стил

Черна тениска: 12 най-красиви модели

Черна тениска-това е център на стил и гъвкавост. Такава дреха е изключително популярен сред жените е съвсем различна възраст. Идеален за снажен жени, и бухать. Черна цветова палитра, както всички знаем, е просто създаден, за да се прикрият недостатъците на фигурата. Дизайнерите смело експериментират с черна тениска и да правят от себе си елегантен обикновен модел, така и изключително стилни с щампи, бродерии и дори декор. Днес ще видите най-красивите модели черна тениска, и да разберете, какво да се носят по един или друг сезон от годината.

Черно t-риза + панталон

Практиката показва, че черната тениска е изключително гъвкав. Това означава, че той ще изглежда добре не само с всяка цветова палитра, но и в идеалния случай да се свърже с почти всички дрехи почивка. Ние ви предлагаме да погледнете в интересна комбинация ризи и панталони. Ако говорим за най-новите, може да се използва безопасно в начина на модели скинни, приятел и клеш. Разредете лук черна тениска и панталони ви маратонки, сандали, маратонки, обувки без гръб, сандали и дори обувки.

Черно t-риза + дънки

Най-популярната комбинация при жените в съблекалнята е черен t-риза + дънки. Както и в случая с панталони, можете да избирате различни модели, докато те ласкае фигурата ви. Допълни ансамбъл може да токчета, Токчета на платформа или на нисък движение и аксесоари, можете да използвате стилна чанта и клатчи и модерни раници. Не забравяйте и за в капитала им, например, лук с черна тениска, можете да добавите шапка федор. И връхни дрехи, достатъчно е да се използват модерни якета.

Черно t-риза + шорти

Ако искате да бъде интересен и удобен летен образ, можете да се свържете с черна тениска и шорти. Последна можете да плета и деним. Черна тениска за предпочитане да изберете да отпечатате, а краката са обути интересни сандали или чехли.

Черно t-риза + панталон

Черна тениска и чудесно ще се впишат в образа на с пола. Предлагам ви да гледате на момичетата в мини поли, и по-възрастните жени големи модели, като например молив, Пола плисе, сенници, щори, Пола-trapeze, с мирис или на слънце.

Черно t-риза + работно облекло

Не бива да се пренебрегва такава дреха, като гащеризон. Той също ще бъде интересно да видим с черна тениска, особено ако създавате случайни лук за разходки. Такъв набор от удобни и достатъчно стилен, ако можете да добавите към нея, например, сламена шапка и чанта. На краката могат да се носят сандали, клин сандали или чехли.

Черно t-риза + яке

Интересен начин с черна тениска можете да получите, ако добавете модерен яке. Наскоро, този предмет гардероб станала изключително популярна сред женското население на планетата. Можете да предпочетете модерен яке, каре или обикновена, всичко зависи от вашите предпочитания. Говорейки за усилията си, тогава най-добрият начин е да се използва оборудвана панталони или дънки и маратонки или стилни обувки.

Черно t-риза + яке

Ако искате да направите стилен начин е през пролетта или есента, с черна тениска, аз го предлагам допълни пиджаком. Хармонично това ще яке от деним или кожа. Допълни лук предлагам оборудвана тесни панталони или модни пола-молив. Не трябва да забравяме, че в последно време е много модерно да се направи лъкове напълно обзаведен в един цвят. Именно затова ви препоръчваме да гледате на невероятно красиво и просто комбинация от черни якета, черни кожени якета, черни тениски, черни дънкови, черни обувки и черна чанта.

Коя снимка ви харесва най-много? С нетърпение очакваме вашите коментари!

Theme by Anders Norén