стил

Часовници с нестандартен дизайн: за по-силна и стилна

Гражданин елегантност CC2006-53Е

За да гледате впечатляващи от човека и нестандартен дизайн. Титанов корпус необикновени геометрични форми плавно преминава в елегантна гривна. Цялото това великолепие се образува хармоничен ансамбъл с красиви през цялата циферблатът е сив и тъмно сив цвят, които ясно и биологично изпъкват бели маркери и стрелки.

Watch with an unusual design: for a strong and stylishОсобено ефектно изглеждат секунди и показалеца на деня от седмицата, стилизирани контурите на самолети. В модела се използва винтова еко-drive система, които използват енергията на слънчевата светлина (за резервна мощност 720 дни).

И водоустойчивост до 100 м позволява на собственика да плуват или да се гмуркат с маска, без да махате гражданин с ръцете си.

В допълнение към стандартните усложнения под формата на прозорец с посочване на датата и показалеца на деня от седмицата на малкия набиране на пространството 7-8 часа, този модел съдържа вграден GPS-антена сигнала от спътника и коригиране на времето в зависимост от местоположението: около час мащаб часови зони с най-големите световни столици.

Морис Лакроа Понтос PT6248-SS001-330

Ефектен часовник с корпус от кръгла стомана с черно PVD покритие. Циферблат дълбок черен цвят съвпада идеално с черна кожена каишка и чист през цялата корпус ретро стил с голям, но е чист и щракнете върху главата, за да направи модел на хармоничните и екстравагантни.

Watch with an unusual design: for a strong and stylishШвейцарски механизъм със система автоподзавода няма да остави никого безразличен, но най-вероятно този съд ще се хареса на любителите на морето и гмуркане, благодарение на:

    Водоустойчив до 600 м., което позволява да изследвате тайните на океана, дори в по-дълбоки води;гумена гривна, която облегает китката и не се плъзга и кожата е най-горния слой гума позволява на модела да изглежда стилно и елегантно и луминисцентно покритие на стрелките и часови маркери.

Военни Sin и cos Лонжин наследство на Л2.832.4.73.5

Романтика и елегантност във военната стил — това е нещо, което тези чист и привлекателен „военни часовник“ с ненадмината точност швейцарски автоматични движения.

Watch with an unusual design: for a strong and stylishПрез цялата корпус от стомана, светло бежов циферблат и каишка от плат blendo-зелен — елегантен, но ярък… прости, но необичайно… безаварийна да се обърне към себе си.

Този модел, първоначално разработена за парашутисти на британската армия през 1940-те години е идеалният избор за любителите на необичайни модели на часовници. Специални характеристики:

    Сапфирен кристал, устойчиво на надраскване стъкло с многослойно антирефлексно покритие;допълнителен 24-часов скалата, която помага да се прави разлика време на денонощието;покритие в супер-LumiNova ® на стрелки и часови етикета;водоустойчив само на 30 метра, което означава, че защитата е само от дъжда.

Theme by Anders Norén