мода

Булчински рокли пролет-лято модните тенденции 2018

Сватбена мода живее живота си, новата колекция показва много преди началото на сезона. Милитта вече не веднъж говорихме за много колекции пролет-лято, 2018 година, с една седмица сватбената мода, но това беше много отдавна, че е време да си спомните и преглед на най-добрите сватбени снимки за топлия сезон 2018.

Достатъчно е да се припомни наистина новите модни тенденции в колекциите на не се намери, всичко това вече сме го виждали по-рано в друга форма и в друга интерпретация. Всяка година дизайнерите смятат, че е трудно да се създаде нещо ново. Човек по същество не се променя, и екипировки и изображения в продължение на последните 150 години са създали безброй, и че подреди миналото, за да се адаптират най-добрите идеи за булчински рокли на нашето време.

Wedding dresses spring-summer fashion trends 2018
Оскар де ла рента

Тенденции в сватбената мода 2018

1. Бал рокли Quinceanera-големи суми

В колекциите на много буйни, огромни сватбени рокли. Някой на тези снимки приличат на красавици от миналото, когато цялата светлина се събра на топка. Но дизайнерите прибра вдъхновение не само на базата на снимки и картини на XIX век. Последно време не се загубите в стил oversize.

Създаването на дрехи за ежедневния начин, модни марки могат да си позволят рокли и блузи с прекалено дълги ръкави и обвисшие раменете. За щастие, разкошни сватбени рокли остават в рамките на традиционните стандарти за красота, не можем да се видим с дълги ръкави и обвисшие раменете, цялото количество се фокусира върху огромна пищна пола.

Wedding dresses spring-summer fashion trends 2018
Виктор и Ролф

2. Черно и черно-бели сватбени рокли

Милитта обича черен цвят, загадъчни образи в готически стил и луксозна черна рокля с волани и дантели. Такива рокли отдавна биха могли да бъдат използвани като сватбени тоалети, но и в днешно време, този избор е много смел или странно.

В различните сезони в едно, в други колекции се появяват черни рокли, понякога повече, понякога по-малко. През пролетта и лятото черни 2018 рокли отново предлагат булчински дрехи. Ако не Можете да решите, на абсолютно черно изображение, можете да използвате и черно цвете или колан, тази част ще добави оригиналност и това ще остави в съвременния начин на възприятие на булката.

Wedding dresses spring-summer fashion trends 2018
Снимката по-горе и по-долу — Reem Acra
Wedding dresses spring-summer fashion trends 2018

3. Пелерини, пелерини и луксозни фаты

Много хора вече са уморени от прекомерно прозрачност и откритост в облеклото. Ето защо, за разлика от соблазнительности набира популярност по-затворени изображения с пелерини, чаршаф или луксозен воал, който покрива булката, цветя, цветни пъпки и дантела. Тази завеса може да се направи снимка е много наситен, така че можете да си купите са прости и удобни дрехи в бохемски стил минимализъм.

Тази модна тенденция-това е една чудесна възможност да спестят пари и в същото време да изглежда луксозно. При нас можете да си купите прости и евтини булчински рокли, украсяват себе си фатой.

Wedding dresses spring-summer fashion trends 2018
Ели Сааб, Виктор и Ролф

4. Рокля с бродерия и украса перла

Бродерия отдавна служи като добър украса за сватбени и вечерни рокли. През 2018 г. в допълнение към бродерия като бялата шир може да се види бродирани цветя в ярки цветове, те се правят на булката да изглежда като Горска нимфа. Най-прекрасни модели ще намерите на дизайнер Наим Хан, работата му в много отношения дори превъзхожда прочутия Ели Сааб, както и недостъпен за повечето булки.

Рокля на Ели Сааб и Наим Хан може да мечтае, и тази мечта за повечето момичета, това е сравнимо с желанието да се лети на Марс. Но не е тъжно, в Русия, много от нашите дизайнери, които ние не знаем, но те правят прекрасни сватбени рокли с бродерия.

Wedding dresses spring-summer fashion trends 2018
Наим Хан

Бижута декор, това не е просто богато колие, перлена огърлица и обеци с един куп диаманти. Някои дизайнери правят направления перлена огърлица част на роклята. Направо редове мъниста, които обхващат шията и дори раменете. Ако бюджетът ви не позволява Да си купи дрешки от monique lhuillier, Reem Acra или, можете да се опитате да украсите вашата рокля с няколко нишки перли, до определяне на размера им с помощта на игла и конец, тъй като ние шият завързана яка.

Все още може да се изброят различни цветя от плат и цветен принт, или да си спомня тоалети в пастелни нюанси, но всичко това вече е било и не е особено забележителна. Цветя и сватбата са неделими, така че ние няма да се повтори и не забравяйте най-очевидни. Също така няма да споменавам тела и костюми бял, защото това издание е посветено на рокли.

Коя сватбена рокля ще избере Милитта през 2018 г.

На празника ще си купя бяла сватбена рокля в минималистичен стил от естествена коприна с дължина малко над коляното, без поли и тънко елече. Като украса имам черен колан, дантела с перли, дълги воали почти до пода дантела с малки копринени цветя и пъпки бели. В горната част на завесата, за да се носи корона в стила Долче Габана. Този сватбен комплект ще създаде ефект сякаш имам два облекло.

1. Официалната част на церемонията за мен-това е цял комплект, освен колан, нека той винаги ще запази фотограф в Двореца на брака, и по време на кратък престой в града.

2. Когато отидем в ресторант, аз правя воал и корона, но нося черен дантелен колан с перли. Това е малка гардеробна напълно ще промени целия начин и ще направи незабравима сватба, красиви и удобни.

Wedding dresses spring-summer fashion trends 2018
Снимка отгоре — Виктор и Ролф и Джени Пэкхэм
Снимка отдолу — християнски Siriano

Wedding dresses spring-summer fashion trends 2018

Theme by Anders Norén