прически

Черна коса и нюанси на блонда: 12 луксозни зимни идеи

Търсите нова прическа, но не мога да намеря нещо, което ви харесва? Може би искате да съживи косата си черна, но не знаете как? След това ние сме тук, за да ви помогне да отговорите на вашите въпроси! Ние открихме 12 най-добри идеи черна коса със смес от блондинка. Блондинка перфектно се допълва от черна коса. Вие ще намерите всички нюанси, като се започне от топли тонове към студено.

1. ПЕПЕЛЯВ БЛОНДИН С ДЪЛГИ ВЪЛНООБРАЗНИ

Следващата ни идея е великолепен пепеляв блондин. Коса в едни светли, но черни корени и елегантно съчетани с тъмни. Можете да пресъздадете този прост и колоритен начин да се свържете с вашия стилист. Този красив оттенък на блонда идеален за дълги Боб.

2. ПЛАВЕН ДОБАВИ СВЕТЛИ КИЧУРА КОСА

Ако се нуждаете от по-тънки кичури, можете да изпробвате нещо подобно. Косата е по-тъмна от корена, и постепенно се превърна в малко по-лесно, а повечето от съветите няма да бъде поразително. Това е елегантен начин да съживи косата.

3. ЧЕРНА КОСА СЪС СЛЪНЧЕВИ ОТБЛЯСЪЦИ

Черна коса, понякога може да изглежда прекалено тъмно. Ако смятате, че вие и вашата коса да се направи на тон по-светъл цвят, може да се опитате да добавите малко на слънце. Коса, черни, кафяви и постепенно подсвечены ярки цветове. Многотоново създаване на красив плаж и слънчеви прическа, с така необходимите през зимния сезон.

4. ЧЕРНИ КОРЕНИ И СВЕТЛИ ЛЕД

Желаете ли да обновите вашия поглед за зимния сезон? Тогава опитайте тази прическа! Руса, използвани тук, са много леки и лек, той е подходящ за студените сезони. Пресъздаде този стил или се оставя косата по-тъмна, добавяйки само отблясъци.

5. ЧЕРНО И КАФЯВО ВЫМЕТАНИЕ

На следващо място, ние имаме перфектната комбинация. Цвят на корените черни, а след това постепенно става по-светло-кафяв до много светло кафяво. Това е промяната на цвета прекрасни! Този цвят идея е най-подходящ за дълга коса.

6. ЧЕРНО С ТОПЛА ЗЛАТО

Имаме идея за красива черна коса с топъл златист блондинка. Цвят се добавя в средата. Можете да изберете този стилен техника, осветление или осветление, който отива към корените. Това е страхотна идея, вие ще изглеждате невероятно.

7. КОМБИНАЦИЯ ОТ ЧЕРНО, КАФЯВО И РУСА КОСА

Освен това, ние въведохме бляскав и стилен вид. Основно използван за средна дължина на косата. Черен цвят с ярки отблясъци. Това е ефектен и лесен за използване идея, която допада на всички.

8. ЧЕРНО И БЛОНДИНКА МЕД КОСАТА

Ако не ви харесва много светла и ярка блондинка, опитайте топъл и сладък такъв. Косата красива подсвечено страхотен тъмно-светло на цвят. Това стилно решение за коса ще очарова околните.

9. ЧЕРНА КОСА СЪС ЗЛАТНИ БЛОНДИНКА

Придават на косата бляскав вид. Косата отново е тъмно, и след това постепенно се сливат в прекрасна ярка блондинка. Можете да отидете на по-смела стъпка е добавянето на множество ярки отблясъци. Такава коса, изумителна и придава на косата красив външен вид.

10. ТЪМНИТЕ ТОНОВЕ С МАЛКО СЪВЕТИ ЗА ОСВЕТЛЕНИЕ

Ако не сте готови да се блондинка, тогава тази идея е за вас. Повечето черна коса и само в края се добавя, топъл светъл тон. Можете да пресъздаде този образ, или да се опита друг нюанс. Ако вие се съмнявате, това е добър начин, първо да опитате цвят на себе си, а после реши, че отношението към блондинка.

11. PLATINUM BLOND И ЧЕРНО

Имаме още платина на изображението. Имаше тъмни корени и всички косми по света свършва. Цвят стилни костюми и модерни жени. Това би било идеално за зимния сезон.

12. ЧЕРНИ И БЛОНДИНКА БОБ

Последната идея е, че ние трябва да покаже, че е голям Боб. Боб е малко по-кратък, отколкото на другите, ние го показа около брадичката. Той е с тъмно-черен корени с добавянето на светли и кафяви цветове. Това е красива прическа и подходящ за пищните и бляскавите дами.

Като сте подали на идеята? Бъдете сигурни, че те ще бъдат привлечени към вас погледи на околните!

Theme by Anders Norén