Черен цвят в облеклото

Думата „черен“ произлиза от латинската „sordes“, което означава „мръсен“ или „замърсени“. Черен на цвят, така че много любители на модницам, че такива „обидни“ думи като „мръсен“, не искам да го наричат.

Красив черен цвят и дизайн дрехи

Черни на цвят само на пръв поглед може да изглежда скучно, това е цвета на добрия вкус. Присъствие в черно, не може да бъде игнориран. Представяме черен цвят, рядко някой задава въпрос – какъв е на цвят? Но, въпреки това, нюанси на черно, много. Ако ти харесва, черно кадифе и черна дантела, черно трико или черна кожа, и там, и там черно, той изглежда по различен начин. Т.е. тъкани с различна текстура, ние може да видим и черни нюанси.

The black color in clothes

Кой е черен? Черен цвят зависи от нашето възприятие, така че различни нюанси на черно изразява различни усещания, например, тънък черен воал, тъжен Цвят черен креп, дълбок цвят черно кадифе, богато черно тафта цвят, струящийся черен шифон, струящиеся, лъскав сатен, блестящи цветове черен лак.

1. С черен цвят, великолепно се съчетават накити и бижута. Но на черен фон ясно се вижда прах, прагове, нарязани на дефекти.

2. Черен цвят контрастира с цвета на лицето. Той може да подчертае лицето, да го направи по-впечатляващи, или за да се подчертае бледност, „уморен“ разполага. Особено в неприглядном формата, в черен цвят, ще означава тъмните кръгове под очите и торбички в това число.

3. Този цвят ще се прослави обладательниц светла кожа, тъмна коса и ярко изразителен очи и руси жени с тъмни очи. Черен цвят, украсена с младите, с напредване на възрастта, на черен фон се откриват бръчки, назолабиални гънки, кожата е бледа и т.н.

The black color in clothes
The black color in clothes

Психология на възприятието черен

В психологията, черният цвят означава тишина, изолация, независимост, упоритост, избутва я на телефона и нарушаване на забрани. Това е цветът на младостта непокорни, екстремисти, траур, власт. Пънкари, рокери и други е субкултура избират този цвят като символ на отказ от ценности на обществото.

В Православието това е цветът на монашество, където той символизира бесстрастие и умиращия монах към светски живот, но това не означава, че скръбта за уж загубените ценности, а свободата от робството на светски удоволствия, в който място за просперитета на греха, и по този начин за смърт на душата.

The black color in clothes

Много хора предпочитат черен, като защитен механизъм. В същото време, други смятат, че това е цветът на депресия, униние.

Черен цвят на една страна – цвят на властите и на независимост, от друга страна, го е избрал народът несигурно чувство в него възможност да не показва емоции и не мисля за комбинации с други предмети дрехи. Наистина, черен цвят, ще направи незабележими липса на вкус и фантазия. Както виждате, черен цвят многостранна и противоречив. И избира всеки един от нас, въз основа на своите предпочитания и техния характер.

Черно извън модата, извън времето, извън възрастта. Той в най-приятелски отношения с благородни колиета и черни армейските обувки. Въпреки това, черен цвят може да бъде с нас и измама. Този цвят е безмилостен нашите възрастни хора. Затова се опитват да използват черен цвят за привлекателни и елегантни комбинации.

Ако сте си купили черни нещо, най-вероятно сте забелязали, че върви с всичко. Но това не означава, че трябва да се облече изцяло в черно.

The black color in clothes

Стилни правила за черен цвят

1. За да не изглежда като бяла овца, да следват правилата. Всички черни неща трябва да бъдат в един стил.

2. Не съвпада с общ поглед на черни неща, че същите текстура. Най-добрият начин ще бъде, ако всички подробности в пълна сянка помежду си, приятелка и фактура тъкан. Затова е толкова стилно и впечатляващо изглежда смокинг, където лъскави ревери и Мат, на базата на контраста между тях.

3. Целта не трябва да бъде на максимална прозрачност на тялото. В По-голямата си част това се отнася и за краката. Като е видял? Това означава, че в рамките на кратък период от черна рокля стилисти в един глас препоръчват черен чорапогащник – дебели или по-тънки, и чорапогащи са изключени. Отворени обятия и дълбоко деколте не е забранено, то има в по-голямата част на дъното трябва да бъде тъмно.

4. Ярки цветни орнаменти, не се препоръчва. Трябва да се носят сребърни бижута, колиета и огърлици бижута от платина и скъпоценни камъни. Златото може да бъде, но не винаги на имиджа на дама черно злато печели играта.

5. Прекрасно допълнение могат да бъдат черни ръкавици.

6. Косата трябва да бъде гладка и ароматна или подходящо бижу за коса, или на високи и буйни.

7. Грим трябва да бъде обмислено в детайли, основните елементи на това може да служи като тонален крем и пудра на прах и ярки червила.

The black color in clothes

Комбинация от черно с други цветове

Черно комбинируется с дрехи, различни цветове. Вечно модерна класика-това е комбинация от черното и всички нюанси на бяло. Този костюм изглежда елегантно и строго, така че е универсален.

Черно в комбинация с цветни нотки създава акцент в ярки цветове.

Черен и червен задорное и смела комбинация от придава ефектен, и в същото време аристократичный ефект. Тази комбинация винаги е бил модерен, уведомете ни, картини от миналото на известни художници, и едва ли тя ще е остаряла. Комбинация от червено и черно, за да спре жени, на които не е чужда на индивидуалност и независимост. Комбинация от червено и черно подчертава страст и увереност.

The black color in clothes

Черен с лилаво – доста печеливш вариант за вечерна рокля. Тази комбинация е много подходящ за делови и романтични образи.

Черен и сив. Не по-малко благородна прилича на комбинация от черно с нюанси на сивото.

Черен с пастелни нюанси. Когато създавате бизнес картинки черен цвят изглежда добре с пастелни тонове, нюанси на розово, мента, лавандула и много други нюанси. Такива снимки много се нуждаят може да бъде лек копринен шал или кърпа.

The black color in clothes

Черно и бяло графика

Черно-бели рисунки изглеждат добре по всички предмети за облекло. Пиле лапой, геометричен орнамент, черно-бели карирани карирани черно-бели грах, черен и бял, цветен принт, с много други шарки и мотиви, които винаги остават популярни.

За разлика комбинация от черното и всички нюанси на бяло – силен и активен метод, и така привлича внимание незабавно. Това облекло може да се счита за универсален, тъй като той е подходящ за всякакви случаи.

За да разгърнете пълния потенциал на черно и бяло, вие можете да се концентрирате върху един цвят, а втората се използват като акцент. Много светъл и оригинален начин можете да получите от комбинацията от тези два цвята, с помощта на комбинация от черно и бяло с неща, които печатат едни и същи цветове.

The black color in clothes

Черно отлично се съчетава с ярки цветове. И е по-лесно да се каже, черен върви добре с всеки цвят. Но за да се създаде добър имидж, обърнете внимание на лицето, косата, очите и стройно тяло. Не по-малко от всички нюанси на допълнителни цветове, за да изберете този, който ви подхожда.

The black color in clothes
The black color in clothes
The black color in clothes

Черен цвят в облеклото и модните тенденции

Всяка модата има в гардероба си малка черна рокля, черни обувки, черен панталон, черна пола-молив, черна чанта и черни ръкавици. И черно дантелено рокля! Това е фантастично красиво!

Черен често избират сами дрехите представители на различни субкултури и творческа личност. Стилисти понякога го наричат цвят на интелектуалци и индивидуалисти. Черен цвят в дрехите си, ще се създаде ясна линия, силует и перфектни пропорции. Но да направи това само ако кройка и силует на най-подходящия. Черно е на мода не само практически, но и за корекция на нежелани количества.

Черно в комбинация с ярки цветове създава бизнес комплект авторитарен начин, а в комбинация с ярки цветове – това е динамичен и мощен начин. За да бъде изцяло в черен костюм на бизнес среща, трябва да помислят добре. От една страна, черният цвят не може да се съмнява в определянето на притежателя му, а от друга страна, може да засили съпротивата от страна на опонентите си.

Черна вечерна рокля – това е страхотно. Вечерна рокля в черен цвят, почти винаги изглежда луксозно. Елегантна рокля, смокинг, малка черна рокля, дълго дантелено рокля, черно бархатное рокля или костюм…

Дантелено черна рокля създава интрига, тъй като позволяват да се види скритото под нея, голото тяло е толкова силно, колкото и вашата скромност ви позволява.

Черно палто е един от най-култови предмети дрехи. Това са всички, които искат да бъдат модерни във всяка ситуация. Черна козина гъвкав, элегантен и практичен, и затова е способен да създава различни образи в различни стилове. Черно палто – модел класика, която никога не излиза от тази тенденция.

The black color in clothes

Черни аксесоари

Черни обувки са подходящи за различни видове, не само облекло. Черни обувки ще е по-добре изглеждат черни чорапогащи. Едно решение е черен сак, който, в зависимост от формата и декор може да допълни всяко изображение – делови, ежедневни или вечерни. С черна чанта, правилното решение ще бъде черни ръкавици. Най-накрая, черни помпи, които се считат за класика от времето.

Украса за черни дрехи

Бижута могат да се носят разнообразие, класически вариант – част от перли, въплъщение на прекрасни, красиви, женствени. Но изглежда бижута от бяло злато, сребро, платина. Можете да използвате ярки декорации, но тя трябва да се внимава, за да не се губи чувството за мярка. Бижута като огърлици или колиета, ще изведе черен цвят на лицето. Това е особено важно за тези, които черно „не на лице“.

The black color in clothes