стил

Chanel парфюми за мъже стилни, елегантни мъже

Как започна всичко

1955 г. е повратна точка в историята на „ароматно“ мода за мъже. Легендарната Коко в дует с парфюмером Хенри Робърт представи на света революционен нов мъжки аромат — сипи Мосю. Компанията свежи, пикантни и дървесни нотки толкова хареса на феновете си, че някои истински вкус досега.

На 34 години Карл Лагерфелд реши да зарадва феновете ремикс на известен продукт — наливат се Концентр Мосю. Новост е предназначена за мъже е елегантен, трезвен и силен. Идея за преустройство на бележки и добавяне на тонове на ванилия надхвърли очакванията на съветника, на мъжки и женски сърца.

Унисекс поколение — Allure

1996 — точно в това време се появява нов жени очарованието на аромата Жак Польж. Цитрусови плодове-мандарина свежест, което пленява с първото вдишване. След това поема на Изток жасмин, магнолия, орлови нокти. По-късно се превръща в ефективен смес майской рози и лилии. Романтична акорд добавя ванилия с гаитянским ветивером. Основна характеристика на аромата в постепенното разкриване и разнообразие от тональностей.

2 години по-късно, и да се появи подобен продукт за мъже — успешен вариант. В него ловко преплетени альдегидные, бальзамическими, дървесни нотки, типични за серия свеж „помощници“. Тези мъже и жени, парфюм Chanel глоба хуманитарна помощ един на друг.

През 2002 година излезе още една новост — Allure ОММ Спорт. Аромат взривява идея спокойна и чувствена композиция. Дързост, extreme мъжки парфюм се превръща в истинска гремучую смес, за да спечели сърцето на момичето. Мента, Марокански Кипарис, мандарина от Сицилия, на контраста на бял мускус и черен пипер, боб внимание, в края на създателите успя да изненада феновете. И продължението на „линия alluro“ спокоен и уравновесен издание на бланш.

Уникален егоист и…

Преглед ще е непълна без егоист. Класически мъжки аромати в една бутилка — това е той. И канела топло, подправено-дървесен, пудровый и сладки. В тази композиция, за мъжете искат да се удави, тя палто със своята нежност и меко очарование. И за тези, които не харесват яркостта, издаден от „цветя“ модификация — platinum егоист.

Продължение на познатия мирис на „blue de Chanel“, където в приятна кехлибарена шлейфе угадываются познати нотки на егоист. Този аромат за мъже олицетворява свободата във всичките й проявления — безкрайност, дълбочина, липсата на рамки, граници. Композиция от Жак Польж са обзаведени в класически стил, но звучи по-чувствен, оригинални. „Chanel Blue“ запазва Уди, подчертава техният звук кадифено цитрусови плодове.

Невъзможно е да се опише над 50 аромати за мъжете от модна Къща Chanel в рамките на една статия. Стилен, елегантен, понякога брутален, взривни състав достоен за внимание. В края на краищата, всеки Шанел мъжки парфюм-това е състав с разпознаваема харизма.

Къде да купя

Не всеки магазин може да си купите парфюм от Chanel, но ние открихме някои интернет магазини:

Озонът — този сайт не се нуждае от представяне, съществува широк спектър от продукти, включително и мъжки парфюми на Шанел.

1-во-Оригинал — онлайн магазин специализиран в продажбата на оригинални парфюми на цялата територия на Русия. Магазин гарантира автентичността на продуктите, и да разчитат на бърза и евтина доставка. Тук ще намерите не само Chanel парфюми, но аромати и на други популярни марки.

Радост, радост-това е бързо разрастващ се интернет-проект с голям избор от козметика има над 50 хиляди заглавия. Тук ще намерите най-пълна информация се интересуват от продукта, представени сайт за видео ревюта от блогъри, компанията активно си сътрудничи с консултанти от различни области на индустрията за красота. Безплатна доставка при поръчка от 2б5 рубли. Тук ще намерите мъжки аромати на Шанел и извън него.

Theme by Anders Norén