceramics
Black rings carbon fiber, titanium and ceramics
Black rings carbon fiber, titanium and ceramics