Chanel парфюми за мъже стилни, елегантни мъже

Как започна всичко

1955 г. е повратна точка в историята на „ароматно“ мода за мъже. Легендарната Коко в дует с парфюмером Хенри Робърт представи на света революционен нов мъжки аромат — сипи Мосю. Компанията свежи, пикантни и дървесни нотки толкова хареса на феновете си, че някои истински вкус досега.

Chanel perfume for men stylish, elegant men

На 34 години Карл Лагерфелд реши да зарадва феновете ремикс на известен продукт — наливат се Концентр Мосю. Новост е предназначена за мъже е елегантен, трезвен и силен. Идея за преустройство на бележки и добавяне на тонове на ванилия надхвърли очакванията на съветника, на мъжки и женски сърца.

Унисекс поколение — Allure

Chanel perfume for men stylish, elegant men

1996 — точно в това време се появява нов жени очарованието на аромата Жак Польж. Цитрусови плодове-мандарина свежест, което пленява с първото вдишване. След това поема на Изток жасмин, магнолия, орлови нокти. По-късно се превръща в ефективен смес майской рози и лилии. Романтична акорд добавя ванилия с гаитянским ветивером. Основна характеристика на аромата в постепенното разкриване и разнообразие от тональностей.

2 години по-късно, и да се появи подобен продукт за мъже — успешен вариант. В него ловко преплетени альдегидные, бальзамическими, дървесни нотки, типични за серия свеж „помощници“. Тези мъже и жени, парфюм Chanel глоба хуманитарна помощ един на друг.

През 2002 година излезе още една новост — Allure ОММ Спорт. Аромат взривява идея спокойна и чувствена композиция. Дързост, extreme мъжки парфюм се превръща в истинска гремучую смес, за да спечели сърцето на момичето. Мента, Марокански Кипарис, мандарина от Сицилия, на контраста на бял мускус и черен пипер, боб внимание, в края на създателите успя да изненада феновете. И продължението на „линия alluro“ спокоен и уравновесен издание на бланш.

Уникален егоист и…

Chanel perfume for men stylish, elegant men

Преглед ще е непълна без егоист. Класически мъжки аромати в една бутилка — това е той. И канела топло, подправено-дървесен, пудровый и сладки. В тази композиция, за мъжете искат да се удави, тя палто със своята нежност и меко очарование. И за тези, които не харесват яркостта, издаден от „цветя“ модификация — platinum егоист.

Продължение на познатия мирис на „blue de Chanel“, където в приятна кехлибарена шлейфе угадываются познати нотки на егоист. Този аромат за мъже олицетворява свободата във всичките й проявления — безкрайност, дълбочина, липсата на рамки, граници. Композиция от Жак Польж са обзаведени в класически стил, но звучи по-чувствен, оригинални. „Chanel Blue“ запазва Уди, подчертава техният звук кадифено цитрусови плодове.

Невъзможно е да се опише над 50 аромати за мъжете от модна Къща Chanel в рамките на една статия. Стилен, елегантен, понякога брутален, взривни състав достоен за внимание. В края на краищата, всеки Шанел мъжки парфюм-това е състав с разпознаваема харизма.

Къде да купя

Не всеки магазин може да си купите парфюм от Chanel, но ние открихме някои интернет магазини:

Озонът — този сайт не се нуждае от представяне, съществува широк спектър от продукти, включително и мъжки парфюми на Шанел.

1-во-Оригинал — онлайн магазин специализиран в продажбата на оригинални парфюми на цялата територия на Русия. Магазин гарантира автентичността на продуктите, и да разчитат на бърза и евтина доставка. Тук ще намерите не само Chanel парфюми, но аромати и на други популярни марки.

Радост, радост-това е бързо разрастващ се интернет-проект с голям избор от козметика има над 50 хиляди заглавия. Тук ще намерите най-пълна информация се интересуват от продукта, представени сайт за видео ревюта от блогъри, компанията активно си сътрудничи с консултанти от различни области на индустрията за красота. Безплатна доставка при поръчка от 2б5 рубли. Тук ще намерите мъжки аромати на Шанел и извън него.