прически

Британски мъжко подстригване – класически ретро и модерни мъжки образи

Един от най-популярните днес мъжки прически може да се нарече мъжко подстригване на англичаните. Тази прическа предпочитате най-известните актьори, спортисти, певци и други известни личности, например, Брад Пит, Джъстин Тимберлейка, Кристиано Роналдо.

Включително, някак особено я обичам известни съвременни вампири, като Едуард Кълън (Pattison) от „Здрач“ Стефан Салваторе (Уесли) от „Дневници на вампира“… явно е трудно да се намери по-добър прическа, отколкото при англичаните, романтично-мъжествен, ексцентрик-опасен, положителни и стилни герои.

Историческа справка

Мъжка прическа, британците за първи път се появява в Англия през 50-те години и бързо стана фаворит сред по-голямата част денди Европа и Америка. Днес тази прическа е получила нов прилив на интерес към себе си.

British men haircut – a timeless retro modern mens images

Преди няколко години, още един британец счита за смели и смел младежки прическа, сега във връзка с тенденциите на ретро стила, носени от мъжете на почти всички възрасти и статуси (е, може би, на 70-годишна путешественница и плешив). И тя изглежда невероятно изящно, умерено ексцентрична и винаги оригинални.

Как изглежда мъжка прическа на английски език

Британка-това е прическа за коса със средна дължина, с къса отзад и отпред. Бретон-добре да не се съкрати като цяло. Уиски подстричься, но така, че те могат да бъдат вычесана и обратно. Раздяла може да се направи, а може и не.

Стайлинг включва sachetanie цялата предна част, включително уиски, назад или встрани. Бретон се мотае балдахин над челото. Интересно и много романтични изглежда британското производство на вълнообразни косата, Ако поставите в предната част на къдрици.

British men haircut – a timeless retro modern mens images British men haircut – a timeless retro modern mens images British men haircut – a timeless retro modern mens images

Разбира се, че прическата през целия ден са имали девствен вид, трябва да се придържат към определени правила грижи, за които ще ви разкажа по-нататък.

Кой е британски и кой не

По-прическа собствениците на делото овална, кръгла и квадратна форма, тъй като визуално удължава за сметка на дълги, на върха на главата му и косата. Обаче, ако поставите бретон на челото, тогава британците ще изглеждат чудесно с издължени лица.

Действително прическа е универсална, тъй като в зависимост от стайлинг ще отговарят на всеки вид. Прическа изглежда страхотно на високи снажен мъже, но не е много добре за мъже с плътен физика.

British men haircut – a timeless retro modern mens images British men haircut – a timeless retro modern mens images British men haircut – a timeless retro modern mens images

Стилово, британците не могат да бъдат подходящи за хора, които се придържат към ултра строг бизнес стил, в края на краищата, тази прическа е по своята същност креативни и оригинални. Ако гладко пенирани коса, косата може да се побере в твърд дрес-код.

И не е подходящ британските мъже, които нямат желание или възможности за практикуване на ежедневна поддръжка и полагане на косата си.

Правила за грижа

Британец е един от прически най-елегантния и стилен мъж, но същевременно не търпи небрежност, изисква внимание и грижи:

Редовно миене като дълга коса се замърсяват по-бързо, отколкото, да речем, на таралеж;полагане на по-добре след измиване – мокри кичура покорни;поставка за подреждане на необходимите инструменти за стайлинг. Например, можете да използвате и гел форма на жена или Homme DENSITE от Керастаз паста, мус от макадамия професионален, лак, восък ти восък от l ‘ Oreal – огромен избор за всеки тип коса индивидуално. British men haircut – a timeless retro modern mens images Л OREALl ОММ восък British men haircut – a timeless retro modern mens images от макадамия профессиональ суфле British men haircut – a timeless retro modern mens images форма фаталь сайт Kerastase British men haircut – a timeless retro modern mens images Керастаз ти DENSIT

По този начин, британски стил, мъжественост и индивидуалност. Въпреки, че тази действие и изисква от вас някои усилия, време и търпение, това ще помогне лесно и неусетно, за да се открояват и да се подчертае своята индивидуалност. Освен това, специален „бонус“ на британците-това е умение да се създаде позитивен и слънчев образ на неговия собственик.

Theme by Anders Norén